Zoeken naar ggz eindhoven

ggz eindhoven
 
Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven De Telefoongids.
Deze vorm van gespecialiseerde zorg biedt patiënten ambulante, spoedeisende en klinische zorg voor allerlei psychische aandoeningen, zoals ADHD, een depressie of een psychose. Voor de behandeling van specifieke eetstoornissen, zoals anorexia, kan de GGZ u ook doorverwijzen naar een gespecialiseerd kliniek. Eindhoven en omgeving. GGZ Oost Brabant.
GGz Eindhoven en De Kempen Werkplaats Herstelondersteuning.
Vanuit het Cliënten Belangen Bureau CBB van GGz Eindhoven wordt al meer dan 20 jaar gewerkt om ervaringsdeskundigheid te ontwikkelen en in de ggz in te zetten. Het doel is om met de professionalisering van ervaringsdeskundigheid de bestaande ggz herstelondersteunend in te richten en om ervaringsdeskundigheid te verbreden naar aan de ggz gerelateerde werkvelden.
GGZ Eindhoven Kenniscentrum Phrenos.
Phrenos Deelnemende instellingen GGZ Eindhoven. 28 January, 2014. by Jeanne Nitsche. GGzE biedt hulp en ondersteuning aan mensen met ernstige, meervoudige, complexe en vaak langdurende psychiatrische en psychosociale problemen. Samen met de cliënt en andere deskundigen pakt GGzE de problemen aan.
ggz vs Opleiding De locaties Praktijkinstellingen opleiders GGz Eindhoven.
De trajecten zijn gebaseerd op de uitstroomprofielen van GGZ Nederland en het COOV en voldoen aan de eisen die in 2012 door CBOG ingevoerd worden. Wanneer u aangenomen wordt bij GGzE stroomt u in een van deze trajecten. GGzE werkt samen met Koraalgroep www.koraalgrep.nl en PAAZ Catharina ziekenhuis Eindhoven www.cze.nl.
Apanta Apanta.
Apanta-direct: snelle hulp als het kan. Apanta-direct is onze praktijk voor generalistische basis ggz GBGGZ. Apanta-direct is er voor mensen die te maken hebben met lichte tot matige psychische klachten. Door op tijd in te grijpen voorkomt u dat uw psychische klachten erger worden.
GGZ Eindhoven Gastvrijezorg.
Spring naar menu Gastvrijezorg Zorginstellingen Agenda Blogs Whitepapers Digitaal magazine Inloggen. gastvrijheidszorg met sterren. inschrijven audit 2017. dossier gastvrijheidszorg awards. nieuws over GGZ Eindhoven. GGzE zet vol in op digitalisering. organisatie 18 mei 2017. Winnaar Paludanus Prijs verbindt GGZ-cliënten met de maatschappij.
Eindhoven Max Ernst GGZ.
Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag samen met Max Ernst GGZ je probleem aanpakken? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven. De vestiging van Max Ernst GGZ is gevestigd aan de Zernikestraat 7.
GGz Eindhoven start project leerlijnen In voor zorg!
Hij blijft voor de duur van de pilotperiode. Daarna rollen we het project leerlijnen zelf verder uit over de organisatie. Interview door Frank van Wijck. Meer informatie over het In voor zorg-traject van GGZ Eindhoven: GGZ Eindhoven is In voor zorg!

Contacteer ons