Resultaten voor ggz nederland

ggz nederland
 
GGZ Nederland. Stel uw vraag Uw vraag of mening Algemeen.
Heeft u voor mij informatie van GGZ Nederland? GGZ Nederland is de brancheorganisatie van ongeveer 90 instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg en richt zich op specifieke branchetaken, zoals o.a. werkgevers en arbeidszaken. Daarnaast wil de vereniging de politiek en het brede publiek bewuster maken van de maatschappelijke hindernissen die mensen met psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen ondervinden.
Te weinig zorg door teveel aan regels, zegt GGZ Nederland NOS.
Volgens GGZ Nederland zijn er al stappen gezet, maar moet er nog veel worden gedaan in een sneller tempo. GGZ: wachtlijsten geestelijke gezondheidszorg steeds langer. GGZ: miljoenen extra kwijt aan papierwerk jeugdzorg. Ggz nog niet klaar voor opvangen verwarde mensen.
Rookvrije zorg ondertekend door GGZ Nederland.
Fotograaf of fotobureau: INGImages Bron bij dit artikel: GGZ Nederland Wat is de URL bij deze bron: Originele titel: GGZ Nederland tekent voor rookvrije zorg Datum: 2018-11-27. Hokjesdenken in de zorg belemmert de genezing van de patiënt Zestig procent van de psychiatrische patiënten heeft ook lichamelijke aandoeningen en dertig procent van de patiënten met een lichamelijke aandoening GGZ Tue, 12 Sep 2017, 095614.:
GGZ Minder regelgekte, Meer zorg.
Dat is het doel van de afspraken die Lentis en zorgverzekeraar Menzis onder de titel Meerjarig meerwaarde hebben gemaakt tot de periode 2020. Laat ons en je sociale netwerk weten dat je gek wordt van de regelgekte. GGZ Nederland 2017.
Publiek nomineert GGZ Nederland voor Big Brother Award Bits of Freedom.
De gevoelige gegevens werden tot begin dit jaar gedeeld met Nieuwsbericht van GGZ Nederland waarin zij adviseert aanlevering gegevens op te schorten Stichting Benchmark GGZ SBG. Hun database wordt door zorgverzekeraars gebruikt om te bepalen hoe goed een zorginstelling het doet.
Protocollen GGZ-Nederland.
Het protocol sluit aan op de Controleplan Zelfonderzoek cGGZ 2015 en de bijbehorende Functioneel Ontwerpen die in gezamenlijkheid zijn opgesteld door GGZ Nederland, GGZ-aanbieders, Zorgverzekeraars Nederland ZN en zorgverzekeraars. In samenspraak met NBA Sectorcommissie Coziek is het protocol op een aantal onderdelen aangevuld en verbeterd.
Vacatures bij GGZ Nederland NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij GGZ Nederland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij GGZ Nederland?
Ggz Nederland-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan binnen de zorg of GGZ. Dit doen wij met ruim 1900 collegas, verdeeld over diverse regios door Nederland. Een goed salaris tussen 1.843, en 2.599, op basis van 36 uur cao GGZ, FWG 35.

Contacteer ons