Zoeken naar poh ggz psycholoog

poh ggz psycholoog
 
Praktijkondersteuner Ggz-vacatures december 2018 Indeed.nl.
HBO Social Work met differentiatie GGZ of certificaat POH GGZ, psychologie of B-verpleegkundige met certificaat POH GGZ. 20 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ZONBOOG Vacatures in Nederland. Praktijkondersteuner GGZ praktijk Bekel en Dijkzeul Apeldoor. 3.095 4.051 per maand.
Psychologen / POH-GGZ Huisartsen Badhoevendorp.
Kim Gianotten en drs. Jovanca Geraedts jeugd ggz houden dagelijkse spreekuren, onder supervisie van de huisartsen. Spoed buiten kantoortijden. De avonden vanaf 17.00 uur, nachten, weekenden en feestdagen kunt u voor spoedeisende situaties contact opnemen met de Huisartsenposten Amsterdam, tel.
Psychologische zorg bij Arts en Zorg.
In sommige gevallen is een gesprek met de huisarts voldoende en krijgt u daarmee genoeg handvatten om zelf verder aan de slag te gaan met uw klachten. De huisarts heeft daarnaast ook de mogelijkheid om u voor verdere psychologische zorg door te verwijzen naar bijvoorbeeld een POH-GGZ of een psycholoog.
Praktijkondersteuner Wikipedia.
Een praktijkondersteuner is in Nederland een functie in de huisartsenzorg; letterlijk de ondersteuner van de huisartsen praktijk, 1 vaak afgekort tot POH PraktijkOndersteuner Huisartsenzorg. Er zijn twee specialisaties: somatiek en geestelijke gezondheidszorg. De functie wordt ingevuld door diverse zorgprofessionals met een relevante beroepsopleiding, relevante werkervaring en een aanvullende bedrijfsopleiding. 1 Achtergrond praktijkondersteuning. 2 Praktijkondersteuner somatiek. 3 Praktijkondersteuner ggz.
POH-GGZ GC Krimpen.
Daarnaast kan de POH-GGZ e-health aanbieden. De POH-GGZ werkt altijd onder supervisie van uw huisarts. De POH GGZ biedt ook groepstrainingen aan. Meer informatie over de groepstrainingen vindt u hier. Ook biedt de POH-GGZ e-health modules via het Internet aan.
POH-GGZ, praktijkondersteuner GGZ, psycholoog.
Een POH GGZ werkt altijd voor en onder de verantwoordelijkheid van de huisarts. U kunt snel en laagdrempelig bij Marrit terecht voor professionele ondersteuning en behandeling van psychische klachten. Afhankelijk van de zwaarte kan zij u behandelen of doorverwijzen naar een specialist.
Functieprofiel POH-GGZ.
door de LHV en de Hogescholen is geformuleerd en de verplichtstelling van het Kwaliteitsregister voor POH-GGZ. Onderstaande links beschrijven het profiel van de POH-GGZ uitgebreider.: Aansprakelijkheid POH-GGZ PDF. Landelijke Vereniging POH-GGZ. 8600 AA Sneek. 085-0161067 ma-vr 1000-1700: uur. Privacybeleid POH GGZ.
Kobussen Partners Psychologisch Adviesbureau De functie van de POH-GGZ in de huisartsenpraktijk.
Hoewel de functie van POH-GGZ dus ook uitgevoerd kan worden door een psycholoog, zijn er een aantal verschillen tussen gesprekken met een POH-GGZ of een psycholoog die in de basis GGZ of gespecialiseerde GGZ werkt. De begeleiding of behandeling bij een POH-GGZ is kortdurend en laagdrempelig van aard.

Contacteer ons