Op zoek naar ggznieuws?

ggznieuws
 
GGZ nieuws Archieven GGz De Viersprong.
Nieuwsbrief de Viersprong mei 2018: De Viersprong heeft het TOPGGz keurmerk opnieuw behaald en is namens Crossroads in gesprek met Tweede Kamerleden. 6 mei 2018 Marjolein Koenraadt. GGZ nieuws GGz onderzoek Samenwerking GGZ Symposium TopGGz keurmerk. Nieuwsbrief voor verwijzers, mei 2018.
ggznieuws.nl @GGZnieuws_nl Twitter.
Réafficher @ GGZnieuws_nl Masquer @ GGZnieuws_nl Suivre Suivre @ GGZnieuws_nl Abonné Abonné à @ GGZnieuws_nl Se désabonner Se désabonner de @ GGZnieuws_nl Bloqué A bloqué @ GGZnieuws_nl Débloquer Débloquer @ GGZnieuws_nl En attente Demande d'abonnement' à @ GGZnieuws_nl en attente Annuler Annuler votre demande d'abonnement' à @ GGZnieuws_nl. elke dag het belangrijkste nieuws over de GGZ voor jou op een rij.
Trimbos-instituut GGZ nieuws.
30 april 2018, Vrije Universiteit Amsterdam. Een nieuw onderzoek met de gegevens van ruim 135.000 mensen met een ernstige depressie en meer dan 300.000 zonder depressie heeft 44 genoomvarianten gevonden die een significante samenhang laten zien met depressie. Van deze 44 varianten zijn er 30 nieuw ontdekt en 14 zijn al in eerdere studies gevonden. Symposium Vroegdetectie in de GGZ.
Veel personeel gezocht in GGZ Nieuws.nl.
Veel personeel gezocht in GGZ. De geestelijke gezondheidszorg GGZ heeft moeite met het vinden van genoeg geschikt personeel. Het totale aantal vacatures in de sector is vorig jaar met 285, procent gestegen tot 5151, melden inkooporganisatie Intrakoop en accountant Verstegen donderdag op basis van een jaarlijks onderzoek naar de jaarverslagen van 186 GGZ-organisaties.
Elke dag het nieuws uit de geestelijke gezondheidszorg op een rij!
1 mei 2018 Zelfdoding is voor veel mensen een ongrijpbaar begrip. Toch is het doodsoorzaak nummer 1 onder jongeren. Terwijl ze in de bloei van hun leven lijken te staan, besluiten ze toch om eruit. Like ons op Facebook! GGZNieuws op Twitter.

Contacteer ons