Op zoek naar ggz deventer?

ggz deventer
 
Werken bij Dimence.
Wij zijn op zoek naar een GZ Psycholoog die het team ontwikkelingsstoornissen in Deventer wil komen versterken! Het team ontwikkelingsstoornissen behandelt naast mensen met autisme. Psychiater Teamleider Zorg Spoedeisende GGZ. Wij zijn op zoek naar een psychiater die de opnamekliniek binnen de divisie Spoedeisende GGZ wil komen versterken!
Spreekuur GGZ Dhr. H. Wisselink, huisarts huisarts Deventer.
Vind een zorgaanbieder in Deventer Ov Zoeken. Het spreekuur voor de GGZ geestelijke gezondheidheidszorg wordt gedaan door de praktijkondersteuners GGZ Jeroen Hamel, Heleen Jonker en Barbara Rekveldt. De huisarts kan u naar hen doorsturen. Zij beoordelen de ernst van de klachten op psychisch gebied.
Mindfit Verbeter je psychische conditie.
Ik wil overleggen met mijn huisarts. Een behandeling bij Mindfit basis ggz. Aantal gesprekken met de praktijk-ondersteuner van de huisarts poh-ggz. Mindfit heeft een passend aanbod voor iedereen. Of u nu wilt leren beter om te gaan met dagelijks ongemak en tegenslag, of u wilt werken aan psychische problemen en klachten.
Ggz-vacatures in Deventer december 2017 Indeed.nl.
Vacature omschrijving Teamleider GGZ. Als Teamleider GGZ stuur jij integraal een aantal teams aan, totaal 35 tot 60 medewerkers, voornamelijk woonbegeleiders. Gesponsord vacature opslaan. Praktijk Ondersteuner Huisartsenzorg GGZ. Start People 183 reviews Deventer. POH GGZ voor 24 tot 40 uur per week.
Contact Jeugd GGz.
Wat doet Jeugd ggz. Via de onderstaande emailadressen en telefoonnummers kun je altijd contact met ons op nemen. Bijvoorbeeld over je behandeling bij ons. Maar misschien maak je je zorgen en wil je ons daarover spreken. Schrijf gerust een mail, of bel de locatie bij jou in de buurt. Haven Noordzijde 45. 7607 ES Almelo. 2e Wormenseweg 80. 7331 VG Apeldoorn. 7411 GT Deventer. 7413 RA Deventer.
Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg POH GGZ Cursussen Saxion Parttime School Website.
Psychologen universitair of HBO opgeleid met minimaal twee jaar GGZ ervaring.; SPH opgeleiden met minimaal twee jaar GGZ ervaring. De opleidingsduur is één jaar als je voldoet aan de toelatingseisen en actuele werkervaring in de gezondheidszorg. Tijdens de leergang dien je minimaal 160 uur praktijkervaring op te doen in een huisartsenpraktijk in de vorm van een praktijkstage. Je dient zelf te zorgen voor een geschikte stageplaats. De kosten voor de leergang Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg bedragen 4.500. Dit bedrag is inclusief het cursusmateriaal van alle modulen en readers, koffie/thee en exclusief boeken ca. Download de brochure voor meer informatie of neem contact op met.: Aart van den Berg. Coördinator Praktijkondersteuner in de Geestelijke Gezondheidszorg. Telefoon: 06 12365606. Of neem contact op met de backoffice via.: Telefoon: 088 0191568. Een intakegesprek is een verplicht onderdeel van de toelatingsprocedure. Om je aan te melden voor de leergang kun je het aanmeldformulier invullen. Vervolgens wordt de aanmelding in behandeling genomen en ontvang je binnen één werkweek een bevestiging en nadere informatie. Startdata en locatie. Bij voldoende aanmeldingen start deze leergang in het voorjaar 2018. De lesdag is vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur. De lessen worden aangeboden op Saxion in Deventer.
Home GGZ Christoph.
Ggz in Deventer, Overijssel Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten ggz" deventer: helpende niveau 2 deventer., ggz provincie overijssel., teamleider zorg cao ggz., technisch medewerker zorg deventer., verpleegkundige niveau 5 thuiszorg deventer., verpleegkundige thuiszorg deventer. senior ggz provincie overijssel. poh ggz zwolle. praktijkondersteuner ggz provincie overijssel. werken ggz provincie overijssel.

Contacteer ons