Resultaten voor mijn ggz

mijn ggz
 
Mijn GGZ Drenthe.
De onderdelen Online behandelen en Vragenlijsten kunnen hier last van hebben. Het accepteren van indirecte cookies kunt u aanpassen in de browserinstellingen. Hulp bij het aanpassen. Inloggen Mijn GGZ Drenthe. Er is een fout opgetreden bij het inloggen probeer het later nog eens. Wegens inactiviteit bent u automatisch uitgelogd. Verplicht veld Ongeldig emailadres. Activeren voor eerste gebruik. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met de afdeling waar u in behandeling bent. Ook kunt u uw vraag stellen aan het aanmeld en informatiecentrum via 0592 74 14 00. Heeft u hulp nodig bij het inloggen klik dan op de video voor uitleg.
Roy Mijn Horeb-broers hebben mij erdoorheen gesleept Ervaringsverhalen De Hoop ggz.
Jarenlang staat het leven van Roy in het teken van teleurstelling. Om een reden die hijzelf niet begrijpt lukt het hem niet een vaste aanstelling te vinden. Roy Mijn eerste baan na mijn opleiding vond ik bij De Hoop in Dordrecht. Uiteindelijk werd mijn contract niet verlengt. Dit was mijn eerste grote teleurstelling. Dit patroon zet zich voort bij andere werkgevers. Telkens wordt Roy na korte tijd ontslagen of zijn contract wordt niet verlengd. Ondertussen gaat het thuis niet goed. Mijn vrouw en ik hadden steeds meer onenigheid. We begrepen elkaar niet vertelt Roy. Op gegeven moment begon ik s avonds te drinken. Stiekem als mijn vrouw naar bed was. Om te ontkomen aan alle stress en het gevoel dat ik had gefaald.
Psychische hulp.
Zij geven lichte psychische hulp. De huisarts kan u ook een verwijzing geven voor basis GGZ bij lichte of matige klachten of gespecialiseerde GGZ bij zwaardere problemen. Dit geldt voor kinderen jongeren en volwassenen. Basis GGZ is bedoeld voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. Het bestaat bijvoorbeeld uit. gesprekken met een psycholoog psychotherapeut of psychiater. een vorm van E-health e-health zijn programmas op internet. een combinatie van gesprekken en e-health. Als u ingewikkelde psychische problemen heeft kunt u terecht bij een gespecialiseerde GGZ. Hiervoor verwijst uw huisarts of een POH-GGZ u naar een GGZ-instelling. Dit heet ambulante behandeling zorg op afspraak. Bijvoorbeeld begeleiding door een gespecialiseerde verpleegkundige in een polikliniek is mogelijk. Soms krijgt u deze zorg tijdens een opname in een GGZ-instelling.
Achtergrond GGZ Centrum Wageningen.
Achtergrond GGZ Centrum Wageningen. Achtergrond GGZ Centrum Wageningen. Eind 2010 verliet ik mijn werk in een grote GGZ-instelling. De grote landelijke omslag van de GGZ was toen al begonnen. Het moest allemaal zakelijker en efficiënter en de bestuursleden van de grote GGZ-instellingen hadden geen idee hoe ze dat aan moesten pakken. Er was veel onrust en onveiligheid op het werk en geen ruimte voor inhoudelijke visievorming of inbreng. Veranderingen werden vanuit de Raad van Bestuur afgedwongen. Behandelaren liepen vast doordat er steeds meer productie moest worden geleverd zonder dat daar iets van inspiratie of waardering tegenover stond.
ggz vs Home.
Home GGz Breburg.
Van te groot naar klein genoeg. Zodat jij je leven de baas blijft. Deze belofte en het waarom achter deze belofte is weergegeven in een korte film. GGz Breburg meet continu hoe tevreden cliënten zijn over de geboden zorg. Zo kunnen we onze zorg en service steeds verder verbeteren. Over heel 2016 geven cliënten gemiddeld een 73 voor hun behandeling bij GGz Breburg. Tel 088 016 16 16.
Welkom bij GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
Vaak zal dat voldoende zijn. Uw huisarts heeft verschillende behandelmogelijkheden in huis. Is deze hulp niet voldoende dan kan de huisarts u doorverwijzen naar de Basis GGZ of de Specialistische GGZ. Dit is afhankelijk van de ernst van uw klacht. Is uw zorgvraag complex en meervoudig? Dan kunt u bij ons terecht voor een breed zorgaanbod op het gebied van specialistische GGZ. Wij bieden zorg van therapie poliklinische en ambulante GGZ tot langdurig verblijf voor kinderen 0-18 jaar jongeren 18-23 jaar volwassenen en ouderen. De Basis GGZ ook wel eerstelijnszorg genoemd is er om u te helpen bij lichte tot matige psychische problemen.
Innova GGz Centraal.
De praktijk stelt voortdurend nieuwe vragen aan de organisatie. Daarom bevordert GGz Centraal via Innova leren en onderzoek in de praktijk en faciliteert zij de aansluiting van praktijk op theorie. mijn innova Ben je werkzaam bij GGz Centraal.

Contacteer ons