Resultaten voor opname ggz

opname ggz
 
Volwassenen 25-65 Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
Ook kan opname nodig zijn om uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Opname klinische behandeling betekent dat je voor kortere of langere tijd dag en nacht bij GGZ WNB verblijft. Op deze manier is er voldoende gelegenheid om aan de problemen te werken.
Opname GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
Er is verschil tussen vrijwillige en gedwongen opname. Bij een vrijwillige opname bepaalt iemand samen met een behandelaar wanneer iemand weer naar huis mag. Bij een gedwongen opname mag de instelling alleen verlaten worden als daarvoor toestemming is. GGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Opname GGZ Drenthe.
In de Wet Bijzondere Opnemingen in Psychiatrische Ziekenhuizen BOPZ en de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst Wgbo staan regels voor dwang om de cliënt te beschermen. Folder Gedwongen opname bij GGZ Drenthe informatie over inbewaringstelling ibs en rechterlijke machtiging rm.
Opname in kliniek.
Na de opname volgt verdere en/of nabehandeling in de polikliniek. Meestal kunt u meteen worden opgenomen in een kliniek bij u in de buurt. Soms is opname in uw eigen regio niet mogelijk. Dan kunt u op één van de andere locaties van GGZ Rivierduinen worden opgenomen.
Vrijwillige opname en gedwongen opname PsychoseNet.
Als de keus voor een opname zelf wordt gemaakt dan noemen we dat een vrijwillige opname. Wanneer het nodig is dat deze beslissing wordt genomen tegen de eigen wil in, dan spreken we van een gedwongen opname. Vormen van opname en hun afkortingen.
Hoe gaat een opname in een GGZ-instelling? Psychische problemen en verslaving Informatiepunt dwang in de zorg.
U bevindt zich hier: Dwang in de zorg Psychische problemen Opname in de GGZ Hoe gaat een opname? Zoek binnen Informatiepunt dwang in de zorg Zoek. Hoe gaat een opname in een GGZ-instelling? Psychische problemen worden zo veel mogelijk ambulant behandeld.
Opname in een kliniek GGZ inGeest.
Opname in een kliniek. Cursus eerste hulp bij psychische problemen MHFA. Wie betaalt mijn behandeling? Dossier metingen ROM. ROM: Stilstaan bij uw herstel. Uw rechten als patiënt van GGZ inGeest. Uw plichten als patiënt van GGZ in Geest. Een gesprek opnemen?
Acute opname volwassenen GGZ Drenthe.
Werken bij GGZ Drenthe. Acute opname volwassenen. Acute opname volwassenen. Dit is het. Het is mogelijk dat u voor korte tijd bij GGZ Drenthe wordt opgenomen. Dat kan gebeuren als u acuut direct ernstige psychiatrische problemen heeft, soms in combinatie met lichamelijke problemen.

Contacteer ons