Resultaten voor ggz deventer

ggz deventer
 
Dokter Bosman: de specialist in geestelijke gezondheidszorg.
Ze hebben ook een groter risico op. Meer social media-gebruik leidt niet tot psychische problemen. Uit nieuw onderzoek is gebleken dat het gebruik van verschillende social media zoals Facebook, Youtube en Twitter, niet leidt tot psychische en slaapproblemen op de.
GGNet specialist voor mensen met psychische problemen en hun naasten. Example icon round.
Partnercursus Omgaan met autisme. Partner zijn van iemand met een Autisme Spectrum Stoornis ASS is vaak niet gemakkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen. Bij veel partners is er daarom de behoefte aan ondersteuning en het uitwisselen van ervaringen.
Deventer MoleMann Mental Health.
Team Deventer kunt u vinden in de binnenstad en beschikt over een sterke mix aan disciplines waaronder 1 psychiater, 1 systeemtherapeut en 2 in opleiding, 1 verpleegkundig specialist, 1 psychiatrisch verpleegkundige en m.i.v. 1 oktober 2018 5 GZ psychologen. Wij zijn een gedreven en leergierig team dat niet schroomt om elkaar te betrekken in uw behandeling als dat nodig is. Met ieder onze eigen expertise maken wij graag gebruik van elkaars krachten. Wij hanteren korte lijnen en laagdrempelige benaderbaarheid, wat u meteen zult evaren als u plaats neemt in onze gezellige keuken annex wachtruimte. Na een uitgebreide persoonlijke intake met zowel uw behandelaar als uw psychiater start uw behandeling direct. Wij heten u van harte welkom! Francien Denekamp, psychiater. Derya Ince Özcan. Dieke van Alphen. Eveline van Doorn. Lise Veerle van Haselen. Kinderen/jongeren tot 18 jaar. Volwassenen Basis GGZ.
KiesvoorjeZorg.nl geestelijke gezondheidszorg Deventer.
Met behulp van KiesvoorjeZorg.nl kunt u niet alleen alle GGZ instellingen in Deventer vinden, u kunt ook inzien in welke Geestelijke Gezondheidszorg zij gespecialiseerd zijn. Zo helpen wij u graag bij het vinden van de juiste GGZ instelling voor u.
Specialist in persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen.
Groei jij mee? De Viersprong is een slagvaardige GGz organisatie die in een steeds groter deel van Nederland actief is. Met onze MST behandelingen zijn we succesvol in het systemisch behandelen van multi-problem gezinnen. Lees hier mee over wie we zijn.

Accare kinder en jeugdpsychiatrie, Ambiq LVB-jeugd, Jeugd ggz Dimence-groep, Pactum jeugd en opvoedhulp en Tactus Verslavingszorg werken intensief. De Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra is het samenwerkingsverband van instellingen voor behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren m. Ambiq is een orthopedagogisch centrum voor cliënten met een Licht Verstandelijke Beperking en bijkomende problematiek. Ouders en verzorgers. Ambiq in het kort. We werken o.a. Saxion Hogeschool / Ilmarinen / VOBC / Bureau Jeugdzorg Overijssel / Alliantie Kind in Gezin / MEE Veluwe-IJsseloevers / Erve Remerman / Vrije Universiteit Amsterdam / Noordelijk Platform Gehandicapten Zorg / Nederlands Jeugdinstituut. Sabina Klinkhamerweg 21 7555 SK Hengelo Postbus 820 7550 AV Hengelo t. 088 777 6000 Dienstencentrum Deventer.
Kommotiv creatieve communicatie, grafisch ontwerp en webdesign Deventer.
Gedichten en berichten uit de GGZ. Ontwerp, realisatie en uitgave. Auteur: Marijke Groot. Titel: Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie. Neem contact met ons op! Kommotiv creatieve communicatie. Havenplein 8 7411 ME Deventer 0570 617 714 post@kommotiv.nl www.kommotiv.nl.
Huisartsen Koggeschip in Colmschate: Uw Arts Online.
Tijdens de vakantie is het inloop spreekuur beperkt met een maximum van 8 patiënten als er één praktijk aanwezig is. Zijn beide praktijken met vakantie dan is er geen inloopspreekuur. De website is nadrukkelijk NIET bedoeld voor acute medische klachten.

Contacteer ons