Zoeken naar wat is ggz

wat is ggz
 
FAQ Wat doet de POH-GGZ?
Voor sociale wijkteams. Wat doet de POH-GGZ? De POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. Huisartspraktijken kunnen sinds 2007 zich laten ondersteunen door een POH-GGZ. Deze kan op verzoek van de huisarts een cliƫnt met psychische problemen zien om een beter beeld van de klacht te krijgen, de mogelijk nodige behandeling vast te stellen en verdere begeleiding te verlenen. De POH-GGZ kan worden gezien als de voordeur van de GGZ. Het is aan de POH-GGZ om in te schatten van welke problematiek sprake is en de ernst ervan, voordat er eventueel wordt doorverwezen naar de generalistische basis GGZ of specialistische GGZ.
Wat is een POH GGZ en wat doet diegene? Jellinek.
Wat is een POH GGZ en wat doet diegene? Zorg voor geestelijke gezondheid en welzijn in de huisartsenpraktijk. In veel huisartsenpraktijken werkt een praktijkondersteuner huisartsen voor geestelijke gezondheidszorg, kortweg POH GGZ. De POH GGZ is iemand met kennis van en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
Toegang tot psychische hulp.
Dit heet ambulante zorg: zorg op afspraak. In een GGZ-instelling bekijken hulpverleners wat er aan de hand is diagnose stellen. Ook geven ze begeleiding, verzorging en een behandeling. U krijgt voor lichte psychische problemen basis GGZ. Voor zwaardere problemen krijgt u gespecialiseerde GGZ. Lees meer over cliƫntondersteuning in de GGZ.
Wat is het GGZ-beleid in Nederland? Zorgwijzer.
Vertel ons waarom, en wat wij eventueel kunnen verbeteren? GGZ voor volwassenen. 1.1 Huisartsenzorg en POH-GGZ. 1.2 Basis GGZ. 1.3 Specialistische GGZ. 1.4 Langdurige GGZ. 1.5 Hulp en ondersteuning. GGZ voor kinderen tot 18 jaar. Download als PDF. Zorgwijzer is al 20 jaar een begrip in de zorg.
Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Hoofdlijnenakkoord geestelijke gezondheidszorg ondertekend. Het hoofdlijnenakkoord over de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg is getekend door staatssecretaris Paul Blokhuis. Blokhuis bereikt onderhandelaarsakkoord hoofdlijnen toekomst geestelijke gezondheidszorg. De mens centraal in onderhandelaarsakkoord GGZ Staatssecretaris Paul Blokhuis VWS heeft met partijen uit de geestelijke.
FAQ Mentaal Beter FAQ Wat is basis-ggz en specialistische ggz?
Voor sociale wijkteams. Wat is basis-ggz en gespecialiseerde ggz? Iedereen heeft het tegenwoordig over generalistische basis-ggz en specialistische ggz. Wat betekent dit nu eigenlijk? Op 1 januari 2014 is de geestelijke gezondheidszorg GGZ omgevormd naar een stelsel met een generalistische basis GGZ en een gespecialiseerde GGZ.
Zorgaanbod specialistische ggz GGZ inGeest.
Zorgaanbod specialistische ggz. Onze poliklinieken zijn bedoeld voor mensen van alle leeftijden met zwaardere of ingewikkelde psychische problemen. U komt langs en gaat na uw afspraken weer naar huis. Samen met uw behandelaar onderzoekt u wat uw probleem is. Samen bepaalt u wat de beste behandeling voor u is.
Welkom bij GGZ Drenthe Deskundige hulp voor iedereen GGZ Drenthe.
Spring naar navigatie Spring naar inhoud. Over GGZ Drenthe. Werken bij GGZ Drenthe. Wat heb ik. Veel voorkomende psychische problemen. Bekijk alle psychische problemen. Ontspanningsoefeningen Doe de depressie zelftest. Veel voorkomende behandelingen. Steun en structuur. Bekijk alle behandelingen. Centrum Verstandelijke Beperking en psychiatrie.

Contacteer ons