Zoeken naar crisisdienst ggz

crisisdienst ggz
 
Crisis spoedeisende psychiatrie Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
Wanneer de betreffende patiënt reeds in behandeling is bij Mondriaan, kunt u tijdens kantooruren direct contact opnemen met de betrokken behandelaar via het algemene nummer van Mondriaan T 088 506 6262. Crisisdienst Mondriaan Kinderen en Jeugdigen. In geval van crisis wordt altijd snel gehandeld en kunt u als verwijzer direct contact opnemen met de spoedzorg in Heerlen of Maastricht.
Crisisdiensten voor jeugdhulp VNG.
Achttien gemeenten in Noord-Holland werken vanaf juli met één crisisdienst voor cliënten tot 18 jaar. Cliënten én hulpverleners zijn gebaat met de snellere werkwijze die nu mogelijk wordt. Zorgaanbieders werken intensief onder één dak samen om snel de juiste hulp te bieden in crisissituaties. Spoed voor Jeugd Drenthe. Spoed voor Jeugd Drenthe is een samenwerkingsverband van jeugdhulporganisaties Accare, Ambiq, De Trans, GGZ Drenthe, Jeugdbescherming Noord, Promens Care, Veilig Thuis Drenthe, Jeugdhulp regio Drenthe en Yorneo.
Crisisdienst Nijmegen Pro Persona.
Als u in een acute psychische crisis bent, helpt een hulpverlener van de IHT Crisisdienst u. De hulp varieert van een eenmalig contact tot intensieve thuisbehandeling en/of acute opname. Over Pro Persona. Nieuws Voor de pers Waardering door cliënten Jaarbeeld 2015 Even voorstellen. Feiten en cijfers over de zorg Indigo Basis GGZ Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning TOPGGz.
Psychiatrie Crisisdienst-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
2.749 4.287 per maand. SPV bij de Crisisdienst in Amersfoort. 1-3 jaar werkervaring hebt in de psychiatrie; SymforaMeander en de Crisisdienst van GGz Centraal implementeren. 14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor GGz Centraal Vacatures in Amersfoort.
Crisisdienst GGz. Stel uw vraag Uw vraag of mening Algemeen.
De arts kan u dan verwijzen naar de crisisdienst van een centrum voor geestelijke gezondheidszorg GGZ bij u in de buurt. De behandeling bij een crisisdienst gebeurt door een team van psychiaters, psychologen en verpleegkundigen. Het gezin of de familie wordt daar meestal bij betrokken.
Op de crisisdienst is geen dag hetzelfde bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Meer informatie over de vacatures GGz Breburg crisisdienst. Wil je meer informatie over de vacature psychiater / manager behandeling of SPVer binnen de crisisdienst van GGz Breburg, dan kun je contact opnemen met Cheryl Navis via c.navis@bkvgroup.eu of 31 888 22 55 88.
Acute psychiatrie Altrecht.
Wat is de crisisdienst.: De crisisdienst is de acute voordeur van de specialistische GGZ. Op basis van triage wordt bepaald hoe snel hulp geboden moet worden. Dit betekent dat, als er sprake is van een levensbedreigende situatie, de acute hulpdiensten 112 gebeld moeten worden.
CVD Crisisdienst CVD.
Daarnaast zorgt CVD Crisisdienst voor een goede en juiste verwijzing naar vervolghulpverlening. CVD Crisisdienst kan worden ingeschakeld door erkende verwijzers, zoals huisartsen en politie, cliënten zelf en andere betrokkenen. Het telefoonnummer van de Crisisdienst is 010 4401010. CVD Crisisdienst is 24/7 actief in de centrumgemeenten Rotterdam, Vlaardingen en Nissewaard.

Contacteer ons