Op zoek naar ggz twente?

ggz twente
 
8 GGZ-instellingen in Hengelo.
Het gemiddelde cijfer van alle GGZ-instellingen in Nederland is een 7.1. Sorteren op Relevantie. Naam a z. Naam z a. Cijfer hoog laag. Cijfer laag hoog. Aantal waarderingen hoog laag. Aantal waarderingen laag hoog. Afdeling Psychiatrie ZGT Hengelo. Max Ernst GGZ, locatie Hengelo.
Jeugd ggz Twente opent twee nieuwe locaties Jeugd GGz.
Op deze wijze kan er in de behandeling optimaal gebruik gemaakt worden van de lokale mogelijkheden en van mensen uit de omgeving van de cliënten. Jeugd ggz Twente wil specifiek werken voor kinderen en jongeren in deze regio. Daarom hebben we ook het woord Twente toegevoegd aan ons logo, aldus Sandra Diepenmaat, sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Jeugd ggz Twente.
12 GGZ-instellingen in Enschede.
Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 12 GGZ-instellingen in Enschede bekend. Het gemiddelde cijfer van alle GGZ-instellingen in Enschede is een 5.8 op basis van 45 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle GGZ-instellingen in Nederland is een 7.1. Sorteren op Relevantie.
Home POH GGZ Twente.
POH-GGZ staat voor PraktijkOndersteuner Huisartsenpraktijk. GGZ is toegevoegd om de specialisatie in de geestelijke gezondheidszorg aan te geven. De praktijkondersteuner werkt als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Stichting POH-GGZ Twente is een samenwerking tussen THOON Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland en Mediant GGZ.
Welkom NVG-Twente.
Skip to content. Het Netwerk Vrijgevestigde GGZ Twente NVG-Twente is één van de vier samenwerkingsverbanden van vrijgevestigde GGZ-zorgaanbieders die momenteel in Twente actief zijn. Allen zijn werkzaam in hun eigen eenpersoons praktijk of binnen een grotere GGZ-praktijk of instelling. Ons netwerk bestaat uit psychologen met diverse registraties, psychiaters, orthopedagogen en psychotherapeuten.
Onze zorg en ondersteuning.
Onze zorg en ondersteuning. Mediant biedt Generalistische Basis GGZ, ondersteuning in de huisartsenpraktijk vanuit de stichting POH GGZ Twente in samenwerking met THOON en Specialistische GGZ voor de complexe psychische en psychiatrische aandoeningen. Als huisarts krijgt een grotere rol in de behandeling van patiënten met psychische klachten.
Ggz-vacatures in Twente mei 2018 Indeed.nl.
Mediant Geestelijke Gezondheidszorg Twente. 3.086 per maand. Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO GGZ. Het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen, gevestigd aan de Boerhaavelaan te Hengelo. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Mediant Geestelijke Gezondheidszorg Vacatures in Twente.
Dimence Geestelijke gezondheidszorg.
Met de juiste hulp worden uw problemen behandeld of leert u omgaan met uw klachten. Meer over de ggz. Voor een behandeling bij Dimence heeft u altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of uw medisch specialist. Meer over uw verwijzing.

Contacteer ons