Zoeken naar ggz leeuwarden

ggz leeuwarden
 
Home Zorgmaatwerk.
16 apr 15 1552: Zo snel mogelijk weer grip op het leven met coaching-adviezen van Inhoofdzaken /Zorgmaatwerk. Duit 3E, 8305 BB Emmeloord K.R. Poststraat 131, 8448 EB Heerenveen Havenstraat 87, 2102 LB Heemstede E. Folkertsmawei 1e, 8915 DW Leeuwarden. T 0517 342 223.
GGZ-Friesland opent een eigen escaperoom TROUW.
Louwra Weisfelt, die het team heeft opgewacht: Even" groeten of knikken op straat helpt al, in plaats van om iemand heen lopen. Of vragen hoe het gaat als iemand in paniek is" Met een reden spreken ze bij GGZ Friesland liever over onbegrepen dan over verward gedrag.
Minder administratieve lasten GGZ Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
De patiƫnt heeft geen doorverwijzing van de huisarts meer nodig als deze van de generalistische basis GGZ gbGGZ naar de gespecialiseerde GGZ gaat, en omgekeerd. Sinds 1 april 2017 volstaat een melding aan de huisarts. Een aantal regels voor verwijzing is duidelijker gemaakt.
Doe-Psy! Cognitieve gedragstherapie voor trauma, angst en dwang.
Laat ze maar denken. Op donderdagochtend en vrijdag oefenen we met intensieve exposure. Dat zijn langere afspraken om te oefenen buiten mijn kantoor: op straat, bij u thuis en/of in een andere omgeving waar u uw angst wilt leren temmen.
GGMD voor Doven en Slechthorenden Beter door de dag met doofheid of hoorproblemen.
Leven met gehoorverlies of tinnitus. Lees het interview in de VGN special Leven met een beperking bijlage bij Elsevier Lees meer. Eigen bijdrage dovenmaatschappelijk werk verdwijnt. Vanaf 1 januari 2018 hoeft voor dovenmaatschappelijk werk geen eigen bijdrage meer betaald te worden.
Accare Polikliniek Leeuwarden Accare.
Contactpersonen per gemeente. Accare Polikliniek Leeuwarden. Accare Leeuwarden biedt zorg aan kinderen en jongeren met psychische problemen en aan hun ouders of verzorgers. 8902 HA Leeuwarden. Accare Friesland biedt de mogelijkheid om basis-GGZ aan te bieden in het gezondheidscentrum of de groepspraktijk.
GGZ Friesland Hulp Proud2bme.
Ik heb 2 jaar bij het GGZ kinnik gelopen. Met mijn eerste behandelbaar was de klik er al niet. Ik ben overgestapt naar GGZ Sneek, daar ging het al iets beter. Uiteindelijk ben ik in november 2015 opgenomen geweest in de crisis opname van Kinnik Leeuwarden.
Mentaal Beter: voor psychologische en psychiatrische hulp.
Mentaal Beter Jong. Lees hier over ADHD, autisme, trauma, en andere psychische problemen bij jongeren en de behandelingen die hiervoor geschikt zijn. Mentaal Beter Volwassenen. Hier vindt u informatie over psychische klachten bij volwassenen en de behandelmogelijkheden. Zoek een ggz praktijk.

Contacteer ons