Resultaten voor ggz dordrecht

ggz dordrecht
 
GGZ Vacatures in Dordrecht Vacatures.nl.
Door onze nauwe samenwerking met huisartsenpraktijken, gemeenten en specialistische ggz bieden wij ondersteuning die het best past bij wat de patiÃnt wil bereiken. Anios ggz diensten Dordrecht. Voor de avond en weekend diensten van deze ggz-instelling in de regio Dordrecht zijn we op zoek naar een basisarts die eerder ervaring heeft opgedaan in de ggz.
Cirya GGZ aanbieder.
Cirya GGZ B.V. is een zorgaanbieder die actief is in de regio Zuidwest Nederland. Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om de cliënt centraal te stellen, korte communicatielijnen aan te houden en flexibel in te spelen op diverse hulpvragen. Wachttijden zijn zeer beperkt, cliënten kunnen binnen korte tijd bij ons terecht. Wilt u een behandeling volgen? T 078 616 03 21. F 078 621 35 86. 3311 WT Dordrecht.
GGZ Zorgaanbod Yulius.
Yulius biedt gespecialiseerde diagnostiek en behandeling van psychische klachten met een vermoeden van een DSM-5-stoornis binnen zowel de Basis-ggz B-ggz als binnen de Specialistische ggz Sggz. Bij de B-ggz zijn de klachten licht, matig of ernstig; nieuw, terugkerend of chronisch. Er is geen sprake van hoog risico en/of hoge complexiteit. De Sggz kent problematiek met een hoge complexiteit en/of een hoog risico. Met hoge complexiteit wordt bedoeld dat de cliënt problemen ervaart op meer dan één levensgebied binnen het gezin, op school/werk en op sociaal gebied. Er kan sprake zijn van comorbiditeit. Met hoog risico wordt bedoeld dat de veiligheid van de cliënt of zijn of haar omgeving in het geding is, zoals bij suïcidaliteit, psychose, verwaarlozing, decompensatie, geweld, mishandeling of automutilatie. Meer informatie over de route van aanmelding vindt u terug op onze verwijskaart. white Contact, ook in crisis. Regio Dordrecht en Gorinchem.
De Hoop ggz Professionele ggz-hulp met een christelijke grondslag.
Je kunt De Hoop vinden in Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen afdeling Sta Op Zorg. Bekijk de locaties. Keer terug naar de homepage. Vacatures en stages. Werkstukken en spreekbeurten. Kennisinstituut christelijke ggz KICG. Vrienden van De Hoop. Interne Opleidingsschool Ervaringsdeskundigheid. Hoofdlocatie: De Hoop ggz.
26 GGZ-instellingen in Dordrecht pagina 2.
5 km 28. 10 km 38. 25 km 204. 50 km 606. 100 km 1195. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde GGZ-instellingen in Dordrecht. De Hoop ggz, Polikliniek. HSK Dordrecht 9.5. De Hoop ggz, Polikliniek.
Geestelijke gezondheidszorg Dordrecht De Telefoongids.
Psychologenpraktijk Ververs Zwaans te Dordrecht is gespecialiseerd in professioneel psychologisch onderzoek en behandeling in de eerstelijn van de GGZ en psychothe Lees meer. Beoordeel dit bedrijf 078-6183020 Toon nummer. 6 resultaten binnen een straal van Dordrecht. Crooswijksesingel 66, 3034CJ, Rotterdam.
Dordrecht werkgebied. GGz de Viersprong.
Regionaal Transitie Arrangement: al onze jeugd GGZ behandelingen in één overzicht. Landelijk Transitie Arrangement aanbod bij de Viersprong. Specialistische jeugdhulp West-Brabant-West in 2018. Specialistische jeugdhulp Amsterdam-Amstelland in 2018. Andere gespecificeerde / Ongespecificeerde-persoonlijkheidsstoornis. Opname van jongere: Klinische Schematherapie Halsteren. Mentalization Based Treatment MBT. Systeembehandelingen waaronder MST en FFT. Dynamische Interpersoonlijke Therapie DIT. Dialectische Gedragstherapie DGT. Transactionele Analyse TA. Therapeutisch Psychologisch Onderzoek extended TPO-E. FIT, Flexibele Innovatieve Therapie. Over de Viersprong. Kom ook bij ons werken! Missie en Organisatie. Nieuws de Viersprong. Locaties de Viersprong. Telefonische Bereikbaarheid van de Viersprong. Stel je vraag per e-mail. Cliëntenraad stuur mail. Locaties de Viersprong. Cliënten geven ons een. Home Dordrecht werkgebied.
Yulius voor Geestelijke Gezondheid.
Cursussen en trainingen. Activiteiten bij inlooplocaties. Ondersteuning bij zelfstandig wonen. Bij ernstige psychische klachten. Gesprekken, begeleiding en behandelingen in de polikliniek. Gesprekken en behandelingen thuis. Verblijf in een psychiatrische kliniek. Ondersteuning bij het wonen op een locatie van Yulius. Activiteiten bij inlooplocaties.

Contacteer ons