Zoeken naar ggz deventer

ggz deventer
 
Mindfit Verbeter je mentale conditie.
Ik wil overleggen met mijn huisarts. Een behandeling bij Mindfit basis ggz. Aantal gesprekken met de praktijk-ondersteuner van de huisarts poh-ggz. Mindfit heeft een passend aanbod voor iedereen. Of u nu wilt leren beter om te gaan met dagelijks ongemak en tegenslag, of u wilt werken aan psychische problemen en klachten.
GGz specialist in persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen.
Diepgaand Psychologisch Onderzoek. Regionaal Transitie Arrangement: al onze jeugd GGZ behandelingen in één overzicht. Landelijk Transitie Arrangement aanbod bij de Viersprong. Specialistische jeugdhulp West-Brabant-West in 2018. Specialistische jeugdhulp Amsterdam-Amstelland in 2018. Andere gespecificeerde / Ongespecificeerde-persoonlijkheidsstoornis. Opname mogelijkheid voor jongere KST-A.
Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ Cursussen Saxion Parttime School Website.
SPH opgeleiden met minimaal twee jaar GGZ ervaring. De opleidingsduur is één jaar als je voldoet aan de toelatingseisen en actuele werkervaring in de gezondheidszorg. Tijdens de leergang dien je minimaal 160 uur praktijkervaring op te doen in een huisartsenpraktijk in de vorm van een praktijkstage. Je dient zelf te zorgen voor een geschikte stageplaats. De kosten voor de leergang Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg bedragen 4.725. Dit bedrag is inclusief het cursusmateriaal van alle modulen en readers, koffie/thee en exclusief boeken ca. Aart van den Berg. Coördinator Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg. Telefoon: 06 12365606. Of neem contact op met de backoffice via.: Telefoon: 088 0191568. Deze cursus wordt aangeboden bij Saxion in Deventer en start in april 2019.
GGZ Momentum.nl Dagbehandeling? Wij bieden meerdaagse trajecten.
GGZ Momentum is een specialistische GGZ-instelling met een specifieke deskundigheid in het behandelen van bijna alle voorkomende vormen van verslaving, eetproblemen en de onderliggende psychische klachten. Juist de onderliggende problematiek wordt behandeld zodat de behoefte aan vluchten verdwijnt. Wij behandelen bij voorkeur ambulant.
GGZ Christoph in Deventer De Telefoongids.
GGZ Christoph in Deventer. add_review Ja Nee. Gooszenstraat 1, 7415CL, Deventer. Rubriek: Psychiatrische instellingen. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Website bezoeken. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Gooszenstraat 1, 7415CL, Deventer. Plan uw Route. Plan uw Route.
Dokter Bosman: de specialist in geestelijke gezondheidszorg.
Echter, stress is ook een veel voorkomende oorzaak voor nachtmerries. Voedingssupplementen helpen depressie niet voorkomen. Het slikken van voedingssupplementen is niet effectief bij het voorkomen van depressie, ook hebben therapeutische sessies met een focus op gezond voedingsgedrag geen effect op.
Kwaliteit en topexpertise Braams dyslexie en dyscalculie.
Ook voor ondersteuning op sociaal-emotioneel vlak kunt u bij Braams terecht. Braams heeft locaties in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Franeker, Gouda, Hoogeveen, Soest, Meppel, Veenendaal, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle en zijn in vrijwel heel Nederland gecontracteerde dyslexie-aanbieder. Bekijk HIER of wij in uw regio onze specialistische dyslexiezorg leveren.
Scheeres Psychotherapie.
Deze vrijgevestigde parktijk biedt psychologische behandelingen aan die vallen onder de verzekerde geestelijke gezondheidszorg GGZ. De praktijk is gespecialiseerd in tweedelijns zorg, tegenwoordig gespecialiseerde GGZ genaamd i.t.t. Dit betekent dat het gaat om langer durende behandelingen voor terugkerende en/of gecompliceerde klachten en problemen. De praktijk heeft twee locaties: Zutphen en Deventer.

Contacteer ons