Resultaten voor ggz verpleegkundige

ggz verpleegkundige
 
Verpleegkundige Ggz-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
PSYTREC Psychotrauma Expertise Centrum. Ervaren GGZ verpleegkundige op het gebied van psychotrauma. De GGZ verpleegkundige heeft binnen PSYTREC een zeer centrale rol. Gesponsord vacature opslaan. 2.058 3.086 per maand. Enthousiast geworden om als Verpleegkundige bij GGZ Rivierduinen aan de slag te gaan.
Gedifferentieerd GGZ-verpleegkundige SPV.
Wat doet een gedifferentieerd verpleegkundige? Een gedifferentieerd verpleegkundige kan via intake gesprekken met jou onderzoeken wat er aan de hand is en een voorstel voor een behandeling doen. Jouw psychische klachten kunnen vervolgens gedeeltelijk door een gedifferentieerd verpleegkundige behandeld worden.
Verpleegkundige GGZ Vacatures Vacatures.nl.
Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Zeer afwisselende baan als GGZ verpleegkundige. verpleegkundige Ben jij op zoek naar een baan als verpleegkundige in de GGZ waarbij jij je eigen beschikbaarheid in de hand hebt. In het bezit is.
Verpleegkundige in de GGZ: alles is mogelijk GGZ Totaal.
Dat wil zeggen: zowel het MBO als het HBO leiden op tot algemeen verpleegkundige, waarbij doorgaans de stages bepalen in welke richting je je specialiseert. Het diploma MBO en HBO is dus officieel geldig voor alle verpleegkundige richtingen van het betreffende niveau, maar wie zijn stages voornamelijk in één richting heeft gevolgd hier dus in de GGZ, zal niet veel kans maken wanneer hij solliciteert in een andere richting bijvoorbeeld de KNO-afdeling van een algemeen ziekenhuis.
VVN GGZ Verpleegkunde.
Verpleegkundigen Verzorgenden Nederland. Home Afdelingen VVN GGZ Verpleegkunde. VVN GGZ Verpleegkunde. Ben je psychiatrisch verpleegkundige? Dan kom je in je werk talrijke vraagstukken tegen. Over separeren en bejegening bijvoorbeeld. Over het betrekken van familieleden in de behandeling. Over multiculturele verschillen tussen mensen en hun ziektebeeld.
Een GGZ-verpleegkundige in de praktijk, wat heb je eraan? Huisarts Wetenschap.
Ook schoolt zij huisartsen bij op het gebied van de GGZ. De GGZ-verpleegkundigen hebben een belangrijke gids en brugfunctie tussen de eerste en tweedelijns-GGZ. De samenwerking en taakafbakening met de huisarts verschilt per praktijk. Wat is bekend? Er zijn huisartsenpraktijken waarin GGZ-verpleegkundigen werken, maar het is niet precies duidelijk wat een huisarts van een dergelijke verpleegkundige kan verwachten.

Contacteer ons