Meer resultaten voor ggz centraal

ggz centraal
 
MeanderMC.nl.
Meander Medisch Centrum is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meander Medisch Centrum gebruikt cookies voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
GGZ Centraal Muziektherapie.
Mijn muziektherapeutisch aanbod richt zich voornamelijk op zorgcentra, bejaardentehuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, kinder en juegdinstellingen en GGz instellingen. Maar ook scholen en kinderdagverblijven behoren tot mijn opdrachtgevers. Als ambulant werkende muziektherapeute kom ik met mijn instrumentarium naar uw instelling toe. De muziektherapie vindt op de kamer van de cliënt plaats, of als het een groepsaanbod is, in bijv. Graag bezoek ik indien gewenst uw cliënten in de eigen thuissituatie buiten de instelling. Oranjepark 1, 3311 LP Dordrecht, Nederland. JOUW MELODIE IN HET LEVEN VINDEN DOOR MET MUZIEK BEZIG TE ZIJN. VOOR JONG OUD, GROEPEN EN MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING. Overijssel ouderen verpleeghuiszorg palliatieve zorg psychogeriatrie revalidatie afasie alzheimer dementie depressie meervoudige beperking gedragsstoornis Laatste levensfase lichamelijk trauma niet aangeboren hersenletsel NAH Parkinson persoonlijkheidsproblematiek pijnklachten psychosociale problematiek rouw en verlies trauma/PTSS SMTA speech music therapy for aphasia community MT receptieve MT actieve MT adviezen concerten dirigent componist lezingen mindfulness neurologische MT somatoforme stoornis. Bleekhofstraat 300, 7543 EC Enschede, Nederland. In mijn praktijk binnen het verpleeghuis werk ik veel vanuit de neurologische muziektherapie, en daarnaast staat het versterken van de identiteit en het levensverhaal centraal.
Ggz Centraal-vacatures in Hilversum december 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor GGz Centraal Vacatures in Hilversum. Lees meer over werken bij Ggz Centraal. GGz Centraal 12 reviews Almere. 1.814 2.818 per maand. Kijk op de website van GGz Centraal. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
ggzcentraal YouTube.
GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden.
GGz Centraal Klant van CSN Groep.
Voor dit project koos GGz Centraal toch voor haar vaste leverancier, maar later ontstond daar een aantal akkefietjes mee. Toen HP ons belde met de vraag of we tevreden waren, stelde die een andere reseller voor. Dat was CSN Groep.
Altrecht en GGz Centraal openen GGZ Kenniscentrum.
Altrecht en GGz Centraal maken voor de website GGZ Kenniscentrum als eerste zorgaanbieders gebruik van Ovid Discovery Search. Dat is een tool waarmee met één zoekopdracht alle relevante informatie over een onderwerp in een oogwenk op een overzichtelijke manier ontsloten wordt.
GGz Centraal Geestelijke-gezondheidsdienst Amersfoort Facebook 21 recensies 34 foto's.'
De regelgekte is doorgeslagen in de ggz. Onder de slogan Minder Regelgekte Meer Zorg is GGZ NEDERLAND samen met ggz-instellingen, waaronder GGz Centraal, een campagne gestart om de administratieve lasten met de helft te verminderen. Lees meer en onderteken het manifest: https//www.ggzcentraal.nl//campagne-%E2%80%98minder-regel.:
GGZ Centraal Sociaalplein Leusden.
Ons behandelaanbod sluit aan bij de zorg van de huisarts. Wij streven naar lokaal herkenbare en toegankelijke zorg en bieden deze aan binnen behandelprogrammas. GGz Centraal biedt hulpverlening conform de algemene leveringsvoorwaarden geestelijke gezondheidszorg. Kaart wordt geladen. GGZ Centraal Utrechtseweg 226 Amersfoort.

Contacteer ons