Meer resultaten voor poh ggz

poh ggz
 
De inzet van de POH-GGZ in de huisartspraktijk over de periode 2011-2016 Rapport Rijksoverheid.nl.
Onderzoek naar de verrichtingen van de praktijkondersteuner GGZ POH-GGZ, en de verhouding tussen huisarts en POH-GGZ wat betreft de behandeling van psychische en sociale problemen. Download De inzet van de POH-GGZ in de huisartspraktijk over de periode 2011-2016. PDF document 8 pagina's' 447 kB. Geestelijke gezondheidszorg GGZ.
Algemene informatie POH GGZ ZIO.
Om goede GGZ te kunnen blijven bieden is vanaf 01 januari 2014 de praktijkondersteuner GGZ POH GGZ in de huisartsenpraktijk geïntroduceerd. De POH GGZ heeft een brede kennis van psychische en sociale problematiek en zal maximaal 9 uur per week per normpraktijk werkzaam zijn.
Congres GGZ in de huisartsenpraktijk KOH.
Welke medicatieopties zijn er, hoe werken ze en wat zijn bijwerkingen. De kennis die u in deze workshop ophaalt, is direct toe te passen tijdens de psycho-educatie die u geeft in de spreekkamer. Dick op t Hoog, verpleegkundig specialist GGZ.
Wat is een POH GGZ en wat doet diegene? Jellinek.
De POH GGZ biedt het voordeel dat mensen met psychische vragen op een makkelijke manier naar een deskundige binnen de huisartsenpraktijk kunnen worden verwezen. Wat kan de POH GGZ voor u doen? De POH GGZ bespreekt samen met u uw klachten en vragen.
Home POH GGZ Twente.
Dan weet u dat dit veel voordelen met zich meebrengt. De Stichting POH-GGZ Twente werkt met deze gespecialiseerde praktijkondersteuners. Voordelen voor de huisarts en voor de pati├źnt. POH GGZ Twente. 7522 AH Enschede. Neem contact op. Copyright 2017 POH GGZ Twente.
Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ POH-GGZ RINO Groep Utrecht.
VV Kwaliteitsregister Verpleegkundigen Verzorgenden 102 uur consultatieve psychiatrie, 102 uur GGZ, 102 uur SPV. Mok L, Wenning H, Vries de I. Handboek POH GGZ, Houten: Bohn Stafleu van Loghem, ISBN 978 90 368 1033 3. De opleiding wordt ondersteund met een digitale leeromgeving.
Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ.
Alle handelingen van de POH-GGZ vinden plaats binnen een verpleegkundig of maatschappelijk werkdomein en worden gerealiseerd vanuit een maatschappelijke invalshoek. Meer informatie over de cursus Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ vindt u op de website van de Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven.
POH-GGZ.
Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Huisartsen en multidisciplinaire zorg. Zorginkoopbeleid 2013-2014 Huisartsenzorg. Zorginkoopbeleid 2013-2014 GEZ/Ketenzorg. Medisch Specialistische Zorg. Zieken en ambulancevervoer. Menzis vindt het van belang om ook voor 2017 afspraken over de inzet van de POH-GGZ te maken.

Contacteer ons