Meer resultaten voor poh ggz

poh ggz
 
Poh Ggz-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor verbindingen maken met POH GGZ en het fact team en expertise overdrachten. Ervaring in GGZ is een pré. Gesponsord 9 uur geleden vacature opslaan. Twee POH GGZ leveren zorg aan volwassenen, terwijl een andere POH GGZ specifiek is aangesteld voor de doelgroep kind en jeugd.
POH GGZ Praktijkondersteuner met BIG-registratie Lentis.
Contact over POH GGZ Lentis. Home Verwijzers POH GGZ. Lentis voorziet ruim 80 huisartsen in de regio Groningen van praktijkondersteuning POH GGZ. Als huisarts kun je bij ons terecht voor deskundige POH GGZ medewerkers met brede ervaring in de GGZ en een integrale aanpak.
POH-GGZ.
Daarnaast wordt er een groter deel van de zorg voor mensen met psychische klachten, in de huisartsenpraktijk en Basis GGZ gegeven. Om het huisartsen mogelijk te maken een groter aantal patiënten met psychische klachten huisartsenzorg te verlenen, is door het ministerie van VWS is in 2014 meer geld beschikbaar gesteld voor ondersteuning van de huisarts door een Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ.
POH-GGZ GC Krimpen.
Daarnaast kan de POH-GGZ e-health aanbieden. De POH-GGZ werkt altijd onder supervisie van uw huisarts. De POH GGZ biedt ook groepstrainingen aan. Meer informatie over de groepstrainingen vindt u hier. Ook biedt de POH-GGZ e-health modules via het Internet aan.
POH-GGz Arkin.
Wij verzorgen de basisscholing in de Eigen Kracht module, de intervisies en de drie maandelijkse bijscholingen over een POH GGZ onderwerp. Tevens komen wij jaarlijks langs om middels een evaluatie te besprken of te bespreken of de samenwerking nog bevalt.
Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ Hanze Professionals.
Professionaliteit: De POH-er GGZ als professional en kwaliteitsbevorderaar.; De genoemde domeinen worden binnen verschillende taakgebieden aangeboden. Om te kunnen voldoen aan het kwalificatieniveau van een POH GGZ waarbinnen kennis, vaardigheden en attitude geïntegreerd zijn, zullen de taakgebieden aangeboden worden in gecombineerde onderwijsmethoden.
Mentaal Vitaal POH-GGZ.
Ambulante hulpverlening houdt in dat je hulp krijgt voor je psychische klachten of verslaving in de vorm van een aantal korte behandelsessies therapie. Je wordt niet opgenomen in een ziekenhuis of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg GGZ en na elke sessie ga je gewoon weer naar huis.
Leergang Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg Hogeschool van Amsterdam.
In het vervolg van de lesdag is er onderwijs over organisatie, communicatie en/of samenwerking binnen de POH-GGZ-praktijk. Deze post-hbo leergang is direct toegankelijk voor afgestudeerden van de volgende hbo en/of wo-bachelors, met relevante praktijkervaring in de GGZ.: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Contacteer ons