Zoeken naar ggz rotterdam

ggz rotterdam
 
Ggz-instellingen Rotterdam mogen onder strenge voorwaarden samengaan Nationale Zorggids.
Bestuursvoorzitter van de ACM Chris Fonteijn: We vinden het belangrijk dat er een reëel alternatief voor Parnassia/Antes blijft in de regio. Vandaar dat we een omvangrijke overdracht van klinieken, behandelcentra en patiënten naar GGZ Delfland als voorwaarde hebben gesteld. GGZ Delfland gaat één kliniek in Berkel-Rodenrijs, twee klinieken in Rotterdam en een behandelcentrum in Spijkenisse overnemen.
Behandelcentrum geestelijke gezondheidszorg Vitaalpunt.
Ik heb geen moment het idee gehad dat ik daar voor niks zat, omdat ik het allemaal wel beter wist. Integendeel, ik voelde me uitstekend begrepen en ben blij dat ik de stap gezet heb. Vitaalpunt, locatie Rotterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Home Max Ernst GGZ.
Buro van Roosmalen gaat verder als Max Ernst GGZ Voorkeurscontract depressiezorg voor Max Ernst GGZ. Over Max Ernst. Wachttijden Kwaliteitsbeleid Vragen en klachten Clientenraad Contact. Almere Arnhem Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Hengelo s-Hertogenbosch Nijmegen Rotterdam Utrecht Zwolle Roermond Venlo Venray Ede.
Ggz Instellingen-vacatures in Rotterdam januari 2018 Indeed.nl.
Stichting Sarya is een GGZ instelling die zich richt op het bieden van laagdrempelige en cultuur sensitieve diagnostiek en behandeling van mensen met. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Stichting Sarya GGZ Vacatures in Rotterdam Noord.
Mentaal Beter Rotterdam Psycholoog Rotterdam GZ praktijk ROTTERDAM GZ praktijk.
Samenwerken met ons. Voor ggz aanbieders. Voor sociale wijkteams. Mentaal Beter Rotterdam Psycholoog Rotterdam GZ praktijk. Vanaf 11 september zijn zowel de afdeling Kind Jeugd als Volwassenen op de K.P. van der Mandelelaan 30 gehuisvest. Welkom bij Mentaal Beter Rotterdam!
Agogisch medewerker GGZ Albeda College.
Als agogisch medewerker GGZ werk je met mensen die het zo moeilijk hebben dat ze niet goed meer kunnen meedoen in de maatschappij. Het is vooral belangrijk dat je je goed kunt inleven in deze mensen en dat je je bij hen betrokken voelt.
GGZ behandeling? Specialist in psychiatrie verslaving Antes.
Rol van familie. Signaleren en bespreken. Max Euwelaan 1 3062 MA Rotterdam Postbus 8549 3009 AM Rotterdam. 088 230 33 00. Volg ons op.: Dit veld niet invullen. Wat vindt u van deze pagina? Wat wilt u met ons delen?
Youz GGZ alcohol, cannabis, drugs, gokken en gamen.
Schrijf je dan gratis is voor de KOPP/KVO groep in Rotterdam. Aanmelden nieuwsbrief verwijzers. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en ontwikkelingen? Schrijf u in voor de online nieuwsbrief. Begin van de pagina Content Einde van de pagina. U bent nu hier. Stel je vraag. Hoe werkt het? Folder ouders / verzorgers. Cliënt bij ons. DRANK EN DRUGS. Crack en basecoke. Stel uw vraag. Tips voor ouders. Iets voor jou? Youz ur Mind. Je hebt vrienden die ook roken, blowen en drinken. Hoe hou je controle en durf je nee te zeggen? Je wilt advies van de gezondheidscoach over alcohol, drugs, werk, huisvesting of geldzaken. Tijdens het uitgaan kom je al snel in aanraking met drank, sigaretten en drugs. Stages en vacatures. Maak je Keus. Informatie over drank, drugs, roken, gokken en gamen. En hoe jij daar jouw keuzes in maakt. Puber en Co. Puber en Co is bestemd voor ouders en docenten van kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. T 088 23 03 030. F 088 23 05 730. Bouman GGZ Copyright 2014 / Antes Groep.

Contacteer ons