Resultaten voor ggz amsterdam

ggz amsterdam
 
VoorGGZNaasten.
voor ggz naasten amsterdam. 5 vragen aan een zus. We hebben elkaar het beste gegeven. Mijn eigen rol weer gevonden. De dag nadat. 5 vragen aan een geliefde. Ode aan mijn vader. Acceptatie maakte het makkelijker. Hoe doe je dat?
PuntP-specialist in behandelen van depressie, angst en bipolaire stoornis.
Ben jij familie of vriend van iemand die in zorg is bij PuntP onderdeel van Arkin? Weet jij uit ervaring hoe belangrijk de betrokkenheid en ondersteuning van de familie is bij behandeling en herstel van je naaste? Dan zijn we op zoek naar jou! 1018 WE Amsterdam.

Trubendorffer is verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en je te informeren over het gebruik daarvan op de website. Cookies worden gebruikt voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website. de integratie van social media.
GGZ inGeest LinkedIn.
GGZ inGeest is een erkende en gerenommeerde opleidingsplek voor diverse specialismen; er zijn mogelijkheden om vrijstellingen aan te vragen; Voor basisartsen zijn er diverse onderwijs en intervisieprogrammas ontwikkeld bij GGZ inGeest. Lees hieronder meer over onze huidige vacatures: FACT Amstelveen https//lnkd.in/gjkDwKT: Poli Bipolair Hoofddorp https//lnkd.in/ga2K3e7: Zuiderpoort Haarlem High Intensive Care https//lnkd.in/dzsuj_S: FACT Amsterdam Aker Nieuw Sloten https//lnkd.in/ggBXm2v: Crisisdienst Haarlem https//lnkd.in/depPJ3p: Of reageer op onze algemene vacature en we kijken samen naar jouw ambities en onze opties: https//lnkd.in/eNsKr_b.:
Het Vriendenhuis GGZ door en voor ervaringsdeskundigen Movisie.
Cliënten uit de ggz, die gaan werken in het Vriendenhuis, vinden er tal van mogelijkheden. Denk aan werk in de administratie, de keuken, bij de receptie of gastheer en gastvrouw zijn. Door dit werk kunnen zij naar draagkracht nieuwe rollen, uitdagingen en vaardigheden uitproberen. Natuurlijk op basis van kwaliteiten en rekening houdend met kwetsbaarheden. Hoe werkt het Vriendenhuis? Een Vriendenhuis is een combinatie van een zorghotel en een activiteitencentrum voor mensen met een psychische of sociale beperking. Het is een klantgerichte en klantgestuurde locatie. Mensen met een zelfde achtergrond zorgen voor de begeleiding. Dit kunnen ook mensen zijn die hun ervaring als gast in het Vriendenhuis op hun beurt gebruiken om anderen te helpen. Een cursus ondersteunt de ervaringsdeskundigen bij de begeleiding. In het Vriendenhuis is de vraag van de individuele klanten sturend eigen regie. De deelnemers voeren zelf de projecten en activiteiten uit. Hoe lang een gast in het Vriendenhuis blijft hangt af van zijn behoefte. 24-uurs thuisbegeleiding voor cliënten in de wijk. Voor cliënten die thuis wonen en niet naar het Vriendenhuis komen biedt Vriend in Amsterdam 24-uurs thuisbegeleiding.
Welkom bij LevenZorg De kleurrijke organisatie in thuiszorg en ggz LevenZorg.
Wat doet Leven Zorg? Leven Zorg is een interculturele organisatie met werkgebieden in Amsterdam en Utrecht e.o. en richt zich met name op thuiszorg en Geestelijk Gezondheidszorg GGZ. Met thuiszorg bedoelen we persoonlijke verzorging, wijkverpleging, hulp bij het huishouden, begeleiding, zorg op afroep, mijn zorgaupair en specialistische zorg aan huis.
welkom Eleos, specialist in christelijke ggz Eleos.
Beantwoord een aantal eenvoudige vragen en ontdek hoe Eleos er voor jou kan zijn. doe nu de zelftest. ervaringen van anderen. informatie voor cliënten naasten. waar kunnen we je mee helpen? specialist in christelijke ggz. waar herken je jezelf in?
Consulent ggz vacatures in Amsterdam NationaleVacaturebank.nl.
is op zoek naar eenJunior: Consulent zijn, zoeken twee nieuwe collegas, namelijk een Junior Consulent Hoe ziet jouw dag eruit als Junior Consulent? 53 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Huisarts. brede innovatiethemas als: jeugd, GGZ, ouderen, substitutie Amsterdam, Jeugd, GGZ, Ouderen, eHealth, Gezondheidszorg, Medisch, Welzijn, Huisartsenpraktijk doktersassistenten, een centrummanager, 3 POH-S ouderen, 2 POH GGZ.

Contacteer ons