Resultaten voor opleiding ggz

opleiding ggz
 
Post-hbo opleiding ggz-agoog Coach herstel en rehabilitatie RINO Groep Utrecht.
Deelname aan de opleiding staat open voor professionals in de ggz met 3 jaar werkervaring en een hbo-diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Social Work, Culturele Maatschappelijke Vorming, Pedagogiek of Toegepaste Psychologie. De opleiding is in vele sectoren toepasbaar, bijvoorbeeld in de ggz, verslavingszorg, forensische zorg en binnen de functie van POH-GGZ.
HBO GGZ-begeleider NCOI Opleidingen en Trainingen.
U bent in uw werk bezig met de behandeling en begeleiding van cliënten met psychiatrische problemen en u wilt zich hierin professionaliseren als begeleider binnen het vakgebied GGZ. Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Doel en opzet. Wat zijn de wettelijke kaders wanneer u een crisissituatie behandelt? Hoe helpt u een cliënt succesvol te rehabiliteren? Ervaren en deskundige docenten informeren u over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. U krijgt zicht op verschillende psychiatrische ziektebeelden en de symptomen hiervan, diverse behandelingswijzen en de juridische aspecten bij hulpverlening. Daarnaast ontwikkelt u de vaardigheden om motiverende gesprekken te voeren en cliënten te ondersteunen bij hun netwerkontwikkeling. De praktijkgerichte aanpak met concrete opdrachten geeft u de kans al het geleerde direct toe te passen in uw eigen werk. Ook beschikt u over actuele literatuur en kunt u gedurende uw opleiding gebruikmaken van onze online leeromgeving.
RINO Groep, opleidingen en cursussen in en rond de ggz.
Autisme Forensische zorg Ggz volwassenen Herstel Jeugd, gezin en onderwijs Medische psychologie en seksuologie Ouderen POH-GGZ en wijkteams Psychotherapeutische behandelvormen Verstandelijke beperking. Startdatum: 11 juni 2018. Congres Kinderen, jongeren en seks. Als je werkt met kinderen en jongeren loop je geregeld tegen vragen rondom seksualiteit aan. Dit kunnen vragen zijn die door het kind zelf gesteld worden of gerelateerd zijn aan je eigen normen en waarden. Ook kun je gedrag waarnemen waarvan je je afvraa. Startdatum: 4 juni 2018. Postmaster opleiding diagnostiek bij kinderen en jeugdigen.
Werk opleiding GGZ inGeest.
Duale opleiding voor verpleegkundige. Opleiders en secretariaat. Opleidingsgroep en klimaat. Stages binnen het algemene gedeelte. Stages binnen de aandachtsgebieden. Verpleegkundig specialist ggz. Werken bij GGZ inGeest. Een persoonlijke aanpak naar individueel herstel van onze patiënten kenmerkt onze manier van werken.
Opleidingen in de GGZ.
Onze organisatie heeft in dit kader een erkenning als praktijkinstelling en voldoet aan de daartoe geformuleerde eisen. GGZ Rivierduinen heeft leerwerkplekken voor verschillende opleidingen.: Verpleegkunde niveau 4 en 5. Specifieke informatie per opleiding vind je in het linkermenu. Verpleegkundige in opleiding tot specialist.
Onze opleidingen GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
We betalen je opleiding geheel of gedeeltelijk en daarnaast ontvang je salaris volgens de cao van GGZ Nederland, zie hiervoor volgende link en verder naar CAO-GGZ. Wil je meer weten! Wat betekent het voor jou om bij ons in opleiding te zijn?
Vergelijk 42 GGZ Geestelijke Gezondheidszorg Opleidingen Springest.
Keuzehulp GGZ: U bent op zoek naar een GGZ-opleiding, naar een opleiding op het gebied van de Geestelijke Gezondheidszorg. Dit is het domein van de Psychiatrie. Maar de GGZ is ook het domein van de Psychologie! Wat is nu eigenlijk het verschil tussen die twee?
Opleidingen GGzE. Facebook icon. Twitter icon. LinkedIn icon. YouTube icon.
Je volgt onderwijs binnen een opleidingsinstituut en doet praktijkervaring op bij GGzE, een combinatie van werken en leren dus. Opleiding tot psychiater. Opleidingen voor universitair geschoolde psychologen. Opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ. Opleiding tot MBO-verpleegkundige niveau 4. Aan de slag als ervaringsdeskundige?

Contacteer ons