Resultaten voor ggz centraal

ggz centraal
 

Marrit Schipper is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting Victimologie en Depressiviteit. Hierna volgde zij de 2-jarige opleiding tot GZ-Psycholoog waarbij zij werkzaam was in een Herstellingsoord van GGZ Centraal. Tijdens en vlak na haar opleiding heeft Marrit verschillende artikelen gepubliceerd over stress bij partners van uitgezonden militairen.
Brochures Meerzicht Lelystad pand van GGZ Centraal INDIGO.
Locaties Indigo in Lelystad Meerzicht Lelystad pand van GGZ Centraal Brochures. Brochures locatie Meerzicht Lelystad pand van GGZ Centraal. Indigo Heli cliëntenfolder pdf Indigo algemene folder pdf Routeplanner pdf Noagg pdf Indigo Jeugd pdf Kwaliteitsstatuut Indigo Midden-Nederland pdf Alg leveringsvoorwaarden ggz 2017 pdf.
Ypsilon: familiebeleid.
Zelf ontwikkelde Ypsilon de Quickscan GGZ Werken met familie voor hulpverleners en een variant daarop voor familieleden zelf. De Quickscan GGZ kan eigenstandig worden gebruikt, maar ook als eerste stap van het keurmerk Familieminded dat familieorganisaties binnen MIND hebben ontwikkeld. Op 12 juli 2018 ontving afdeling Kastanjehof van GGZ Centraal de eerste ster in het kader van dit keurmerk.
PEPNED GGz Centraal.
k In de praktijk Poliklinieken GGz Centraal. De Poliklinieken Bijwerkingen PKB binnen GGz Centraal hebben veel ervaring met het gestandaardiseerd screenen van patiënten die psychofarmaca gebruiken. De PKB is een specialisme in de tweede lijn, bereikbaar voor alle GGz-patiënten die dat nodig hebben.
GGZ Centraal Barneveld Werken in Zorg en Welzijn.
En dat is niet alleen geld voor later. Bij het PFZW is ook iets geregeld als je arbeidsongeschikt bent of overlijdt. GGz Centraal neemt een groot deel van de premie voor haar rekening. GGz Centraal heeft collectieve afspraken met een aantal zorgverzekeraars.
Overgang apotheek GGz Centraal naar Meander. Actueel.
Op de foto René van Dijk raad van bestuur Meander Medisch Centrum, Geert Willemze manager facilitair bedrijf en vastgoed GGz Centraal, Monique van der Westerlaken ziekenhuisapotheker / manager apotheekCSA Meander Medisch Centrum, Marije Russcher ziekenhuisapotheker GGz Centraal en Albert van Esterik raad van bestuur GGz Centraal.
Vacatures GZ-psycholoog Alle Zorg Jobs.
Samen in de Zorg Amsterdam. Een afgeronde universitaire opleiding tot Psycholoog en de registratie als GZ-psycholoog Ervaring met cliënten met ZZP 5 en ZZP 7 Kennis over o.a. Medische Banenbank 13 april 2017. Klinisch psycholoog of ervaren GZ-psycholoog differentiatie kinderen.
GGZ Centraal Klantcase I CSN Groep.
Geen zorgen over IT dankzij de stabiele infrastructuur. Advies, levering en implementatie. van de gehele IT infrastructuur. Meer weten over deze klantcase? Bel Karste de Vries op 088 999 09 79 of mail naar k.vries@csngroep.nl. Neem contact op via het contactformulier.

Contacteer ons