Meer resultaten voor generalistische basis ggz

generalistische basis ggz
 
Generalistische basis en Gespecialiseerde GGZ verschillen.
Begeleiding op locatie. Home Veelgestelde vragen Wat is het verschil tussen de Generalistische Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ? Wat is het verschil tussen de Generalistische Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ? Sinds 1 januari 2014 is de eerstelijns psychologische zorg vervangen door de Generalistische Basis GGZ GBGGZ.
Generalistische basisggz BGGZ Psycholoog Utrecht Oost.
Sinds 2014 wordt gesproken over de generalistische basisggz, voorheen werd dit de eerstelijn genoemd. In de generalistische basisggz worden clienten behandeld bij wie sprake is van een DSM-IV diagnose die relatief licht is. Indien er sprake is van complexere klachten kan door de huisarts verwezen worden naar de specialistische ggz.
GGZ Momentum.nl Generalistische Basis GGZ GGZ Momentum.nl.
De generalistische basis GGZ is ook verantwoordelijk voor goede nazorg, ondersteuning en terugvalpreventie bij mensen die al behandeld zijn voor een psychische aandoening binnen de SGGZ. Mocht je vragen hebben over de Basis GGZ kun je bij je behandelaar of de patiƫntenadministratie terecht.
Tarieven Generalistische Basis GGZ PEP Psychologen.
TEL: 31 020 662 10 91. FAX: 31 020 672 25 26. PEP Psychologen Tarieven en voorwaarden Tarieven Generalistische Basis GGZ. Tarieven Generalistische Basis GGZ. Standaardprijslijst Basis-GGZ 2016. De vier zorgvraagzwaartetrajecten met maximaal de bijhorende bedragen.: Code Prestatie Maximumtarief NZa.
Vergoeding generalistische basis GGZ 2017 De Friesland Zorgverzekeraar.
Als u gebruikmaakt van een niet-gecontracteerde zorgaanbieder kunt u in uw verzekeringsvoorwaarden nalezen op welke vergoeding u recht heeft. Een overzicht van de tarieven voor 2017 van de vergoedingen staat in de tarievenlijst 2017 Niet-gecontracteerde zorg Generalistische Basis GGZ en Specialistisch GGZ.
Generalistische Basis GGZ Advies Hulp.
31 0 13 535 05 29 info@adviesenhulp.com. Generalistische Basis GGZ. Home Behandelgebieden Generalistische Basis GGZ. Bij een verwijzing voor de GB-GGZ is sprake van lichte tot matige problematiek met daarbij passende kortdurende behandeling. Wij behandelen onder anderen de volgende problematiek in de GB-GGZ.
Kosten Generalistische Basis GGZ PEP Psychologen.
PEP Psychologen Tarieven en voorwaarden Kosten Generalistische Basis GGZ. Kosten Generalistische Basis GGZ. Wat kost het? In 2018 heeft u vanuit uw basisverzekering recht op vergoeding van psychologische hulp in de Generalistische Basis GGZ. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen, maar de vergoeding valt wel onder het eigen risico.
Generalistische basis GGZ.
In de Generalistische Basis GGZ wordt alleen een behandeling gestart als er sprake is van een stoornis die benoemd is in het Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders DSM in combinatie met een gemiddeld tot lage beperking van het functioneren.

Contacteer ons