Op zoek naar ggz purmerend?

ggz purmerend
 
Home PedagogenPsychologenpraktijk Purmerend ggz PURMEREND.
Gert kan dagdelen supervisie of begeleiding geven aan afdelingen in de GGZ of de LVG-zorg en opleidingsdagen voor opleidingsinstituten verzorgen. Ook blijft hij de opleiding RaiseyourIQ geven. Ruimte voor supervisanten. Vanaf deze herfstvakantie is er extra ruimte beschikbaar voor supervisanten. 30 juni: de eerste SMART-Coach opleiding in Purmerend, docent Gert Tharner.
ZONH zorg optimalisatie Noord-Holland Huisartsen Purmerend blij met de POH-GGZ jeugd.
Hulp aan jeugd met psychosociale problemen. Bijna een jaar geleden zijn een aantal huisartsenpraktijken in Purmerend in samenwerking met gemeente Purmerend de pilot POH-GGZ Jeugd gestart. POH-GGZ Jeugd biedt hulp in de huisartsenpraktijk aan jeugd met psychosociale problemen. Op 22 juni werd tijdens een bijeenkomst de inzet van de POH-GGZ Jeugd in de huisartsenpraktijk geƫvalueerd tussenevaluatie door de huisartsen in Purmerend.
Ggz vacatures in Purmerend NationaleVacaturebank.nl.
Ggz vacatures in Purmerend. 69 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als ggz in Purmerend. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Ggz-vacatures in Purmerend maart 2019 Indeed.nl.
3.805 per maand. Beschikt over een relevante HBO opleiding en hebt uitgebreide werkervaring binnen de GGZ en/of beschermd wonen; De Gemeente Purmerend is op zoek naar een. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gemeente Purmerend Vacatures in Purmerend.
Goede psycholoog in Purmerend INDIGO.
Meld u dan hier aan. Locaties Indigo in Purmerend Purmerend Waterlandlaan. Indigo in Purmerend. Purmerend Waterlandlaan Purmerend Boeierstraat. Indigo in Purmerend is onderdeel van de regio Noord-Holland Lees meer. Locatie Purmerend Waterlandlaan. Waterlandlaan 81 1441 RS Purmerend Afspraak maken, verzetten of informatie?
GGZ Dijk en Duin Gemeente Purmerend.
Purmerend Hersencentrum.
Hersencentrum Purmerend werkt vanuit de voormalige SPEL psychologenpraktijk, op de eerste verdieping in een voormalig HBS-schoolgebouw dat tegenwoordig een gemeentelijk monument is. Er is gratis parkeergelegenheid op ons terrein, voor toegang belt u aan bij de slagboom. Treinstation Purmerend is gevestigd op twee minuten loopafstand.
Parnassia Specialist in psychiatrie Parnassia.
Aanmelden volwassenen regio Noord Holland. Parnassia en Dijk en Duin heten nu Parnassia. Deze naamswijziging is onderdeel van de nieuwe huisstijl voor Parnassia Groep en haar zorgmerken. Zorg Innovatie Centrum. Meer begrip voor elkaar en het werk in de ggz.

Contacteer ons