Meer resultaten voor ggz of ggz

ggz of ggz
 
GGZ Groep GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Voor een intakegesprek in één van onze vestigingen belt u met 040-2364111. Let op: per 25-09-2018 hanteren wij helaas een voordeurstop voor verzekerden van Menzis Basis GGZ en Specialistische GGZ en CZ Basis GGZ en Specialistische GGZ wegens een gebrek aan budget.
Basis of gespecialiseerde GGZ? Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
De huisarts of POH-GGZ kan voor hulp bij psychische problemen ook doorverwijzen naar een zorgaanbieder binnen de Basis GGZ of naar de gespecialiseerde GGZ. GGZ WNB biedt zowel Basis GGZ als gespecialiseerde GGZ aan. Voor de Basis GGZ doen we dat onder een andere naam: GGZuidland.
1655 GGZ-instellingen in Nederland.
ADHDcentraal, vestiging Nijmegen. Indigo in Nieuwerkerk aan den IJssel. Locatie Nieuwerkerk aan den IJssel. ADHDcentraal, vestiging Amsterdam. Vitaalpunt, locatie Rotterdam. Mindfit, GGZ voor volwassenen, locatie Arnhem. PsyQ, vestiging Hilversum. Den Haag 98. Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Bij zwaardere psychische problemen verwijst de huisarts, bedrijfsarts, jeugdarts of medisch specialist door naar de gespecialiseerde GGZ. Nieuwe afspraken over verwijzen binnen GGZ. Sinds 1 april 2017 is er geen doorverwijzing van de huisarts meer nodig als de patiënt wordt overgedragen van de basis GGZ naar de gespecialiseerde GGZ en omgekeerd.
Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Vraag en antwoord. Ruim 4 op de 10 Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende hulp krijgen via de huisarts, basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. Vraag en antwoord.
Geestelijke gezondheidszorg Zorgsectoren Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in oprichting.
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd IGJ houdt op verschillende manieren toezicht op zorgaanbieders in de ggz. Dat doen we door zorgaanbieders te bezoeken en gesprekken te voeren met patiënten, naasten of hulpverleners. Daarnaast onderzoeken en beoordelen we meldingen van zorgaanbieders of burgers.
GGZ.
Kiezen in de GGZ. Kiezen in de GGZ is dé keuzewebsite voor volwassenen 18 jaar of ouder die hulp zoeken bij psychische problemen. U vindt er behandelaars, informatie over klachten en aandoeningen, mogelijke behandelingen, wachttijden, vergoedingen en ervaringen van andere cliënten.
GGZ/GGD Wegwijzer Jeugd en Veiligheid.
Geestelijke Gezondheidszorg GGZ voor kinderen en jongeren bestaat uit gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg voor jeugd van 0 tot 18 jaar, soms opgerekt tot 23 jaar. De Jeugd-GGZ biedt hulp aan kinderen en jongeren met ernstige psychische of psychosociale problemen. Dit zijn problemen die de ontwikkeling van het kind of de jongere bedreigen.

Contacteer ons