Resultaten voor ggz betekenis

ggz betekenis
 
Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Geestelijke gezondheidszorg GGZ Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende geestelijke gezondheidszorg GGZ krijgen op de juiste plaats.
FAQ Mentaal Beter FAQ Wat is basis-ggz en specialistische ggz?
Op 1 januari 2014 is de geestelijke gezondheidszorg GGZ omgevormd naar een stelsel met een generalistische basis GGZ en een gespecialiseerde GGZ. Het doel van deze stelselwijziging is een passende behandeling op de juiste plaats. Cliënten met lichte klachten worden geholpen in de huisartsenzorg.
Wat is Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ?
Wat is Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ? Het oude onderscheid tussen eerstelijns en tweedelijnspsychologie heeft in 2014 plaats gemaakt voor het onderscheid tussen Generalistische Basis GGZ GBGGZ en Specialistische GGZ SGGZ. De Generalistische Basis GGZ is bedoeld voor mensen met lichte tot matige psychische problemen.
Verschil BGGZ en SGGZ.
De Generalistische Basis GGZ BGGZ is psychologische hulp voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. De duur van de behandeling is kort tot middellang. De hulp bestaat meestal uit een klachtgerichte behandeling. De Gespecialiseerde GGZ SGGZ biedt hulp bij ernstige, ingewikkelde of vaker terugkerende psychische aandoeningen.
Beroep Agogisch medewerker GGZ YouChooz.nl.
Zoek op trefwoord Zoeken. Agogisch medewerker GGZ. Agogisch medewerker GGZ. Als agogisch medewerker ggz werk je in de geestelijke gezondheidszorg of in de verslavingszorg. Je helpt mensen die nare dingen hebben meegemaakt waardoor ze niet meer kunnen functioneren in de maatschappij.
Elke dag het nieuws uit de geestelijke gezondheidszorg op een rij!
Betere zorg voor meer dan 1 miljoen mensen met een psychische aandoening. 16 januari 2019 Vanaf 15 januari bundelen patiënten en professionals hun krachten in Akwa GGZ, de nieuwe Alliantie kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg. Patiënten, hun naasten, behandelaars en zorginstellingen vormen vanaf 15 januari Akwa GGZ, Alliantie kwaliteit in de geestelijke g.
Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum fuseren tot Antes Antes, Specialist in psychiatrie en bij verslaving.
De vertrouwde merken Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum blijven bestaan. Nieuwe naam Voor de nieuwe zorgonderneming is een nieuwe naam gekozen.: Vrij vertaald is de betekenis van Antes: eerder, actiever, beter. Antes is een zorgonderneming die proactief is en vooruit denkt en deze naam past daar uitstekend bij.
Geestelijke Gezondheidszorg Lectoraat Hogeschool Leiden.
Op vrijdag 22 januari organiseerde het lectoraat Geestelijke Gezondheidszorg van Hogeschool Leiden het symposium: De betekenis van zingeving voor de psychische gezondheidszorg. Lectoraat GGz en GGz inGeest winnen Phrenos herstelprijs. Vanuit GGz inGeest is met het lectoraat Geestelijke Gezondheidszorg het voorstel Perspectief op Potenties herstel door versterken executieve functies en zelfregulatie ingediend voor de prijsvraag van Phrenos.

Contacteer ons