Resultaten voor landelijk platform ggz

landelijk platform ggz
 
MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid. Stel uw vraag Uw vraag of mening Algemeen.
Heeft u voor mij informatie over MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid voorheen Landelijk Platform GGz? MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid is de koepel van cliënten en familieverenigingen in de geestelijke gezondheidszorg. Zij komen op voor de belangen van 1 miljoen mensen die jaarlijks gebruik maken van de ggz.
Wat is het GGZ-beleid in Nederland? Zorgwijzer.
Huisartsenzorg, de POH GGZ, Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ vallen onder de basis zorgverzekering van de Zvw. Na drie jaar behandeling met of zonder verblijf zal er overgegaan worden naar de langdurige GGZ die valt onder de Wlz. Huisartsenzorg en POH GGZ.
landelijk platform ggz Archieven.
Jaarverslag 2012 Landelijk Platform GGz verschenen. Het Jaarverslag van het Landelijk Platform GGz is uit. 2012: een jaar dat in het teken stond van het behartigen van de belangen van ggz-cliënten en familieleden in verkiezingstijd. We hebben gelobbyd, actie gevoerd en onderhandeld.
Landelijk Platform GGZ 2 definities Encyclo.
Woord eindigt op. Landelijk Platform GGz. Het Landelijk Platform GGz of LPGGz is een koepelorganisatie van verschillende patiëntenverenigingen in de geestelijke gezondheidszorg ggz. Het LPGGz treedt op als vertegenwoordiger en belangenbehartiger. Het LPGGz is de koepel van 20 cliënten en familieorganisaties.
MIND Landelijk platform psychische gezondheid Stichting Borderline.
MIND Landelijk platform psychische gezondheid. Wie zijn wij? Stichting Borderline wil opkomen voor de belangen van mensen met Borderline. Naar schatting zijn er in Nederland tussen de 200.000 en 250.000 mensen met een Borderlinestoornis. Stichting Borderline maakt deel uit van het landelijke platform GGZ.
Landelijk Platform GGz Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Het Landelijk Platform GGz of LPGGz is een koepelorganisatie van verschillende patiëntenverenigingen in de geestelijke gezondheidszorg ggz. Het LPGGz treedt op als vertegenwoordiger en belangenbehartiger. Het LPGGz is de koepel van 20 cliënten en familieorganisaties.
Ensie van Landelijk Platform GGZ. mail.
Definities en betekenissen van Landelijk Platform GGZ. Begrippenlijst geestelijke gezondheidszorg. Assertive Community Treatment ACT. Bijzondere Opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen BOPZ. Bureau de Mat. Centraal Administratie Kantoor CAK. Centrum Indicatiestelling Zorg CIZ. Chronisch zieken en Gehandicapten Raad CG-Raad. Familie als bondgenoot FAB.
Meldactie Landelijk Platform GGz Riwis Zorg Welzijn.
Home Meldactie Landelijk Platform GGz. Meldactie Landelijk Platform GGz. Jaarlijks kunt u kiezen bij welke zorgverzekeraar u uw zorgverzekering afsluit. In de laatste maanden van het jaar maken alle verzekeraars bekend wat hun prijzen per januari zullen zijn en wat de nieuwe polisvoorwaarden zijn.

Contacteer ons