Meer resultaten voor ggz opleiding

ggz opleiding
 
Onze opleidingen Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
Start van de opleiding. GGZ WNB biedt opleidingsplaatsen voor de twee jarige opleiding die van start gaat in augustus/september bij ANP opleiding aan de Hogeschool Utrecht en voor de driejarige opleiding die van start gaat in februari bij de Stichting Opleidingsinstelling GGZ Verpleegkundig Specialist in Utrecht.
Opleiding en onderzoek GGZ Drenthe.
Werken bij GGZ Drenthe. Opleiding en onderzoek. Opleiding en onderzoek. GGZ Drenthe als opleidingsinstituut. GGZ Drenthe is behalve hulpverleningsinstituut ook opleidingsinstituut. Wij verzorgen onder andere de opleidingen tot psychiater, GZ-psycholoog en verpleegkundige. Geestelijke gezondheidszorg is een vakgebied dat sterk in ontwikkeling is.
Praktijkondersteuner GGZ POH-GGZ HAN.nl.
Verpleegkundig specialisten GGZ. Werk of stageplek als aankomend POH-GGZ van minimaal 8 uur per week in een huisartsenpraktijk of een vergelijkbare situatie gedurende de gehele opleiding in totaal minimaal 320 uur. Modules zie uitgebreide info via de downloadknop in de rechtermarge.
Ggz volwassenen Basis-ggz Opleidingen bij de RINO Groep Utrecht.
Online: 8 uur. Modulaire opleiding cognitieve gedragstherapie. Cognitieve gedragstherapie is toonaangevend in de ggz van vandaag. Tijdens deze opleiding leer je niet alleen werken volgens de richtlijnen, maar ook op basis van een individuele casusconceptualisatie. Na de basiscursus maak je je eigen keuze uit de.
opleidingen GGz Centraal.
GGz Centraal kent een jarenlange opleidingstraditie. GGz Centraal kent een jarenlange opleidingstraditie en heeft een groot aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen. zoek in teksten. zoek in teksten. Search in excerpt. Veel gestelde vragen. Veel gestelde vragen. SITEMAP COLOFON DISCLAIMER GGz Centraal 2017 All Rights Reserved Design Ontwerpgroep Lale.
Vergelijk 42 GGZ Geestelijke Gezondheidszorg Opleidingen Springest.
Post HBO PraktijkOndersteuner Huisarts GGZ. Maandag 3 september 2018 in Amsterdam en 3 andere data. Erkende opleiding De post HBO opleiding sluit aan bij de eisen van de LHV aangevuld met elementen op het gebied van preventie en eigen regi.
Beroep Verpleegkundige in de GGZ/psychiatrisch verpleegkundige Welke opleiding? YouChooz.nl.
Altijd al willen weten wat dat beroep of die opleiding zo leuk maakt? Mail je vraag! Mensen uit de praktijk geven online voorlichting. Senior verpleegkundige GG. Meld je aan als voorlichter Alle voorlichters. Welke opeiding 01/08/2016 C.Roetert. Welke vooropleiding heb je nodig voor Verpleegkundige psychiatrie? Zelf reageren Meer reacties. Agogisch medewerker GGZ.
RINO Groep, opleidingen en cursussen in en rond de ggz.
Autisme Forensische zorg Ggz volwassenen Herstel Jeugd, gezin en onderwijs Medische psychologie en seksuologie Ouderen POH-GGZ en wijkteams Psychotherapeutische behandelvormen Verstandelijke beperking. Startdatum: 7 september 2018. Ontwikkelingspsychologie en psychopathologie bij kinderen en jeugdigen. Als je werkt met kinderen en jongeren, is het belangrijk dat je basiskennis hebt van ontwikkelingspsychologie en psychische stoornissen. In deze cursus ontdek je wat een normale ontwikkeling is en welke psychopathologie het meest voorkomt bij kinderen en. Startdatum: 24 september 2018. Postmaster opleiding diagnostiek en behandeling SGLVB.

Contacteer ons