Meer resultaten voor ggz nijmegen

ggz nijmegen
 
GGZ Vacatures in Nijmegen Vacatures.nl.
OVER JE NIEUWE BAAN ALS GZ PSYCHOLOOG Als GZ-Psycholoog bij Indigo werk je in de Basis GGZ. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor. 12 dagen geleden. Stagiair MBO 3/4 voor Locatie Nijmegen feb-jun 2018. Je ontvangt een stagevergoeding conform de CAO GGZ.
Depressie GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Tussen de sessies zult u thuis aan de slag gaan met het maken van huiswerk en het doen van oefeningen. Voor informatie over de behandeling van angstklachten en slaapproblemen bezoekt u onze centrale website www.ggzgroep.nl. De GGZ Groep heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen en Rotterdam.
GGZ Nijmegen vreest overname Actueel Skipr.
Werknemers van de GGZ Nijmegen vrezen voor een Arnhemse machtsovername als gevolg van de fusie die ze tegemoet gaan met de Pompestichting. Dit schrijft dagblad De Gelderlander vrijdag. De fusie van GGZ Nijmegen, tbs-kliniek Pompestichting, Overwaal en Gelderse Roos Wolfheze ondervindt steeds meer weerstand onder de 3.500 Nijmeegse medewerkers.
Psycholoog Nijmegen Psychologen Nijmegen Welkom by PsyZorg Nijmegen.
Als de huisarts op lokaal niveau in Nijmegen een netwerk heeft opgebouwd waarin ook psychologen participeren, dan zal de huisarts vaak hiernaar verwijzen. Hoe verschilt de Generalistische Basis GGZ van de Specialistische GGZ? De psycholoog in de GB-GGZ richt zich op de minder zware problematiek.
Informatie voor verwijzers Vrijgevestigde Jeugd GGZ.
De Vrijgevestigde Jeugd GGZ Nijmegen. De VJ GGZ is een coöperatie waarbij 30 vrijgevestigde praktijken verspreid over het Rijk van Nijmegen zijn aangesloten. De praktijken bieden een uitgebreid scala aan professionele en deskundige hulp op het gebied van de kinder en jeugd GGZ.
Openingstijden van Ggz Nijmegen in Nederland.
Ggz drenthe 21. Ggz ingeest 18. Ggz lucertis 17. Ggz karakter 16. Hogeschool van arnhem en nijmegen 16. Delta psychiatrisch centrum 15. Ggz lentis 15. Ggz delfland 14. Ggz westelijk noord-brabant 14. Mediant ggz 12. Ribw nijmegen en rivierenland 10.
Welkomstpagina.
Selma is cliënte van de RIBW Nijmegen Rivierenland. Zij woont zelfstandig en krijgt één uur in de week begeleiding vanuit de RIBW op bepaalde levensgebieden. De RIBW Nijmegen Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen dagbesteding en werk.
Jeugdzorg in Gelderland regio Nijmegen Vrijgevestigde Jeugd GGZ.
Frings gemeente Nijmegen en Dhr. Engels gemeente Wijchen. De regio heeft ook een eigen website over alle transities in het sociale domein, dus naast Jeugdzorg ook AWBZ-begeleiding, Passend onderwijs en de Participatiewet. Met de jeugdwet is een nieuwe werkwijze ontstaan voor de beleidsinformatie. Alle zorgaanbieders en gecertificeerde instellingen die in het kader van de jeugdwet voor gemeenten zorg leveren aan jeugdigen of maatregelen uitvoeren zijn verplicht om data daarover aan te leveren bij het CBS. Het CBS stelt vervolgens ten behoeve van beleidsinformatie rapportages op. Met de data die door het CBS verzameld wordt, wordt vergelijkend onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek wordt aangestuurd en begeleid door betrokken partijen. De uitkomsten worden gepubliceerd en gedeeld met het oogmerk om de geleerde lessen met elkaar te delen. Professionalisering in de jeugdzorg. De VJ GGZ draagt namens haar leden bij aan de verdere professionalisering in de jeugdhulp.

Contacteer ons