Meer resultaten voor basis ggz

basis ggz
 
Basis GGZ IrisZorg.
U kunt ons altijd bellen voor meer informatieoverleg, over medicatie of consultatie, telefoon 088-606 1600. Het aanbod binnen de Basis GGZ is bedoeld voor volwassenen met lichte tot matig ernstige problematiek en voor patiënten met chronische problematiek die voldoende stabiel zijn.
Basis GGZ Driestar educatief.
Congres en vergaderlocatie. Leerlingenzorg en dyslexie Basis GGZ. Onze orthopedagogen en psychologen kunnen directe hulp bieden aan kinderen met psychische en psychosociale problemen. Driestar educatief ondersteunt scholen bij de invulling van hun leerlingenzorg. Daarnaast verlenen we psychologische hulp aan kinderen en hun ouders.
Generalistische Basis GGZ.
Generalistische Basis GGZ. GGZ Rivierduinen maakt onderscheid tussen Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ SGGZ. De route is dat de huisarts bij verwijzing onderscheid maakt tussen GB GGZ en SGGZ en bij voorkeur aangeeft bij verwijzing naar GB GGZ of het om een kort, middel, intensief of chronisch traject gaat.
Basis GGZ INDIGO.
Indigo is, naast detacheerder van POH-GGZ, een aanbieder van Basis GGZ. De Basis GGZ is de brug tussen de huisarts en de POH-GGZ en de Specialistische GGZ. De Basis GGZ is toegankelijk voor cliënten met een psychische stoornis DSM die door de huisarts en POH-GGZ onvoldoende kunnen worden behandeld, maar voor wie SGGZ weer te intensief is.
Basis GGZ Lentis Groningen.
Basis GGZ Lentis Groningen. Soms heb je dusdanig last van psychische problemen dat je hulp nodig hebt om er weer goed uit te komen. Hiervoor kan je terecht bij Basis GGZ Lentis in Groningen. De Basis GGZ van Lentis is.:
Vergoeding Basis GGZ 2018 Vergoedingen Zilveren Kruis.
Dan kunt u een vergoeding krijgen voor Basis GGZ van Zilveren Kruis. Basis GGZ is geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met een niet-complexe psychische stoornis. Dat betekent dat u lichte tot matige klachten heeft. Afhankelijk van uw leeftijd en situatie zijn er ook andere vergoedingen voor GGZ mogelijk.
Patiënt verwijzen naar behandeling basis ggz? Sprink Basis GGZ.
Aanmelden / verwijzen. Generalistische basis GGZ. Sprink biedt korte behandelingen voor mensen met lichte psychische aandoeningen zoals angst, paniek, wisselende stemmingen, somberheid of depressie generalistische basis ggz. Maar ook om het gebruik van alcohol, medicijnen of drugs onder controle te krijgen.
Basis ggz GGNet.
Home Verwijzers Basis ggz. Op onze locaties Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Winterswijk en Zevenaar kunnen patiënten terecht voor ondersteuning vanuit de basis ggz. Verwijzing basis ggz. Doorverwijzing naar de basis ggz is voor patiënten met lichte, matige of stabiele chronische psychische problemen of klachten.

Contacteer ons