Resultaten voor ggz verpleegkundige

ggz verpleegkundige
 
Psychiatrisch Verpleegkundige-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
GGZ Noord-Holland-Noord is op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige voor 16 tot 32 uur per week voor de slaapdienst op de afdeling de Til Hoeve, onderdeel. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor GGZ Noord-Holland-Noord Vacatures in Enkhuizen.
Een GGZ-verpleegkundige in de praktijk, wat heb je eraan? Huisarts Wetenschap.
Zo verwijst zij patiënten door, motiveert hen voor verdere hulpverlening of geeft kortdurende begeleiding en behandeling. Ook schoolt zij huisartsen bij op het gebied van de GGZ. De GGZ-verpleegkundigen hebben een belangrijke gids en brugfunctie tussen de eerste en tweedelijns-GGZ. De samenwerking en taakafbakening met de huisarts verschilt per praktijk. Wat is bekend? Er zijn huisartsenpraktijken waarin GGZ-verpleegkundigen werken, maar het is niet precies duidelijk wat een huisarts van een dergelijke verpleegkundige kan verwachten.
Verpleegkundige GGZ Vacatures Vacatures.nl.
GGZ Verpleegkundig Specialist in opleiding VIOS. Werk je al minimaal 2 jaar als verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg op HBO-niveau en wil je je professionele horizon verbreden? Interne kandidaten genieten. Blijf op de hoogte van de nieuwste Verpleegkundige GGZ vacatures!
GGZ verpleegkundige vacatures NationaleVacaturebank.nl.
POH GGZ vereistSociaal: Psychiatrisch Verpleegkundige SPV opleiding POH GGZ vereistHBO: Verpleegkunde met differentiatie GGZ Sociaal Pedagogische HulpverleningB Verpleegkundige waarmee wij samen GGZ basiszorg leveren. Wekelijks werkt een POH GGZ binnen dit team op vooraf vastgestelde vaste Alle POH GGZ worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund in hun functie en PRO Praktijksteun is een innovatieve organisatie op het gebied van GGZ, kun je het functieprofiel POH GGZ raadplegen via onze website.
Verpleegkundige in de GGZ: alles is mogelijk GGZ Totaal.
Dat wil zeggen: zowel het MBO als het HBO leiden op tot algemeen verpleegkundige, waarbij doorgaans de stages bepalen in welke richting je je specialiseert. Het diploma MBO en HBO is dus officieel geldig voor alle verpleegkundige richtingen van het betreffende niveau, maar wie zijn stages voornamelijk in één richting heeft gevolgd hier dus in de GGZ, zal niet veel kans maken wanneer hij solliciteert in een andere richting bijvoorbeeld de KNO-afdeling van een algemeen ziekenhuis.
Verpleegkundige Ggz-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Kijk op de website van GGz Centraal. Ben jij een enthousiaste sociotherapeut of verpleegkundige. 22 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor GGz Centraal Vacatures in Amersfoort.
Beroep Verpleegkundige in de GGZ/psychiatrisch verpleegkundige YouChooz.nl.
Zelf reageren Meer reacties. Agogisch medewerker GGZ. Praktijkondersteuner huisarts GGZ. Ook gebruikte termen. Dit beroep wordt ook wel gezocht op woorden als.: verpleegkundige geestelijke gezondheidszorg. YouChooz is dé landelijke voorlichtingssite over zorg, welzijn sport, een initiatief van samenwerkende werknemers en werkgevers.

Contacteer ons