Resultaten voor landelijk platform ggz

landelijk platform ggz
 
Landelijk Platform GGz Nationale Zorggids.
Landelijk Platform GGz. 3581 CG Utrecht. 3507 LE Utrecht. et Landelijk Platform GGz is dé koepel van, voor en door 20 cliënten en familieorganisaties in de ggz. Gezamenlijk vertegenwoordigen we meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz.
Landelijk Platform GGz Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Het Landelijk Platform GGz of LPGGz is een koepelorganisatie van verschillende patiëntenverenigingen in de geestelijke gezondheidszorg ggz. Het LPGGz treedt op als vertegenwoordiger en belangenbehartiger. Het LPGGz is de koepel van 20 cliënten en familieorganisaties.
Landelijk Platform GGZ 2 definities Encyclo.
Landelijk Platform GGZ. Koepel van ongeveer twintig cliënten, familie en categorale organisaties in de geestelijke gezondheidszorg die de belangen behartigt van mensen met psychische problemen en hun familie en-of naastbetrokkenen. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11110.: Landelijk Platform GGz. Het Landelijk Platform GGz of LPGGz is een koepelorganisatie van verschillende patiëntenverenigingen in de geestelijke gezondheidszorg ggz.
Handleiding Familiebeleid GGZ MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid.
B10 Voorbeelden van klachtenregelingen voor familie van ggz-clinten. B11 Familie en clintenorganisaties in de ggz volgt. Overige verwijzingen bij de Handleiding Familiebeleid GGZ. Criteria familiebeleid vanuit clinten en familieperspectief. Nut en noodzaak van familieraden. Ervaringskennis van familie in de ggz.
Zoekresultaten voor Landelijk Platform GGz Zoeken BNR Nieuwsradio.
UTRECHT ANP De GGZ patiëntenkoepel gaat toch door met de rechtszaak tegen de Directeur van Landelijk Platform GGZ, Marjan ter Avest, heeft een bericht van Nu.nl In, oktober leek het erop dat de VVD en de PvdA de eigen bijdrage voor de GGZ zouden.
Clientenbond nu Landelijk Platform GGZ WerkHoeZitHet.
Het Landelijk Platform GGz is de koepel van, voor en door cliënten en familieorganisaties in de GGz. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz en streven ernaar om de positie van deze mensen structureel te verbeteren.
Nieuws MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid.
Het Landelijk Platform GGz heeft in samenwerking met alle andere partijen van het Bestuurlijk Akkoord GGZ de Bouwstenen Zelfmanagement en passende zorg ontwikkeld: uitgangspunten voor het leveren van passende zorg, met aandacht voor de zelfredzaamheid van mensen met psychische problemen.
landelijk platform ggz Archieven.
Reactie Landelijk Platform GGz op CvZ-rapport. Het Landelijk Platform GGz heeft vandaag een brief aan het CvZ gestuurd waarin zij het conceptadviesrapport van CvZ ernstig bekritiseert. Volgens het Landelijk Platform GGz brengt het rapport wederom een onterecht onderscheid aan tussen geestelijke en lichamelijke aandoeningen.

Contacteer ons