Resultaten voor ggz betekenis

ggz betekenis
 
Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Als een POH-GGZ helpt, blijft de huisarts wel inhoudelijk verantwoordelijk voor de behandeling. Verwijzing naar basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. De huisarts kan doorverwijzen voor hulp bij psychische problemen naar een zorgaanbieder binnen de basis GGZ of naar de gespecialiseerde GGZ.
GGZ-instelling wat is de betekenis en definitie. mail.
GGZ-instelling wat is de betekenis definitie. Een GGZ-instelling is een instelling voor de behandeling en begeleiding van mensen met psychische of psychiatrische problemen. Laatst bijgewerkt: 17-01-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn. Landelijk Platform GGZ. Begrippen in de GGZ. s-Hertogenbosch Den Bosch.
CNV: Veel onvrede en frustratie bij GGZ-medewerker.
Onenigheid over de betekenis van het begrip zorgt voor een spelletje pingpong tussen verschillende instanties die elkaar verantwoordelijk vinden voor de zorg voor deze mensen. GGZ casemanager Tjaard de Vries spreekt daarbij van een verdeeldheid binnen de GGZ die ook niet helpt.
Geestelijke Gezondheidszorg Lectoraat Hogeschool Leiden.
Op vrijdag 22 januari organiseerde het lectoraat Geestelijke Gezondheidszorg van Hogeschool Leiden het symposium: De betekenis van zingeving voor de psychische gezondheidszorg. Lectoraat GGz en GGz inGeest winnen Phrenos herstelprijs. Vanuit GGz inGeest is met het lectoraat Geestelijke Gezondheidszorg het voorstel Perspectief op Potenties herstel door versterken executieve functies en zelfregulatie ingediend voor de prijsvraag van Phrenos.
Geestelijke Gezondheidszorg Werkenmetdbcs.nl.
Alle vóór 1 mei 2015 gepubliceerde documenten en tabellen van DBC-Onderhoud blijven gewoon geldig en zijn te downloaden vanaf deze site. Het laatste nieuws. Extra bijeenkomst ggz vanwege grote belangstelling. Koplopers in de ggz gezocht. GGZ Groep als eerste van start in pilot nieuw model ggz.
Wetsvoorstel Verplichte geestelijke gezondheidszorg Informatiepunt dwang in de zorg.
Home De toekomst Wetsvoorstellen Wetsvoorstel Verplichte geestelijke gezondheidszorg. Wetsvoorstel Verplichte geestelijke gezondheidszorg. De Wet Bopz wordt over enige tijd vervangen door de Wet Verplichte geestelijke gezondheidszorg. De nieuwe wet wil gedwongen behandeling van mensen met psychische problemen minder ingrijpend maken.
Landelijke Vereniging POH-GGZ Functieprofiel.
GGZ Standaarden Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ. Vacature: deelname aan de CKAP van de LV POH-GGZ. Nieuwe toolkit over ggz in de huisartsenpraktijk. Nieuwsbericht Trimbos Instituut: Gratis deelname train-de-trainer Aan de slag met Zorgpaden. Meer nieuws over de POH-GGZ. Meer informatie over Basis GGZ.
Beroep Agogisch medewerker GGZ YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Agogisch medewerker GGZ. Agogisch medewerker GGZ. Als agogisch medewerker ggz werk je in de geestelijke gezondheidszorg of in de verslavingszorg. Je helpt mensen die nare dingen hebben meegemaakt waardoor ze niet meer kunnen functioneren in de maatschappij.

Contacteer ons