Op zoek naar ggz breda?

ggz breda
 
Thebe en GGz Breburg bouwen samen nieuwe locatie Actueel Skipr.
Het wordt een van de twee specialistische centra van Thebe in Breda. Lucia is voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en ouderen met psychiatrische problemen terecht. In Aeneas wordt specialistische zorg geleverd aan mensen met dementie. GGz Breburg realiseert in het nieuwe centrum vijftig bedden voor oudere cliƫnten die langdurig behandeld worden en tien bedden voor de observatieafdeling.
GGZ voor mensen met een migratie achtergrond GGZ in Balans.
ALTIJD DE JUISTE BEHANDELING VOOR UW PROBLEEM. Bij ons werken psychiaters, psychotherapeuten, artsen en psychologen. OOK IN UW TAAL. Behandeling kan in de Nederlandse taal, maar ook in het Turks, Arabisch, Berbers, Frans en Spaans. GGZ in Balans. 4824 AN Breda.
GGz Breburg, VIP ACT Breda PsychoseNet.
GGz Breburg, VIP ACT Breda. GGz Breburg is een specialistische GGZ-zorgaanbieder. Je leven de baas blijven. Dat is wat GGz Breburg mensen met een psychiatrisch probleem belooft. De FACT en VIP-teams van GGz Breburg verlenen intensieve psychiatrische behandeling aan huis.
Psychologische zorg Generalistische basis-GGZ Psychologenpraktijk Bredero, Breda.
Sinds 2014 is de geestelijke gezondheidszorg onderverdeeld in psychologische zorg die door de huisarts of POH-GGZ wordt geleverd, de Generalistische basis-GGZ en de Specialistische GGZ. In onze praktijk, Psychologenpraktijk Bredero, bieden wij Generalistische basis-GGZ, psychologische zorg voor licht tot matige problematiek.
Openingstijden van Ggz Breburg in Breda.
U kunt bij GGZ Breburg Breda terecht voor advies en zorg bij diverse psychische problemen en aandoeningen. Zo kunt u er behandeld worden voor angst en stemmingsstoornissen, autisme, psychoses en persoonlijkheidsstoornissen. GGZ Breburg Breda biedt daarnaast trainingen en cursussen aan.
Home Silver Psychologie Praktijk.
Silver Psychologie is sinds 2010 uitgegroeid tot een veelzijdige groepspraktijk voor psychologische zorg. In onze praktijken in de regios Tilburg, Breda, Eindhoven, Leiden en Rotterdam bieden we ambulante psychologische behandeling voor uiteenlopende psychische klachten aan zowel volwassenen als kinderen en jongeren, binnen de generalistische Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ zorg.
GGz Breburg Kenniscentrum Phrenos.
Meer lezen over HIC: http//hic-psy.nl/.: Toepassing van HIC bij GGz Breburg is succesvol. Een van de initiatiefnemers van deze nieuwe werkwijze is Tom van Mierlo, voorzitter Stichting HIC en psychiater/directeur behandeling bij GGz Breburg. GGz Breburg heeft twee High Intensive Care-afdelingen.
Dokter Bosman: de specialist in geestelijke gezondheidszorg.
Ze hebben ook een groter risico op. Meer social media-gebruik leidt niet tot psychische problemen. Uit nieuw onderzoek is gebleken dat het gebruik van verschillende social media zoals Facebook, Youtube en Twitter, niet leidt tot psychische en slaapproblemen op de.

Contacteer ons