Meer resultaten voor ggz friesland

ggz friesland
 
GGZ Friesland Wikipedia.
Daarmee ontstond het conglomeraat Stichting GGZ Friesland. Tegenwoordig worden op Groot Lankum door GGZ Friesland patiënten behandeld met een psychische stoornis en Anno 2010 is op Groot Lankum onder meer nog een verblijfsafdeling voor forensische psychiatrie en voor schizofreniepatiënten gevestigd.
GGZ Friesland stopt met naam Denk NOS.
GGZ Friesland stopt met naam Denk. De Friese instelling Denk voor mensen met psychische problemen stopt met het gebruik van die naam, wegens de verwarring met de gelijknamige politieke beweging. De domeinnaam www.denk.nl wordt door GGZ Friesland te koop aangeboden.
GGZ Friesland Heerenveen Helpt.
GGZ Friesland is dé instelling en de expert op het gebied van Geestelijke Gezondheidszorg in Friesland. De behandeling en de keuzes voor bepaalde therapievormen zijn divers afhankelijk van de klachten en van de afspraken in het behandelplan. Zie ook: https//www.ggzfriesland.nl/behandelaanbod.:
GGZ Friesland Startpagina Facebook.
Ons Jubileumfeest voor medewerkers en mensen in behandeling bij ons, is in volle gang. Nick en Simon maakten er hier in Thialf een mooie show van, next up: Roel van Velzen. AIOS GGZ Friesland Spoed. GGZ Friesland heeft het bericht van Kinnik gedeeld.
GGZ Friesland @GGZFriesland Twitter.
Geestelijke gezondheidsinstelling in Friesland GGZ Friesland. Volgen @ GGZFriesland volgen Volg je nu Je volgt @ GGZFriesland Ontvolgen @ GGZFriesland ontvolgen Geblokkeerd @ GGZFriesland geblokkeerd Deblokkeren @ GGZFriesland deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ GGZFriesland in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ GGZFriesland annuleren. GGZ Friesland @ GGZFriesland. Geestelijke gezondheidsinstelling in Friesland GGZ Friesland.
GGZ Friesland stelt aanbrengpremie in voor nieuw personeel Actueel Skipr.
GGZ Friesland heeft een aanbrengpremie ingesteld om nieuw personeel te vinden. De bonus voor het aanbrengen van nieuwe psychiaters, gz-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen kan oplopen tot vijftienhonderd euro. De ggz-instelling ziet zich hiertoe genoodzaakt vanwege de grote krapte op de arbeidsmarkt.
Welkom bij Synaeda Synaeda.
Omdat Synaeda ook Gespecialiseerde GGZ aanbiedt kan bij onvoldoende herstel in de Basis GGZ vervolgbehandeling binnen dezelfde instelling en vestiging plaatsvinden. Synaeda verwijst voor complexe en crisis zorg zo nodig naar de GGZ Friesland. Wanneer u psychische klachten heeft en behandeld wil worden door een psycholoog, psychiater of andere hulpverlener in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Dokkum, kunt u zich laten verwijzen door uw huisarts of bedrijfsarts.
GGZ Friesland Effektief Groep.
Wij gaan nu met veel plezier aan de slag bij GGZ Friesland, Jeugdhulp Friesland en Woodbrookers. Gea Tanja, projectleider en inkoper bij Jeudghulp Friesland zegt het volgende over het traject: Met Effektief Groep hebben we een schoonmaakbedrijf gevonden dat raakvlak heeft met alle niveaus van onze organisaties.

Contacteer ons