Op zoek naar ggz drenthe assen?

ggz drenthe assen
 
GGZ Drenthe Wikipedia.
Daarnaast zijn er specialistische behandelafdelingen voor onder andere forensische psychiatrie, traumas, relatieproblemen, gezinsproblemen, schizofrenie, psychiatrie en verslaving, stemmen horen, adolescentenproblemen, geheugenproblemen, ADHD, eetproblemen, ouderenpsychiatrie, persoonlijkheidsstoornissen, arbeidsproblemen, psychiatrische problemen van gehandicapten en psychiatrische problemen van migranten. GGZ Drenthe heeft vestigingen in onder meer Assen, Beilen, Emmen, Hoogeveen en Meppel.
Gewonde steekpartij GGZ Assen is medewerkster RTV Drenthe.
Het slachtoffer is na het steekincident naar het ziekenhuis gebracht foto: Persbureau Meter. ASSEN Het slachtoffer van de steekpartij in het hoofdgebouw van GGZ Drenthe in Assen is een medewerkster van de zorginstelling. Volgens GGZ Drenthe is de situatie van de vrouw stabiel.
GGZ Drenthe Assen.
Er werken best aardige mensen en IHT probeert zo goed mogelijk te ondersteunen, maar er wordt een hoop geblunderd in de aanmelding, valse beloftes, kwijtgeraakte aanmeldingen, verschrikkelijke. 3 personen vinden dit een nuttige waardering. Reactie van/namens GGZ GGZ Drenthe Assen.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Welkom bij GGZ Drenthe GGZ Drenthe.
Marike Lancel is op 1 november benoemd tot bijzonder hoogleraar Slaap en Psychopathologie aan de Rijksuniversiteit Groningen RUG, faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen, afdeling Klinische Psychologie en Experimentele Psychopathologie. De leerstoel is ingesteld door de RUG en GGZ Drenthe. Marike Lancel is verbonden aan GGZ Drenthe, als hoofdonderzoeker van de Forensische Psychiatrie en als expert in de slaapgeneeskunde bij het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen.

Contacteer ons