Zoeken naar ggz eindhoven

ggz eindhoven
 
GGZ Groep GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
De behandeling bestaat indien van toepassing voor een deel uit hartcoherentietraining waardoor u dieper zult kunnen ontspannen. De GGZ Groep heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Woerden. Ik wil het! Cliënten blijken hun behandeling bij de GGZ groep te waarderen met het gemiddeld rapportcijfer 82.
GGz Eindhoven en De Kempen GGzE KenBiS.
Zoeken naar: Zoeken. GGz Eindhoven en De Kempen GGzE. GGz Eindhoven en De Kempen GGzE. GGzE Centrum Bipolair. GGzE Centrum Bipolair is een centrum waarbij alle behandelaren zijn gespecialiseerd in de behandeling van stoornissen in het bipolaire spectrum en hun co-morbiditeit.
GGZ Eindhoven ontwikkelt unieke methode voor verwerking jeugdtrauma's' YouTube.
Wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg zijn al jaren een probleem. Bij het Traumacentrum van GGZ Eindhoven bedachten ze 5 jaar geleden een heel nieuwe therapie voor clienten met een jeugdtrauma. Naast de therapie door een psychiater, ontwikkelden ze de therapeutische gemeenschap waarin cliënten elkáár helpen.
GGZ Eindhoven stuurde medische gegevens naar ICT-bedrijf Omroep Brabant.
Een medewerker van GGZ Eindhoven had onder andere de diagnose en de gebruikte medicatie van een patiënt naar een algemeen adres van ICT-bedrijf CARE doorgestuurd, meldt Nu.nl. Volgens de GGZ wordt er normaal gesproken nooit vertrouwelijke informatie per mail verstuurd.
KiesvoorjeZorg.nl geestelijke gezondheidszorg Eindhoven.
Met behulp van KiesvoorjeZorg.nl kunt u niet alleen alle GGZ instellingen in Eindhoven vinden, u kunt ook inzien in welke Geestelijke Gezondheidszorg zij gespecialiseerd zijn. Zo helpen wij u graag bij het vinden van de juiste GGZ instelling voor u.
De Woenselse Poort dewoenselsepoort.nl.
Veiligheid staat in ons aanbod centraal: voor onze cliënten, onze medewerkers en voor de samenleving. 5 september 2018 Studenten geven stageplek bij De Woenselse Poort een 8! Studenten van uiteenlopende studies in de gezondheidszorg combineren leren met het werken in de praktijk.
Psycholoog / Psychiater / Psychotherapeut Eindhoven.
De jeugdGGZ is ivm het beleid van de overheid / gemeente Eindhoven gestopt per eind december 2016. De Stichting Benchmark GGZ beheerd door de overheid heeft voor ons een klanttevredenheidscijfer in 2016 van 88, gemeten en voor de met ons verbonden Psycho Expertise bv een cijfer van 77.,
Forensisch ACT team Woenselse Poort GGZ Eindhoven CCAF.
Forensisch ACT team Woenselse Poort GGZ Eindhoven. GGZ-instelling: GGZ Eindhoven. Keurmerk: Forensisch ACT met optimale implementatie. Datum keurmerk: 19 januari 2016. Keurmerk geldig tot: 19 januari 2019. Gebruikte instrument: Forensische DACTS. Het team is te vinden op de locatie: Dokter Poletlaan 40, 5626 ND Eindhoven.

Contacteer ons