Meer resultaten voor crisisdienst ggz

crisisdienst ggz
 
D Crisisdienst.
Brieven van GGZ Nederland. Een instelling zoeken. Over GGZ Nederland. Over GGZ Nederland. Wie zijn wij. Over GGZ Nederland. GGZ Nederland // CAO // Hoofdstuk 10 Bijzondere diensten // D Crisisdienst. Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen, werkingssfeer en looptijd. A Begripsbepalingen en werkingssfeer.
Crisisdienst Emergis.
Wanneer acuut zorg nodig is voor een patiënt met psychiatrische of verslavingsproblematiek, kunt u de crisisdienst van Emergis inschakelen. Het secretariaat neemt de gegevens op en vraagt u hoe spoedeisend de aanmelding is. Uw standpunt is hierin bepalend. Aanmelden volwassenen en ouderen binnen kantooruren. Voor Zeeuws-Vlaanderen 0115 68 36 00. Voor Walcheren 0118 68 75 00. Voor de Oosterschelderegio 0113 26 77 80. Als een patiënt al in behandeling is bij Emergis kan hij/zij of een familielid zelf contact opnemen met de behandelaar of behandelteam. Aanmelden volwassenen en ouderen buiten kantooruren en in het weekend. Voor Zeeuws-Vlaanderen via de HAP 0115 64 30 00. Voor Walcheren 0118 68 75 00. U wordt doorgeschakeld naar het WAN-hoofd. Voor de Oosterschelderegio 0113 26 77 80. U wordt doorgeschakeld naar het WAN-hoofd. Aanmelden kinderen/jongeren tot 18 jaar. Aanmelding en acute zorg 0113 26 79 13. Ik wil thuis wonen. Meldpunt zorg en ondersteuning 0118 74 31 12. Een patiënt aanmelden. Kinder en jeugdpsychiatrie. Werken in de ggz?
Crisisdienst Altrecht dag en nacht open Altrecht.
Patiënten kunnen nu 24/7 op de crisisdienst terecht voor een beoordeling en directe zorg. Ontwikkelingen geestelijke gezondheidszorg Utrecht. Het uitbreiden van de openingstijden van de crisisdienst is een van drie belangrijke ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg in de regio Utrecht.
IHT Crisisdienst Arnhem Pro Persona.
Als u in een acute psychische crisis bent, helpt een hulpverlener van de IHT Crisisdienst u. De hulp varieert van een eenmalig contact tot intensieve thuisbehandeling en/of acute opname. Over Pro Persona. Nieuws Voor de pers Waardering door cliënten Jaarbeeld 2015 Even voorstellen. Feiten en cijfers over de zorg Indigo Basis GGZ Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning TOPGGz.
Ggz-patiënt niet altijd soepel van huisartsenpost naar crisisdienst De Eerstelijns: platform voor strategie en innovatie.
Concreet: aan de crisisdienst van de ggz-instelling in de buurt. Dan krijgt de patiënt de vereiste geestelijke gezondheidszorg en kan jij je buigen over de patiënten die op je wachten en bij wie huisartsenzorg wél volstaat. Helaas stoot de huisarts nogal eens zijn neus, zo blijkt uit interviews die InEen tussen november 2014 en februari 2015 hield met vertegenwoordigers van alle huisartsendienstenstructuren in ons land. Ongeveer de helft rept van knelpunten in de zorgverlening in de keten van acute ggz.
Crisis spoedhulp AZT Teams GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
GGZ Oost Brabant in de regio Helmond/Peelland. T 0492 84 80 00. GGZ Oost Brabant Land van Cuijk en Noord-Limburg. T 0485 84 72 50. U kunt als huisarts of afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis altijd een beroep doen op de ggz-crisisdienst.
Wat te doen bij een psychische crisis? PsychoseNet.
Zo nodig komt de crisisdienst langs, als dringende ondersteuning nodig is. Wanneer de politie iemand treft met ernstig verward gedrag, dan heeft de crisisdienst de verantwoordelijkheid om de zorg over te nemen en te zorgen voor gepaste vervolgacties. Wat doet een crisisdienst?
Nu hulp nodig.
Van Krevelenlezing over middelenmisbruik. GGZ Rivierduinen kiest voor continuïteit van bestuur. GGZ Rivierduinen start met MHFA cursus. GGZ Rivierduinen haalt meer dan 4000 euro op met Socialrun. Volg ons team tijdens Socialrun 2018. Socialrun bijna van start. Vacatures bij GGZ Rivierduinen.

Contacteer ons