Meer resultaten voor ggz opleiding

ggz opleiding
 
Agogisch Medewerker GGZ ROC van Flevoland.
Meld je aan voor deze opleiding. Bekijk de open dagen van deze opleiding. Sla deze opleiding op in je favorieten. Vraag flyer van deze opleiding aan. Agogisch Medewerker GGZ opleidingsflyer Agogisch Medewerker GGZ opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF.
Geestelijke Gezondheidszorg Cursussen Trainingen ROC.nl.
Het vakgebied geestelijke gezondheidszorg, ook wel afgekort met GGZ, houdt zich bezig met de psyche van de mens. Niet alleen wordt er onderzoek gedaan naar de psychische gezondheid van mensen, maar ook wordt de opgedane kennis toegepast om zo de geestelijke gezondheid te bevorderen. Tevens probeert de geestelijke gezondheidszorg psychische problemen te voorkomen. Activiteitenbegeleider begeleid man Inhoud. Een deelnemer aan een cursus of opleiding in de richting van de geestelijke gezondheidszorg verkrijgt inzicht in de menselijke psyche.
HBO GGZ-begeleider NCOI Opleidingen en Trainingen.
Zie LevenLangLerenKrediet LLLK voor meer informatie. U bent in uw werk bezig met de behandeling en begeleiding van cliënten met psychiatrische problemen en u wilt zich hierin professionaliseren als begeleider binnen het vakgebied GGZ. Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Doel en opzet. Wat zijn de wettelijke kaders wanneer u een crisissituatie behandelt? Hoe helpt u een cliënt succesvol te rehabiliteren? Ervaren en deskundige docenten informeren u over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. U krijgt zicht op verschillende psychiatrische ziektebeelden en de symptomen hiervan, diverse behandelingswijzen en de juridische aspecten bij hulpverlening. Daarnaast ontwikkelt u de vaardigheden om motiverende gesprekken te voeren en cliënten te ondersteunen bij hun netwerkontwikkeling. De praktijkgerichte aanpak met concrete opdrachten geeft u de kans al het geleerde direct toe te passen in uw eigen werk. Ook beschikt u over actuele literatuur en kunt u gedurende uw opleiding gebruikmaken van onze online leeromgeving.
Agogisch medewerker geestelijke gezondheidszorg MBO Niveau 4 Zoetermeer mboRijnland.
Alles wat je geleerd en gemaakt hebt, leg je vast in een portfolio. Haal meer uit je opleiding. Bij mboRijnland kan je zelf een richting geven aan je opleiding. Zo sluit je opleiding aan bij wie jij bent en wat jij wilt worden.
Forta Opleidingen Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ POH-GGZ FortaOpleidingen.
De opleiding POH-GGZ is in principe bestemd voor cursisten met het volgende opleidingsniveau.: Verpleegkundigen met diploma Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde, HBO Verpleegkunde GGZ uitstroomprofiel. Inservice B opgeleide verpleegkundigen met 2 jaar relevante werkervaring aanvullende scholingen waarmee zij aantonen te beschikken over een hbo werk en denkniveau.
POH-GGZ RINO Zuid.
PRAKTIJK ONDERSTEUNER HUISARTS GGZ. RINO Zuid, specialist in het opleiden van professionals in de geestelijke gezondheidszorg, verzorgt sinds 2015 de post-hbo opleiding voor praktijkondersteuner huisarts GGZ POH-GGZ. De opleiding is ontwikkeld binnen de kaders van de Landelijke Huisartsen Vereniging LHV en de Landelijke Vereniging POH-GGZ LVPOH-GGZ.
Opleiding Agogisch medewerker GGZ bbl Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Dan past de opleiding Agogisch medewerker GGZ geestelijke gezondheidszorg goed bij jou! Like us on facebook. Meer info over de opleiding. Meer info over de opleiding. In deze opleiding werk je drie à vier dagen per week in de beroepspraktijk en krijg je één dag in de week lessen op school ter ondersteuning.
De MBO opleiding Verzorgende IG volg je bij NTI!
J e verdiept je in persoonlijke zorg en leert verpleegtechnische handelingen toepassen. De opleiding MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg GGZ is met zorg samengesteld samen met specialisten uit het vakgebied en is wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs. Hieronder vind je een aantal onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen.:

Contacteer ons