Resultaten voor ggz noord holland

ggz noord holland
 
Vacatures bij GGZ Noord-Holland-Noord Indeed.nl.
GGZNHN Doe jij het graag anders en heb je oog voor afwijkende, interessante en mooie ontwikkelingen? GGZ Noord-Holland-Noord biedt je de kans. 16 dagen geleden. Cnossen GGZ Noord Holland Noord is op zoek naar een psychotherapeut voor centrum Kinder en Jeugd Psychiatrie van GGZ-NHN voor 24-28 uur per week.
GGZ Noord-Holland-Noord Werkplaats Herstelondersteuning.
Met het project WRAP en herstelwerkplaatsen werken we aan de inrichting van drie locaties herstelwerkplaatsen waar herstelondersteuning geboden wordt vanuit ervaringsdeskundigheid. Deze drie locaties voor herstel willen we inrichten buiten het terrein van de ggz en samen met andere maatschappelijke partners.
GGZ Noord-Holland Noord Heiloo, locatie Kennemerstraatweg KiesvoorjeZorg.nl.
Naar de zoekpagina. Ggz heiloo GGZ Noord-Holland Noord Heiloo, locatie Kennemerstraatweg. GGZ Noord-Holland Noord Heiloo, locatie Kennemerstraatweg. Onderdeel van GGZ Noord-Holland Noord. Adres en contact. Bekijk op Google Maps. Paul Krugerkade 45a 2021BN Haarlem 023 711 3202. Algemene Voorwaarden Disclaimer Privacy Copyrights.
GGZ Noord-Holland-Noord In voor Mantelzorg.
Over GGZ Noord-Holland-Noord. GGZ Noord-Holland-Noord biedt geestelijke gezondheidszorg vanuit één van de eigen locaties, bij mensen thuis, in de dagactiviteitencentra, in vormen van beschermd wonen, maar ook in de huisartsenpraktijken of verzorgingshuizen. Er werken 1800 mensen verdeeld over ruim 30 locaties.
Hard oordeel IGZ over medicijnonderzoek GGZ Noord-Holland.
ZEMBLA onthulde in de uitzending Experimenteren met patiënten van 15 april 2015 dat GGZ NHN een medisch-wetenschappelijk onderzoek uitvoerde met psychiatrische patiënten die ernstige psychoses hebben. In dit onderzoek werd het effect van een combinatie van twee bestaande medicijnen onderzocht.
GGZ Noord-Holland-Noord Openingstijden GGZ Noord-Holland-Noord Oude Hoeverweg.
Openingstijden GGZ Noord-Holland-Noord Oude Hoeverweg 10 in Alkmaar. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Oude Hoeverweg in Alkmaar. Copyright 2007 2017 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Heerhugowaard: GGZ noord Holland noord Career Service FTR.
Bij een aantal ontwikkelingen loopt GGZ NHN voorop, en is Noord Holland noord zelfs toonaangevend. Voorbeelden: de opzet en doorontwikkeling van het FACT model; het nog verder terugdringen aan het aantal bedden en opnames; het werken met ervaringsdeskundigen op het gebied van patiënt-zijn, maar ook familie van patiënt-zijn; toetsing van de zorg door middel van spiegelbijeenkomsten.
Triversum en GGZ Noord-Holland Noord fuseren Den Helder Actueel.
Datum: 28 nov 17 1318.: Den Helder De Nederlandse Zorgautoriteit NZa heeft de aanvraag van Triversum en GGZ Noord-Holland Noord om te mogen fuseren goedgekeurd. Met ingang van 1 januari 2018 bundelen Triversum en GGZ NHN, na zorgvuldige voorbereiding, de krachten en gaan verder als één organisatie.

Contacteer ons