Meer resultaten voor depressie test ggz

depressie test ggz
 
Depressie Zelftest PsyQ.
De test stelt geen diagnose, maar geeft wel een advies. Het is verstandig de uitkomst van de test te bespreken met uw huisarts. Uw huisarts kan vervolgens de keuze maken om u door te verwijzen naar PsyQ. Omgaan met depressie.
Online Depressie Test Mentaal Beter.
Doe dan deze online depressie zelftest om te achterhalen of je last hebt van een depressie. Deze depressie test kan een indruk geven van de ernst van de depressieve klachten en van de soort depressie waar wellicht sprake van is.
Zelftest Depressie Vereniging.
Via de website http//www.prezensquest.nl: van Prezens onderdeel van GGZ inGeest, VU Medisch Centrum kun je een korte vragenlijst invullen. Het invullen duurt ongeveer tien minuten. Op basis van de antwoorden wordt een inschatting gemaakt van de klachten en een vrijblijvend advies gegeven. Dit advies ontvang je per email of per telefoon. Kleur je leven. Op de website vind je de test www.kleurjeleven.nl. Deze test kan je helpen bij het inschatten van de ernst van je depressieve klachten. Uitslag, ik heb last van een depressie.
Zelftest depressie GGZ Drenthe.
Meer informatie over depressie. Start de test Vorige stap Volgende stap. Aanmeld en informatiecentrum 0592 74 14 14. Algemeen 0592 33 48 00. Dennenweg 9, 9404 LA, Assen. Postbus 30007, 9400 RA, Assen. Volg ons op. 2018 GGZ Drenthe, Assen, NL.
Depressie: doe de test Arkin BasisGGz.
Met behulp van onze test bij depressie kun je meer te weten komen over depressie en de invloed op je gezondheid. De test bestaat uit een aantal uitspraken. Per uitspraak geef je aan of deze uitspraak op dit moment bij je past. Denk niet te lang na over het antwoord; je eerste reactie is meestal de beste. Er bestaan geen foute antwoorden. Als je antwoord er niet bij staat, kies dan het hokje dat het best bij je antwoord past. Je mag per vraag maar één hokje selecteren. Na het doen van de test krijg je direct de uitslag. De test geeft een indicatie en geen diagnose. Voor een diagnose kun je naar je huisarts gaan. Altijd in de buurt. Wij hebben het Keurmerk Basis GGZ voor onze goede kwaliteit van zorg.
Wat heb ik? Arkin BasisGGz.
Doe de test. Heb je stress? Doe de test. Ben je depressief? Doe de test. Altijd in de buurt. Wij hebben het Keurmerk Basis GGZ voor onze goede kwaliteit van zorg. Disclaimer Privacy en Cookiebeleid 2018 Arkin BasisGGz Alle rechten voorbehouden Realisatie: Lemon.
Depressie test Test online of je mogelijk depressief bent.
Wat is de depressie test? De depressie test is de online zelftest van Lentis, die met grote zorgvuldigheid is samengesteld door ervaren psychologen. De uitslag van de test is geen definitieve diagnose, maar geeft een beeld van je huidige toestand.
Zelftest depressie 113 Zelfmoordpreventie.
De gedachte dat u beter dood zou kunnen zijn of de gedachte uzelf op een bepaalde manier pijn te doen. De gedachte dat je beter dood zou kunnen zijn of de gedachte jezelf op een bepaalde manier pijn te doen.

Contacteer ons