Meer resultaten voor ggz nederland

ggz nederland
 
Protocollen GGZ-Nederland.
Het protocol sluit aan op de Controleplan Zelfonderzoek cGGZ 2015 en de bijbehorende Functioneel Ontwerpen die in gezamenlijkheid zijn opgesteld door GGZ Nederland, GGZ-aanbieders, Zorgverzekeraars Nederland ZN en zorgverzekeraars. In samenspraak met NBA Sectorcommissie Coziek is het protocol op een aantal onderdelen aangevuld en verbeterd.
Ggz Nederland-vacatures december 2017 Indeed.nl.
GGZ Nederland Amersfoort. 2.995 4.731 per maand. GGZ Nederland vertegenwoordigt een sector waarin ruim 75.000 mensen werken. GGZ Nederland is de branchevereniging van instellingen voor geestelijke. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor GGZ Nederland Vacatures in Amersfoort.
GGZ Nederland: Minder regelgekte en meer echte zorg aan patiënten Nationale Zorggids.
Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid noemt het een goede zaak dat de ggz zelf aan de slag gaat om onnodige regels te verminderen. Hij wil snel met GGZ Nederland verder praten over deze ambities. Ik" wil dat alle mensen die elke dag zo hard werken in de ggz maximaal tijd hebben voor mensen die zorg nodig hebben.
Publiek nomineert GGZ Nederland voor Big Brother Award Bits of Freedom.
De inzenders van de nominatie vonden het onbegrijpelijk dat GGZ Nederland ondanks alle bezwaren van veel verschillende kanten van patiënten, minister van Volksgezondheid, Autoriteit Persoonsgegevens, beroepsverenigingen van psychiaters en psychologen toch weer geadviseerd heeft privacy-gevoelige gegevens van patiënten, zonder expliciete toestemming van die patiënten, op te sturen naar een derde partij.
GGZ Nederland definitie Encyclo.
Zij behartigt de belangen van ongeveer honderd lidinstellingen. GGZ Nederland bevordert goede geestelijke gezondheid en de zorg op dit gebied en komt op voor alle randvoorwaarden die noodzakelijk zijn om dit te bereiken. Zij zet zich in voor een betere profilerin.
GGZ Nederland start campagne minder regelgekte meer zorg.
Wet Langdurige Zorg. GGZ Nederland start campagne minder regelgekte meer zorg. 16 november 2017 Onder de slogan Minder Regelgekte Meer Zorg start GGZ Nederland samen met de sector 16 november 2017 een campagne over de te hoge administratieve lasten in de geestelijke gezondheidszorg.
GGZ Nederland: Gebruik ROM voor leren en verbeteren hervat.
GGZ Nederland adviseert haar leden voor dit doel de expertise van SBG te benutten en hen als verwerker aan te stellen. Om deze werkwijze mogelijk te maken gaat GGZ Nederland de komende week in gesprek met SBG over de hiervoor noodzakelijke stappen.
GGZ Nederland rtlz.nl.
Volg als eerste nieuwe updates over: GGZ Nederland. Wil" jij dit nieuwsverhaal volgen? Ga dan naar Mijn RTLZ en meld je aan." Binnenland 06 september 2017. Veel uitkeringsgerechtigden krijgen psychische zorg. Volg RTL Z. Over RTL Z. Werken bij RTL Nederland.

Contacteer ons