Op zoek naar poh ggz?

poh ggz
 
POH GGZ Praktijkondersteuner met BIG-registratie Lentis.
Contact over POH GGZ Lentis. Lentis voorziet ruim 80 huisartsen in de regio Groningen van praktijkondersteuning POH GGZ. Als huisarts kun je bij ons terecht voor deskundige POH GGZ medewerkers met brede ervaring in de GGZ en een integrale aanpak.
Mentaal Vitaal POH-GGZ.
Ambulante hulpverlening houdt in dat je hulp krijgt voor je psychische klachten of verslaving in de vorm van een aantal korte behandelsessies therapie. Je wordt niet opgenomen in een ziekenhuis of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg GGZ en na elke sessie ga je gewoon weer naar huis.
POH-GGz Arkin.
Wij verzorgen de basisscholing in de Eigen Kracht module, de intervisies en de drie maandelijkse bijscholingen over een POH GGZ onderwerp. Tevens komen wij jaarlijks langs om middels een evaluatie te besprken of te bespreken of de samenwerking nog bevalt.
POH-GGZ GGZ Friesland.
Neem voor meer informatie over POH-GGZ van GGZ Friesland contact op met coördinator POH-GGZ Norbert Kuipers via norbert.kuipers@ggzfriesland.nl. GGZ Friesland vindt het belangrijk om uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt mailen naar info@ggzfriesland.nl of naar onze contactpagina gaan.
POH GGZ IZER.
IZER ondersteunt haar huisartsenpraktijken met zowel POH Somatiek als POH GGZ. IZER POH's' zijn minimaal een dagdeel per week inzetbaar. IZER screent haar POH op opleidingsniveau en werkervaring. De functie POH GGZ door Psychologen, SPV-ers, HBO-V, B-VPK en Algemeen Maatschappelijk Werkers HBO.
Poh Ggz-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ POH GGZ, huisartsenprak. GGZ Drenthe 11 reviews. 3.894 per maand. Je volgt voor de functie POH GGZ de interne basisopleiding van Indigo. De huisarts heeft een bepalende rol welke POH GGZ in de huisartsenpraktijk komt. 2 dagen geleden vacature opslaan meer.
Opleiding Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ Verpleegkunde Avans.
De voorwaarden om een vergoeding te krijgen voor de huisarts waar u gaat werken voor u als POH-GGZ, zijn per ziektekostenverzekeraar verschillend. We adviseren u om voorafgaand aan de POH GGZ opleiding navraag te doen wat in uw werkregio van toepassing is.
De praktijkondersteuner GGZ POH GGZ NVO, Nederlandse Vereniging Van Pedagogen en Onderwijskundigen.
De NVO vindt het belangrijk dat de kwaliteit van de POH is geborgd en dat deze voldoende is toegerust om zijn rol in ofwel de ggz ofwel in de jeugdhulp te kunnen vervullen. Wat betreft de POH-GGZ sluit de NVO aan bij de verbetervoorstellen die het NIP in juni 2016 deed.

Contacteer ons