Meer resultaten voor poh ggz

poh ggz
 
Mentaal Vitaal POH-GGZ.
Ambulante hulpverlening houdt in dat je hulp krijgt voor je psychische klachten of verslaving in de vorm van een aantal korte behandelsessies therapie. Je wordt niet opgenomen in een ziekenhuis of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg GGZ en na elke sessie ga je gewoon weer naar huis.
Home POH-GGZ Fortagroep.
De rol van de Praktijkondersteuner Huisartsen GGZ. De POH-GGZ is inmiddels een bekend onderdeel in de huisartsenpraktijk. Huisartsen merken dat de POH-GGZ het verschil maakt in de zorg aan patiënten met psychische en psychosociale klachten. In samenwerking met de huisarts zorgt de POH-GGZ voor een vermoedelijke diagnose, korte behandeling en waar nodig een gerichte doorverwijzing.
POH-GGZ Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde.
Search Button Search Options. Academische Huisartsenpraktijk Groningen. De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. Binnen onze praktijk zijn 3 praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg POH-GGZ werkzaam. Hieronder leest u wat deze functie inhoudt en wat de POH-GGZ voor u kan betekenen. Om welke klachten gaat het?
Leergang Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg Hogeschool van Amsterdam.
In het vervolg van de lesdag is er onderwijs over organisatie, communicatie en/of samenwerking binnen de POH-GGZ-praktijk. Deze post-hbo leergang is direct toegankelijk voor afgestudeerden van de volgende hbo en/of wo-bachelors, met relevante praktijkervaring in de GGZ.: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
POH-GGZ.
Daarnaast wordt er een groter deel van de zorg voor mensen met psychische klachten, in de huisartsenpraktijk en Basis GGZ gegeven. Om het huisartsen mogelijk te maken een groter aantal patiënten met psychische klachten huisartsenzorg te verlenen, is door het ministerie van VWS is in 2014 meer geld beschikbaar gesteld voor ondersteuning van de huisarts door een Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ POH-GGZ.
POH-GGz Arkin.
Wij verzorgen de basisscholing in de Eigen Kracht module, de intervisies en de drie maandelijkse bijscholingen over een POH GGZ onderwerp. Tevens komen wij jaarlijks langs om middels een evaluatie te besprken of te bespreken of de samenwerking nog bevalt.
POH-GGZ GC Krimpen.
Daarnaast kan de POH-GGZ e-health aanbieden. De POH-GGZ werkt altijd onder supervisie van uw huisarts. De POH GGZ biedt ook groepstrainingen aan. Meer informatie over de groepstrainingen vindt u hier. Ook biedt de POH-GGZ e-health modules via het Internet aan.
POH GGZ Praktijkondersteuner met BIG-registratie Lentis.
Contact over POH GGZ Lentis. Lentis voorziet ruim 80 huisartsen in de regio Groningen van praktijkondersteuning POH GGZ. Als huisarts kun je bij ons terecht voor deskundige POH GGZ medewerkers met brede ervaring in de GGZ en een integrale aanpak.

Contacteer ons