Zoeken naar arts ggz

arts ggz
 
Arts GGZ.
Uiteraard kan je terugvallen op een medisch specialist en/of op je leidinggevende bij twijfel. Ben jij BIG geregistreerd als Arts en heb jij minimaal 6 maanden ervaring stage binnen de GGZ en zie jij het als een uitdaging om binnen 3 klinieken verantwoordelijk te zijn voor 50 klinisch langdurige cliënten?
Dossier Geestelijke Gezondheidszorg GGZ NHG.
De huisarts vervult de rol van poortwachter en verwijst patiënten zo nodig naar de generalistische basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. Er moet sprake moet zijn van een vermoeden van een DSM geclassificeerde psychische stoornis om als patiënt in aanmerking te komen voor een behandeling in de GGZ die wordt vergoed.
Arts GGZ Vacatures Vacatures.nl.
GGZ Ketenzorg GZ-psycholoog GB-GGZ Den Haag. Mentaal Beter Den Haag. Het doel is om een GGZ keten vorm te geven tussen de huisarts, de POH GGZ en de GB GGZ onder één dak. Daarnaast bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de cao ggz. Arts en Zorg.
Arts-assistenten Werken bij GGZ Rivierduinen.
Bekijk hieronder het aanbod voor de openstaande vacatures. Benieuwd naar het werken bij GGZ Rivierduinen als arts-assistent? Lees hier de ervaringen van collega arts-assistenten binnen de organisatie. Arts-assistent Acute Psychiatrie. Arts Assistent Acute Psychiatrie Gouda/Leiden 36 uur WO. Een unieke en nieuwe uitdaging als arts-assistent is waar jij op zoek naar bent!
Psychologische zorg bij Arts en Zorg.
U kunt op alle locaties van Arts en Zorg terecht bij een POH-GGZ. Daarnaast worden op een aantal locaties spreekuren gehouden door psychologen met wie wij nauw samenwerken. Kijk op de pagina van uw eigen gezondheidscentrum bij het zorgaanbod voor welke vormen van psychologische zorg u daar terecht kunt.
De GGZ is op sterven na dood Arts en Auto.
Arts en Auto app. De GGZ is op sterven na dood. Remke van Staveren. Remke van Staveren is een bevlogen psychiater met HART voor de GGZ. Zij zet zich in voor een betere, herstelgerichte, menswaardige GGZ; vanuit de gedachte dat wij ons daar allemaal, op onze eigen werkplek en binnen onze mogelijkheden voor kunnen inzetten.
Arts GGZ Medischcontactbanen.nl.
Terug naar het zoekresultaat. GGZ arts Regio.: Niet nader bepaald Dienstverband.: Niet nader bepaald Plaatsingsdatum.: Voor een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een arts die zich gaat bezighouden met clienten met meervoudige problematiek.
Ggz Arts-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. De kinder en jeugdpsychiatrie is een actief en enthousiast team van De Hoop ggz, we zijn op zoek naar een arts assistent. 24 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor De Hoop ggz Vacatures in Rotterdam.

Contacteer ons