Zoeken naar landelijk platform ggz

landelijk platform ggz
 
MIND, de nieuwe naam voor Landelijk Platform GGz NIP.
U bent hier: Home Actueel Nieuws MIND, de nieuwe naam voor Landelijk Platform GGz. MIND, de nieuwe naam voor Landelijk Platform GGz. Het Landelijk Platform GGz heeft een andere naam: MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid. MIND is toegevoegd aan de naam, omdat het Fonds Psychische Gezondheid en Korrelatie de beweging MIND onlangs hebben gestart.
Ensie van Landelijk Platform GGZ. mail.
Definities en betekenissen van Landelijk Platform GGZ. Begrippenlijst geestelijke gezondheidszorg. Assertive Community Treatment ACT. Bijzondere Opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen BOPZ. Bureau de Mat. Centraal Administratie Kantoor CAK. Centrum Indicatiestelling Zorg CIZ. Chronisch zieken en Gehandicapten Raad CG-Raad. Familie als bondgenoot FAB.
Over MIND.
Landelijk Platform GGz. Het Landelijk Platform GGz is dé koepel van cliënten en familieorganisaties in de geestelijke gezondheidszorg ggz. De landelijke lidorganisaties, regionale organisaties en familieorganisaties spelen een belangrijke rol. Gezamenlijk vertegenwoordigen we meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz.
Landelijk Platform GGz Wikipedia.
Het Landelijk Platform GGz of LPGGz is een koepelorganisatie van verschillende patiëntenverenigingen in de geestelijke gezondheidszorg ggz. Het LPGGz treedt op als vertegenwoordiger en belangenbehartiger. Het LPGGz is de koepel van 20 cliënten en familieorganisaties. Het platform is gesprekspartner van en aanspreekpunt voor politici, beleidsmakers, beleidsuitvoerders, zorgverzekeraars en brancheorganisaties.
Fonds Psychische Gezondheid en LPGGz zijn samen MIND.
Op televisie en op internet, in het NRC en in Libelle, in de spreekkamer en op het voetbalveld, bij de zorgverzekeraar en bij de werkgever, bij de minister en de burgemeester. Met als doel een open MIND van Nederland rond psychische kwetsbaarheid te realiseren. Samen zijn we MIND. Doen jullie mee? Marjan ter Avest, directeur Landelijk Platform GGz.
MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid de clinten en familiekoepel in de ggz.
MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid de clinten en familiekoepel in de ggz. MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid is d koepel van, voor en door clinten en familieorganisaties in de ggz. Gezamenlijk vertegenwoordigen we meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz.

Contacteer ons