Meer resultaten voor crisisdienst ggz

crisisdienst ggz
 
Contact bij crisis GGZ Drenthe.
Bij acute ernstige psychiatrische problemen kunt u het beste uw huisarts, de huisartsenpost of als u al in behandeling bent bij GGZ Drenthe uw behandelaar bellen. Deze overlegt met een psychiatrisch verpleegkundige van de Crisisdienst van GGZ Drenthe wat er moet gebeuren.
Crisisdienst Voor-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor GGz Breburg Vacatures in Tilburg. Lees meer over werken bij Ggz Breburg. Maatschappelijk Werker Crisisdienst. CVD 7 reviews Rotterdam. 3.553 per maand. De Crisisdienst is onderdeel van het Centrum voor Dienstverlening CVD. De Crisisdienst heeft. Maatschappelijk Werker CVD Crisisdienst.
Medewerker crisisdienst vacatures bij GGZ Nederland NationaleVacaturebank.nl.
Alles over onze crisisdienst Specialismen Meer over Amarum, Scelta, Hoe u zich aan kunt melden bij GGNet Basis ggz Wat is de basis ggz Crisisdienst onze wachttijden Uw patiënt en de basis ggz Crisisdienst. 5 dagen geleden geplaatst 36 uur WO Sociotherapeut.
Eline schakelt de crisisdienst GGZ in voor depressieve zoon.
Eline blogt over haar scheiding en haar zoon met een depressie. Eline schakelt de crisisdienst van het GGZ in voor depressieve zoon. Eline schakelt de crisisdienst van het GGZ in voor depressieve zoon. Nieuwe Stap 18 nov 2017 02 Apr 2018.
Hulp bij psychische klachten bij volwassenen: Ik heb een ernstige psychische crisis Thuisarts.nl.
In een acute situatie belt de huisarts de crisisdienst van een GGZ-centrum. De crisisdienst komt dan bij u en kijkt of een opname in een ziekenhuis of GGZ-centrum nodig is. Kan ik direct psychische hulp krijgen? Bel uw huisarts als u direct hulp nodig heeft door een psychische crisis. s Avonds, s nachts en in het weekend kunt u de huisartsenpost bellen. Vindt u het moeilijk contact op te nemen met uw huisarts? Er zijn ook telefonische hulplijnen voor direct contact met een vrijwilliger of een professionele hulpverlener. Zij luisteren naar u en geven advies als u daar behoefte aan heeft. U kunt hiervoor terecht bij.: Korrelatie: 0900 1450. Sensoor: 0900 0767. 113online als u aan zelfdoding denkt: 0900 0113. Hoe gaat het verder na een acute psychische crisis? Tijdens de crisis krijgt u vooral hulp om weer tot rust te komen. Daarna kunt u verdere begeleiding en behandeling krijgen. Vaak zal een psycholoog of psychiater dit doen. Als u psychische klachten houdt of er gevoelig voor blijft, is het belangrijk om er goed mee te leren leven. De praktijkondersteuner GGZ van uw huisartsenpraktijk kan u hierbij begeleiden.
Direct hulp nodig GGZ Friesland.
De huisarts of Dokterswacht Friesland kan GGZ Friesland Spoed inschakelen. Onze crisisdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In geval van een levensbedreigende situatie, bel direct 112. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.
Crisisdienst buiten kantoortijden Haarlem GGZ inGeest.
Nadat contact is opgenomen met de crisisdienst wordt een inschatting van de situatie gemaakt. Aan de hand hiervan wordt bekeken wat er op dat moment nodig is om de crisis te verminderen. GGZ inGeest locatie Zuiderpoort. Crisisdienst buiten kantoortijden Haarlem.
Crisisdienst Nijmegen Pro Persona.
Als u in een acute psychische crisis bent, helpt een hulpverlener van de IHT Crisisdienst u. De hulp varieert van een eenmalig contact tot intensieve thuisbehandeling en/of acute opname. Over Pro Persona. Nieuws Voor de pers Waardering door cliënten Jaarbeeld 2015 Even voorstellen. Feiten en cijfers over de zorg Indigo Basis GGZ Regelhulp, wegwijzer naar zorg en ondersteuning TOPGGz.

Contacteer ons