Op zoek naar met ggz?

met ggz
 
Nieuwe wegen met ggz en opvang.
Duurzame GGZ in de wijk in Amsterdam-Zuid. 2 oktober Chris van der Kroon gaf een presentatie over Ggz in de wijk Amsterdam Zuid tijdens de Masterclass over Duurzame financiering op 14 september. Aanpak mensen met verward gedrag blijft onverminderd urgent.
FACT team Echt Met ggz CCAF.
FACT team Echt Met ggz. GGZ Instelling: Met ggz. Keurmerk: Flexible ACT. Datum keurmerk: 11 april 2015. Keurmerk geldig tot: 11 april 2018. Gebruikte instrument: Flexible ACTs. Het team Flexible ACT Echt is te vinden op de locatie: Nieuwe markt 7, 6101 CT Echt.
Jacqueline Bomhof VDH Executive Exclusief voor medisch specialisten met ambitie.
Sinds april 2014 is Jacqueline Bomhof Raad van Bestuur van MET ggz. Binnen de Raad van Bestuur beheert zij onder meer de inhoudelijke zorgportefeuille en staat zij aan het roer van belangrijke keuzes die gemaakt worden ten aanzien van de geleverde zorg.
MET ggz en Parnassia nemen zorg failliet Virenze over Actueel Skipr.
De zorg aan de patiënten van het failliete Virenze, een ggz-instelling met dertig vestigingen in het land, wordt overgenomen door MET ggz en Parnassia Groep. In januari moeten de 10.000 patiënten hun behandeling weer hebben hervat, aldus een woordvoerder van MET ggz.
ZorgnetLimburg MET de wijk Venlo.
MET ggz de wijk Venray. MET ggz Centraal Bureau. MET ggz Roermond. MET ggz Gezondheidscentrum Bredeweg. MET ggz Leudal. MET ggz Echt. MET ggz Weert. MET ggz Venlo. MET de wijk Roermond. MET de wijk Echt. MET de wijk Weert.
MET ggz Echt Echt.
Locatie Deze locatie is onderdeel van MET ggz. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over MET ggz Echt te Echt te plaatsen.:
MET ggz en Parnassia Groep nemen zorg over van failliete Virenze Nationale Zorggids.
MET ggz en Parnassia Groep nemen zorg over van failliete Virenze. 28 december 17. Patiënten die zorg kregen van Virenze, zullen in het nieuwe jaar worden behandeld door MET ggz en Parnassia Groep. Ongeveer 10.00 patiënten in de geestelijke gezondheidszorg ggz zullen door de overname verzekerd zijn van zorg via de nieuwe aanbieders.
Met ggz.
Website: Met ggz. Over: Met ggz. MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Noord en Midden-Limburg. Wij behandelen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten en stoornissen. Wij zijn specialist op het gebied van crisis en specialistische zorg.

Contacteer ons