Op zoek naar met ggz?

met ggz
 
wijlimburg Curator Virenze sluit deal MET ggz Roermond en Parnassia Groep Den Haag wijNederland.
Door het faillissement van Virenze, een ggz instelling voor kinderen, jeugdigen, gezinnen, volwassenen en ouderen met 30 locaties in het land, dreigt de continuïteit van de zorg aan de cliënten in het geding te komen. De curator, de heer Roomberg van Adelmeijer Hoyng Advocaten, draagt de activiteiten van Virenze over aan MET ggz en de Parnassia Groep.
MET ggz Werkplaats Herstelondersteuning.
Met ggz maakt zich sterk voor de juiste verbinding met de maatschappij. Vanuit de overtuiging dat herstelondersteuning de toekomst heeft is Met ggz één van de initiatiefnemers van de werkplaats herstelondersteuning. We onderzoeken hoe we in de hele organisatie wijkgericht kunnen werken.
MET ggz Maastricht Maastricht-Helpt.
Stel uw vraag hier.: MET ggz Maastricht MET ggz Maastricht. MET ggz biedt in Maastricht ambulante geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen. Website MET ggz Maastricht. MET ggz Maastricht MET ggz Maastricht. MET ggz Maastricht1 MET ggz Maastricht. Laatst gewijzigd op 18 januari 2018.
ZorgnetLimburg MET de wijk Venlo.
MET ggz de wijk Venray. MET ggz Centraal Bureau. MET ggz Roermond. MET ggz Gezondheidscentrum Bredeweg. MET ggz Leudal. MET ggz Echt. MET ggz Weert. MET ggz Venlo. MET de wijk Roermond. MET de wijk Echt. MET de wijk Weert.
MET ggz.
Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling MET ggz, Roermond. Zorginstelling MET ggz, Roermond. Beroep Specialist Ouderengeneeskunde. Zorginstelling MET ggz, Roermond. Bekijk alle specialisten. Er vallen 8 locaties onder deze organisatie, waaronder.: MET ggz Roermond. MET ggz Weert.
Een gedurfde oplossing voor MET ggz Kreuze Telecom.
Paul Henckens, interim-ICT-manager bij MET ggz, en Kreuze bedachten samen een unieke, ietwat gedurfde oplossing. Vorig jaar 2016 kregen in totaal 550 medewerkers van MET ggz een nieuwe smartphone met een onbeperkte bel en databundel. 380 medewerkers kregen tevens een Google Chromebook.
Ervaringen met GGZ Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Wat ik wel gezien heb is een stel hardwerkende mensen in de GGZ die proberen binnen hun kader maatwerk te leveren en dit alles met veel zorg en liefde en uit roeping, want voor het geld hoef je het niet te doen, de salarissen zijn in de GGZ nu niet echt denderend.
Iris Bosman, begeleider bij Met GGZ Wonen Limburg.
Home / In de buurt van / Magazine In de buurt van Jennifer / Lees meer / Iris Bosman, begeleider bij Met GGZ. Iris Bosman, begeleider bij Met GGZ. Als rehabilitatiewerker bij Met GGZ begeleidt Iris mensen die een psychiatrisch ziektebeeld hebben.

Contacteer ons