Zoeken naar ggz friesland

ggz friesland
 
GGZ Friesland Converged Infrastructure Datacenters.
GGZ Friesland zocht vanwege toegenomen storagebehoefte en supportkosten naar een nieuw platform rondom dataopslag. Axians verzorgde voor de instelling een toekomstbestendige en onderhoudsvriendelijke oplossing. Theo de Boer IT-projectleider GGZ Friesland en Simon van der Kamp teammanager IT operations GGZ Friesland vertellen over hun ervaring.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
GGZ Friesland Effektief Groep.
Wij gaan nu met veel plezier aan de slag bij GGZ Friesland, Jeugdhulp Friesland en Woodbrookers. Gea Tanja, projectleider en inkoper bij Jeudghulp Friesland zegt het volgende over het traject: Met Effektief Groep hebben we een schoonmaakbedrijf gevonden dat raakvlak heeft met alle niveaus van onze organisaties.
Opnieuw meerjarenakkoord GGZ Friesland en De Friesland Zorgverzekeraar.
Opnieuw meerjarenakkoord GGZ Friesland en De Friesland Zorgverzekeraar 15 augustus 2017. De vier betrokken partijen ondertekenen het meerjarenakkoord voor de periode 2017-2019: Bert van der Hoek De Friesland, Dick Schuil Centrale Cliƫntenraad GGZ Friesland, Theda Heys Familieraad GGZ Friesland en Adriaan Jansen Bestuursvoorzitter GGZ Friesland.
Welkom bij Van Andel.
Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten bij mensen die meestal ouder zijn dan 60 jaar. Ook behandelen we mensen die jonger zijn dan 60 jaar, wanneer er sprake is van een lichamelijke kwetsbaarheid in combinatie met psychische problematiek. Van Andel is onderdeel van GGZ Friesland en biedt advies, behandeling en begeleiding.
DSW homepage consumenten DSW Zorgverzekeraar.
Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid. samen met dsw zorgverzekeraar. Direct naar hoofdmenu Direct naar hoofdinhoud. Even geduld a.u.b. Er zijn suggesties. 18 jaar en dan. Direct doen op MijnDSW. Eigen risico stand bekijken. Aanvullende verzekering wijzigen. Generalistische Basis GGZ.
ggzcollege.
4: Beperkt begrepen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste uitzending. Het GGZ College wordt mede mogelijk gemaakt door.: 2017 GGZ Friesland. GGZ Friesland, Sixmastraat 2, 8932PA Leeuwarden. info@ggzcollege.nl Tel: 058-2848715.
112Groningen, Actueel nieuws over de hulpverleningsdiensten uit Groningen.
Bij het Gerechtsgebouw aan het Guyotplein in de stad werd donderdagmiddag om 1230: uur een vreemde lucht geroken. Appen op de fiets kost straks 95 euro. Het gaat waarschijnlijk verboden worden, de telefoon vasthouden op de fiets. Dus niet alleen appen.

Contacteer ons