Resultaten voor ggz drenthe

ggz drenthe
 
GGZ Drenthe @ggzdrenthe Twitter.
Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. GGZ Drenthe @ ggzdrenthe 14 feb. GGZ Drenthe heeft geretweet GGZ Nederland. Supertrots zijn wij op al onze collega's' die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor mensen met complexe psychiatrische problemen!
GGZ Drenthe houdt verslaafden niet binnen Zorgvisie.
GGZ Drenthe houdt verslaafden niet binnen. Gemeente Midden-Drenthe eist van GGZ Drenthe in een kort geding dat zij uitbehandelde drugsverslaafden binnen de poort van een gesloten kliniek in Beilen houden. Een onmogelijke opdracht, vindt GGZ Drenthe. U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan.
Lange wachtlijsten bij GGZ Drenthe door personeelstekort RTV Drenthe.
Lange wachtlijsten bij GGZ Drenthe door personeelstekort. GGZ Drenthe heeft last van een personeelstekort foto: archief RTV Drenthe. ASSEN Een tekort aan goed personeel is de oorzaak van de wachtlijsten bij de psychische hulp van GGZ Drenthe. Dat zegt directeur Bert Hogeboom van de hulpinstantie.
Werken bij GGZ Drenthe: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
GGZ Drenthe is een prima werkgever. Sinds de fusie met Icare enkele jaren geleden V V onderdeel zijn er zaken veranderd. Er is nu een reorganisatie gaande bij Icare en dit komt niet ten goede aan de werkomstandigheden. GGZ Drenthe heeft me financieel ondersteund in mijn gedane studies.
FACT Hoogeveen GGZ Drenthe CCAF.
FACT Hoogeveen GGZ Drenthe. GGZ Instelling: GGZ Drenthe. Keurmerk: Flexible ACT. Datum keurmerk: 7 december 2014. Keurmerk geldig tot: 7 december 2017. Gebruikte instrument: Flexible ACTs. Het team is te vinden op de locatie: Van Goghlaan 1, 7901 GK Hoogeveen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
GGZ Drenthe Wikipedia.
Na de fusies in de jaren 90 van de 20e eeuw werd het museum omgedoopt tot Museum GGZ Drenthe, dat probeert de ontwikkelingen in de psychiatrie te laten zien aan belangstellenden, maar dat tevens gebruikt wordt ten behoeve van de opleidingen en de introductie van nieuw personeel.
GGZ Drenthe Espria.
Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe traumas, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Contacteer ons