Resultaten voor basis ggz

basis ggz
 
Basis GGZ INDIGO.
Indigo is, naast detacheerder van POH-GGZ, een aanbieder van Basis GGZ. De Basis GGZ is de brug tussen de huisarts en de POH-GGZ en de Specialistische GGZ. De Basis GGZ is toegankelijk voor cliënten met een psychische stoornis DSM die door de huisarts en POH-GGZ onvoldoende kunnen worden behandeld, maar voor wie SGGZ weer te intensief is.
Basis GGZ: hoofdlijnen NVGzP.
NVGzP Eigen praktijk Basis GGZ: hoofdlijnen. Basis GGZ: hoofdlijnen en ontwikkeling. Disclaimer: zie onze reactie aan de NZa van 18 maart 2014, klik hier. De Generalistische Basis GGZ ook wel: GB-GGZ, hierna aangeduid als Basis GGZ is in 2014 geïntroduceerd om de zorg lichter, en dus goedkoper te maken.
Basis GGZ PsyQ.
Maar u kunt ook worden doorverwezen naar de Basis GGZ of naar de Gespecialiseerde GGZ. Uitgangspunt is dat patiënten dichtbij huis en minder zwaar en daarmee goedkoper worden behandeld. In de Generalistische Basis GGZ worden mensen met lichte tot matige psychische problemen behandeld.
Veel gestelde vragen Basis GGZ NVGzP.
Terugblik / Presentaties. NVGzP Veel gestelde vragen Basis GGZ. Veel gestelde vragen. De NZa heeft een eigen document gepubliceerd met veel gestelde vragen en antwoorden., Veelgestelde vragen over de NVGzP vind je hier: FAQ. Met circa 3.300 leden staat NVGzP voor.:
Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Verwijzing naar basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. De huisarts kan doorverwijzen voor hulp bij psychische problemen naar een zorgaanbieder binnen de basis GGZ of naar de gespecialiseerde GGZ. Dit is afhankelijk van de mate van de problemen. Een behandeling van lichte tot matige psychische problemen gebeurt in de basis GGZ.
Basis GGZ Arkin.
Behandeling van lichte tot matige, niet complexe psychische stoornissen vindt plaats in de generalistische Basis GGZ. Patiënten met lichte klachten worden geholpen in de huisartsenzorg. Behandeling van lichte tot matige, niet complexe psychische stoornissen vindt plaats in de generalistische Basis GGZ.
Basis ggz GGNet.
Home Verwijzers Basis ggz. Op steeds meer locaties binnen het verzorgingsgebied van GGNet Biedt Bas Basis GGZ aan. Basis GGZ is voor patiënten met lichte, matige of stabiele chronische psychische problemen of klachten. Bekijk de locaties. U kunt uw patiënt verwijzen via Zorgdomein of de website van Bas.
Wat is Basis GGZ? Psycholoog en praktijk.
Ook patiënten met stabiele chronische problemen die niet meer in de gespecialiseerde GGZ behandeld hoeven te worden, kunnen binnen de generalistische basis GGZ worden behandeld. Behandelingen Basis GGZ via internet. E-Health is de benaming voor behandelingen via internet of e-mail.

Contacteer ons