Meer resultaten voor ggz amstelveen

ggz amstelveen
 
Sinai Centrum Arkin.
Het Sinai Centrum is een gespecialiseerde GGZ-instelling met een kliniek in Amstelveen en poliklinieken in Amersfoort, Amstelveen en Amsterdam. Het Sinai Centrum heeft een Joodse signatuur en staat open voor alle cliënten die respect hebben voor onze identiteit. Al meer dan 50 jaar tonen wij expertise en lef bij complex psychotrauma als gevolg van beroep, intermenselijk geweld en oorlogsgeweld. Dit blijkt o.a. uit de intensieve werkwijze waarmee onze ervaren specialisten de behandelingen uitvoeren en hierbij streven naar een succesvol herstel. Persoonlijke aandacht en oog voor de omgeving van de cliënt kenmerken onze behandelingen. Mede hierdoor voelen onze cliënten zich gehoord, erkend en thuis. Daarnaast zijn wij door onze kleinschaligheid toegankelijk en servicegericht. Verwijzingen worden snel en met zo min mogelijk bureaucratie opgepakt. Voor meer informatie kijk op http//www.sinai.nl/.: Meer informatie over aanmelden vindt u hier: http//www.sinai.nl/home/verwijzers.: Stedelijke verwijsbrief: Klik hier voor de digitale verwijsbrief. Sinai Centrum: hét psychotraumabehandelcentrum voor volwassenen ouderen. Wachttijden in de zorg zijn altijd vervelend. Sinai probeert de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Klik hier voor het actuele overzicht van de wachttijden bij Sinai. Samen Sterk in de Stad. Missie en Kernwaarden. Raad van Bestuur. Feiten en cijfers. Klachtenbehandeling, Privacy en Algemene leveringsvoorwaarden ggz.
Team Amstelveen GGZ inGeest-Prezens.
Onderdeel van GGZ inGeest. Wij zijn het team Amstelveen van Prezens. U kunt bij ons terecht voor preventieve cursussen, behandeling in de basis-ggz en praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk. Een zorgtraject bij ons team bestaat uit individuele gesprekken, gecombineerd met e-health behandeling via internet of deelname aan een behandelgroep.
Ggz vacatures in Amstelveen NationaleVacaturebank.nl.
De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO GGZ. Locatie: Amstelveen Het Sinai Centrum is een tweede en derdelijns GGZ verwachten we van je Je bent MBO of HBO verpleegkundige, differentiatie GGZ. 16 dagen geleden geplaatst 36 uur MBO Kinder en Jeugdpsychiater.
GGZ Vacatures in Amstelveen Vacatures.nl.
Vacatures 41 50 van 141. GGZ in Amstelveen Vacatures 41 50 van 141. Consultant Randstad Zorg Noord/Midden Nederland. Je kandidaten zijn echte professionals, binnen alle management en staf rollen in de zorg, binnen sectoren als ziekenhuis, GGZ, VVT en Jeugdzorg.
Verpleegkundige GGZ vacatures. Werk in Amstelveen Monsterboard.nl.
Verpleegkundige GGZ vacatures Amstelveen. We hebben 23 Verpleegkundige GGZ vacatures in Amstelveen voor je gevonden op Monsterboard.nl. 23 vacatures gevonden. docent Verpleegkunde GGZ 06, tot 10, fte. Gevonden op: Hogeschool van Amsterdam. 2 dagen geleden. Gelijk solliciteren Opgeslagen. docent Verpleegkunde GGZ.
Gemeentegids Amstelveen GGZ Ingeest.
Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Amstelveen Organisaties en verenigingen G GGZ. Laatste nieuws uit: Amstelveen. Organisaties en verenigingen. Verhoog contrast LokaalTotaal: 0223 661425 www.amstelveen.nl. Volg Amstelveen op Twitter. Volg Amstelveen op Facebook.
Sociale kaart Nederland GGZ inGeest Prezens Amstelveen.
Sluiten Meerdere locaties gevonden. GGZ inGeest Prezens Amstelveen. Prezens biedt praktische en kortdurende hulp bij psychische klachten, zoals angst, somberheid of spanningen. Zij bieden de volgende diensten.: preventieve cursussen die ergere psychische klachten voorkomen. ondersteuning voor familie van mensen met psychische klachten.
Nieuws: Toegang-en-kwaliteit-GGZ-allochtonen-beter-dan-g, Amstelveen.
Daarnaast is samengewerkt met het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg NIVEL en GGZ Nederland; twee organisaties die de beschikking hebben over grote hoeveelheden informatie over zorggebruik bij huisartsen en de GGZ in Nederland. Het promotieonderzoek werd verricht in het kader van de Academische Werkplaats Publieke Gezondheid van de GGD Amsterdam, het AMC en, in dit geval, de VU. Academische werkplaatsen zijn samenwerkingsverbanden waarin academisch onderzoek, beleid en praktijk/onderwijs samenwerken om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren. Thijs Fassaert is woensdag 15 juni 2011 gepromoveerd aan de Vrije Universiteit. Lees de proefschrift hier 238 paginas in het Engels. Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten. 2017 Wintervillage Stadshart Amstelveen.

Contacteer ons