Zoeken naar ggz nederland

ggz nederland
 
GGZ Nederland De Geschillencommissie Zorg.
The Wkkgz for care providers. De Geschillencommissie Zorg. GGZ-Nederland is de branche-organisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg in Nederland. Leden van GGZ Nederland kunnen zich aansluiten bij de Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg. Meer informatie op de website GGZ-Nederland.nl.
Ggz Nederland-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Kwintes. Regiebehandelaar Ggz regio Lelystad en Almere, 24-32 uur p. De Hoop ggz. Regiebehandelaar Ggz Midden Nederland, 24-32 uur per week. Regiebehandelaar Ggz regio Lelystad en Almere, 24-32 uur per week. 4 dagen geleden vacature opslaan meer.
Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Internetconsultatie toegang tot de Wet langdurige zorg Wlz voor mensen met een psychische stoornis. U kunt tot en met 3 augustus 2018 uw reactie geven op het concept wetsvoorstel toegang tot de Wlz voor mensen met een psychische stoornis. Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ.
Protocollen GGZ-Nederland.
Het protocol sluit aan op de Controleplan Zelfonderzoek cGGZ 2015 en de bijbehorende Functioneel Ontwerpen die in gezamenlijkheid zijn opgesteld door GGZ Nederland, GGZ-aanbieders, Zorgverzekeraars Nederland ZN en zorgverzekeraars. In samenspraak met NBA Sectorcommissie Coziek is het protocol op een aantal onderdelen aangevuld en verbeterd.
Ggz Nederland en ZN presenteren visie op horizontaal toezicht Zorgvisie.
In de visie beschrijven GGZ Nederland en ZN de gezamenlijke kaders, uitgangspunten en ambities voor horizontaal toezicht in de ggz. In eerste instantie zal horizontaal toezicht zich richten op de zorguitgaven binnen de Zorgverzekeringswet, te weten: de basis-ggz, specialistische ggz en de langdurige ggz.
1654 GGZ-instellingen in Nederland.
Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: 1654 GGZ-instellingen in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 1654 GGZ-instellingen in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle GGZ-instellingen in Nederland is een 7.1 op basis van 11751 waarderingen. Sorteren op Relevantie.
Vacatures bij GGZ Nederland NationaleVacaturebank.nl.
Tandheelkundige zorg bij verblijf in een ggz-instelling GGZ Nederland ontving enkele signalen dat er onduidelijkheid is over de aanspraak op en vergoeding van tan GGZ Nederland ontving enkele signalen dat er onduidelijkheid. 10 dagen geleden geplaatst 1 40 uur WO Psychiaters.
GGZNederland: Wachttijden in de meeste regio's' op orde.
12 april 2018 GGZ Nederland noemt het positief dat, op drie regios na, in de gespecialiseerde ggz de gemiddelde wachttijd wel binnen de treeknormen ligt als we alle aandoeningen samen nemen. Dit blijkt uit de Informatiekaart wachttijden in de ggz van de NZa.

Contacteer ons