Resultaten voor ggz eindhoven

ggz eindhoven
 
GGZ Vacatures in Eindhoven Vacatures.nl.
Voor één van onze opdrachtgevers binnen de GGZ zijn wij op zoek naar een. 22 dagen geleden. Verpleegkundig Specialist GGZ. Samen in de Zorg Eindhoven. Interesse in de vacature Verpleegkundig Specialist GGZ in Eindhoven? Je hebt een diploma Verpleegkundig Specialist GGZ.
Voortgang van project Leerlijnen bij GGz Eindhoven In voor zorg!
Het is een uitdaging, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het lukt. We zijn als organisatie wellicht nog wat te gevoelig voor verstoringen. Interview: Ellen Kleverlaan. GGz Eindhoven is In voor zorg! Interview: GGz Eindhoven start project leerlijnen.
GGz Eindhoven en De Kempen GGzE KenBiS.
Zoeken naar: Zoeken. GGz Eindhoven en De Kempen GGzE. GGz Eindhoven en De Kempen GGzE. GGzE Centrum Bipolair. GGzE Centrum Bipolair is een centrum waarbij alle behandelaren zijn gespecialiseerd in de behandeling van stoornissen in het bipolaire spectrum en hun co-morbiditeit.
Acht medewerkers GGZ Eindhoven ontslagen na cocaïnefeestje NOS.
Acht medewerkers GGZ Eindhoven ontslagen na cocaïnefeestje. Acht medewerkers van een GGZ-instelling in Eindhoven worden ontslagen omdat ze onder andere cocaïne hadden gebruikt tijdens een teamuitje. De groep van in totaal zestien mensen was op een afscheidsfeestje van een collega.
Sluiting dreigt voor ggz-dagopvang Eindhoven Actueel Skipr.
De dagbesteding voor 350 thuiswonende psychiatrische patiënten dreigt binnen enkele maanden te stoppen op zes locaties in Eindhoven. Dat zegt bestuursvoorzitter Joep Verbugt van Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en De Kempen GGzE in het Eindhovens Dagblad. Dit is volgens Verburgt een direct gevolg van de nieuwe financiering van deze vorm van zorg, die sinds 2015 bij gemeenten ligt vanwege de Wet Maatschappelijke Ondersteuning wmo. De bestuursvoorzitter zegt in 2014 al zorgen te hebben geuit over de gevolgen van de transitie en die volgens hem nu zijn bewaarheid geworden. GGzE moest in 2014 al locaties voor dagbesteding sluiten. Dat" konden we nog goed opvangen, zegt Verbugt in de krant. Cliënten konden op andere locaties worden geholpen, maar nu komt volgens hem de basiszorg in gevaar. Bekostiging, Ggz, Zorginstellingen, Transitie.,
ACTUELE VACATURES WerkenbijGGzE.
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en nieuwste vacatures? Volg ons dan op Linkedin, Twitter en Facebook. Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld. Schakel Javascript in en herlaad de pagina.
FACT team Centrum Strijp GGZ Eindhoven CCAF.
FACT team Centrum Strijp GGZ Eindhoven. GGZ-instelling: GGZ Eindhoven. Keurmerk: Flexible ACT. Datum keurmerk: 23 april 2015. Keurmerk geldig tot: 23 april 2018. Gebruikte instrument: Flexible ACTs. Het team FACT Centrum Strijp is te vinden op de locatie: Dommelstraat 6, 5611 CK Eindhoven.
Psycholoog / Psychiater / Psychotherapeut Eindhoven.
De jeugdGGZ is ivm het beleid van de overheid / gemeente Eindhoven gestopt per eind december 2016. De Stichting Benchmark GGZ beheerd door de overheid heeft voor ons een klanttevredenheidscijfer in 2016 van 88, gemeten en voor de met ons verbonden Psycho Expertise bv een cijfer van 77.,

Contacteer ons