Resultaten voor cao ggz

cao ggz
 
Besluit van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 8 februari 2018 tot algemeen verbindendverklaring van bepalingen van de collectieve arbeidsovereenkomst Geestelijke Gezondheidszorg.
De kostenontwikkeling, de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en het gebrek aan flexibiliteit in de cao GGZ passen volgens bedenkinghebbenden niet in de huidige financiering van de geestelijke gezondheidszorg. In de cao GGZ is inflexibiliteit en vastigheid het uitgangspunt, waardoor werkgevers lastig hun kostenniveaus kunnen aanpassen.
Nieuws Onderhandelaarsakkoord Cao GGZ.
7% jonge klaren onderbetaald in Arts en Auto Nieuw: Brochure aios en zwangerschap Visie DJS op 24-uurs diensten Wist je dat je werkgever 42% van je lidmaatschap kan vergoeden? Onderhandelaarsakkoord Cao GGZ. De LAD/FBZ heeft op 24 mei samen met FNV, CNV en NU91 een onderhandelaarsakkoord bereikt met GGZ Nederland over een nieuwe Cao GGZ.
Arbeidsvoorwaarden CAO.
Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4. GGZ NHN een lerende organisatie? Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: Homepage Werken bij GGZ NHN Arbeidsvoorwaarden CAO. Wij maken gebruik van de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ 2017 2019.
GGZ.
De partijen bij de cao Geestelijke Gezondheidszorg GGZ hebben op 24 mei 2017 een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao. In dit signaal vindt u de belangrijkste afspraken uit dit resultaat op een rij. De cao krijgt een looptijd van 27 maanden, te weten van 1 maart 2017 tot en met 31 mei 2019.
Onderhandelingsakkoord CAO GGZ 2017-2019 Loonwijzer.nl.
Onderhandelaarsakkoord CAO GGZ 2017-2019 24-05-17. Bron: GGZ Nederland, 24 mei 2017 via CAOWijzer.com altijd de juiste inlenersbeloning. Val je onder een CAO? Je minimumloon kan hoger zijn. Check hoe het echt zit met de CAOWijzer tool. Zoals je weet kunnen CAO lonen wat hoger uitvallen dan de Wettelijke Minimumlonen.
cao ggz Archieven.
25 mei 2017 GGZ Nederland en de werknemersorganisaties FNV, CNV Zorg en Welzijn, NU 91 en FBZ hebben vandaag een onderhandelaarsakkoord bereikt voor de nieuwe cao ggz. De nieuwe cao loopt tot 1 juni 2019. De vorige cao ggz liep 1 maart 2017 af.
Veelgestelde vragen NIP.
Voor wat betreft de werkingssfeer van de Cao GGZ het volgende: Als een werkgever lid is van de brancheorganisatie GGZ Nederland dan valt werkgever onder de Cao GGZ. Als werkgever geen lid is van GGZ Nederland dan valt deze werkgever ook onder de werkingssfeer van de Cao GGZ, mits deze cao algemeen verbindend is verklaard avv, de werkgever een rechtspersoon is en werkgever zich beweegt op het terrein van de geestelijke gezondheidszorg.
Berichtsleden CAO GGZ 2017-2019 algemeen verbindend verklaard GGZ Connect platform.
Zorg en recht. Zorg en recht Algemene leveringsvoorwaarden. Zorg en recht Implementatie Wet forensische zorg. Zorg en recht Implementatie Wet verplichte ggz. Zorg en recht Informatie-uitwisseling. GGZ Nederland Connect // Berichten // CAO GGZ 2017-2019 algemeen verbindend verklaard // Berichtsleden.

Contacteer ons