Resultaten voor opname ggz

opname ggz
 
Opname GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua.
Er is verschil tussen vrijwillige en gedwongen opname. Bij een vrijwillige opname bepaalt iemand samen met een behandelaar wanneer iemand weer naar huis mag. Bij een gedwongen opname mag de instelling alleen verlaten worden als daarvoor toestemming is. GGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Vrijwillige opname en gedwongen opname PsychoseNet.
Als de keus voor een opname zelf wordt gemaakt dan noemen we dat een vrijwillige opname. Wanneer het nodig is dat deze beslissing wordt genomen tegen de eigen wil in, dan spreken we van een gedwongen opname. Vormen van opname en hun afkortingen.
Opname in kliniek.
Na de opname volgt verdere en/of nabehandeling in de polikliniek. Meestal kunt u meteen worden opgenomen in een kliniek bij u in de buurt. Soms is opname in uw eigen regio niet mogelijk. Dan kunt u op één van de andere locaties van GGZ Rivierduinen worden opgenomen.
Opname GGZ Drenthe.
In de Wet Bijzondere Opnemingen in Psychiatrische Ziekenhuizen BOPZ en de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst Wgbo staan regels voor dwang om de cliënt te beschermen. Folder Gedwongen opname bij GGZ Drenthe informatie over inbewaringstelling ibs en rechterlijke machtiging rm.
Rechten bij een vrijwillige opname Stichting PVP.
WELKE RECHTEN HEB IK? OPNAME EN IBS BIJ BEHANDELING VANUIT HUIS. RM BIJ BEHANDELING VANUIT HUIS. ZELFBINDING BIJ BEHANDELING VANUIT HUIS. IK HEB EEN KLACHT. IK BEN OPGENOMEN. Wanneer u vrijwillig of gedwongen opgenomen bent, kunt u hier lezen wat uw rechten zijn tijdens uw behandeling. IK HEB EEN KLACHT. IK BEN JONGER DAN 18. Wanneer je opgenomen bent in een ggz instelling, en nog geen achttien jaar bent, kun je hier lezen wat je rechten zijn tijdens de behandeling.
Volwassenen 25-65 Geestelijke Gezondheidszorg Westelijk Noord-Brabant.
Ook kan opname nodig zijn om uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Opname klinische behandeling betekent dat je voor kortere of langere tijd dag en nacht bij GGZ WNB verblijft. Op deze manier is er voldoende gelegenheid om aan de problemen te werken.
Acute opname volwassenen GGZ Drenthe.
Werken bij GGZ Drenthe. Acute opname volwassenen. Acute opname volwassenen. Dit is het. Het is mogelijk dat u voor korte tijd bij GGZ Drenthe wordt opgenomen. Dat kan gebeuren als u acuut direct ernstige psychiatrische problemen heeft, soms in combinatie met lichamelijke problemen.
Opname in een kliniek GGZ inGeest.
Zorglijn persoonlijkheidsstoornissen en complex trauma. Ambulante hulp F-ACT, ACT en VIP. Opname in een kliniek. Wie betaalt mijn behandeling? Dossier metingen ROM. ROM: Stilstaan bij uw herstel. Uw rechten als patiënt van GGZ inGeest. Uw plichten als patiënt van GGZ in Geest.

Contacteer ons