Meer resultaten voor ggz roermond

ggz roermond
 
Gesp. GGZ PHI Angst, depressie, onverklaarbare klachten.
Kortom: PHI staat voor kwaliteitsvolle gedragsmatige psychotherapie en gespecialiseerde GGZ met een persoonlijke aanpak en duurzaam resultaat. PHI is een erkende en gespecialiseerde GGZ-instelling. U kiest voor een persoonlijk behandelteam dat de impact van uw situatie op uw levenskwaliteit begrijpt.
Organisatie Huiselijk Geweld.
088 114 9494. Met GGZ, vestiging Roermond, is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Vanuit vestigingen in Roermond, Weert, Echt, Leudal Heythuysen en Venlo wordt hulp geboden aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychiatrische of ernstige psychische problemen en hun familieleden en betrokkenen.
Zorgaanbieders in de GGZ CZ.
Medisch specialistische zorg. Visie op zorginkoop. Visie op kwaliteit. Zorginkoop op kwaliteit en kosten. Alles voor betere zorg. Regie in de regio. Informatie voor zorgaanbieders in de GGZ. Of ga naar.: Uitgelicht GGZ nieuws. Publicatie tariefpercentages 2019 25 juli 2018.
Psycholoog Roermond Centiv.
Zoekt u een psycholoog in Roermond? Bent u op zoek naar een ervaren psycholoog in Roermond? Centiv heeft vanuit haar vestiging in Roermond jarenlange ervaring in het behandelen van psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen. Hiermee verdiende Centiv in 2016-2018 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ.
Crisisdienst en crisisopvang.
De website Regelhulp maakt gebruik van cookies. Met behulp van cookies analyseren we het gebruik van Regelhulp en verbeteren we het gemak voor u als gebruiker. Als u deze melding wegklikt of doorgaat op Regelhulp, dan stemt u hiermee in.
Openingstijden MET ggz Roermond gezondheidscentrum Bredeweg 239-D2 in Roermond.
De vestiging van Behandellocatie Roermond die het meest in de buurt ligt van de Riagg aan de Bredeweg 239 is de Behandellocatie Roermond aan de Bredeweg 239. Meer zorg in Roermond Bedrijven in de buurt van MET ggz Roermond gezondheidscentrum Bredeweg 239-D2 in Roermond.
RiaggZuid en Mensana gaan verder als Met ggz Actueel Skipr.
In Roermond starten we met Intensive Home Treatment. Dit is een nieuwe behandelmethode waarbij cliënten met een psychiatrische stoornis, ondanks een opname-indicatie, succesvol thuis behandeld worden, vertelt collega-bestuurder Sjef Vermeulen. RiaggZuid richtte zich hoofdzakelijk op ambulante behandeling, terwijl Mensana als RIBW zich voornamelijk bezig hield met begeleiding van cliënten. De nieuwe organisatie gebruikt deze verschillende expertises om een beter en breder zorgaanbod voor de cliënt te creëren. Daardoor ontstaat een keten tussen behandelen en begeleiden. Ggz, Home, Jeugdzorg, Wmo, Fusie.,
ZorgnetLimburg MET de wijk Venlo.
MET ggz de wijk Venray. MET ggz Centraal Bureau. MET ggz Roermond. MET ggz Gezondheidscentrum Bredeweg. MET ggz Leudal. MET ggz Echt. MET ggz Weert. MET ggz Venlo. MET de wijk Roermond. MET de wijk Echt. MET de wijk Weert.

Contacteer ons