Resultaten voor specialistische ggz

specialistische ggz
 
Specialistische GGZ.
Wat bieden wij? Informatie voor gemeenten. Contact met PVP. Herkent u dit? Verschil BGGZ en SGGZ. Hoe helpen wij u? Kosten en wachttijden. Hoe helpen wij u? Kosten en wachttijden. Bezoekadres: Tramstraat 17 5751 JK Deurne Telefoon: 0493 315 592 Email: info@pvpdeurne.nl.
Specialistische GGZ Queeste.
Wanneer komt iemand in aanmerking voor specialistische GGZ bij Queeste? Bij volwassenen 18 jaar en ouder: om in aanmerking te komen voor specialistische GGZ, heeft uw cliënt een verwijzing nodig van de huisarts, specialist of psychiater. Deze arts heeft onderzocht of specialistische GGZ past bij de ernst van de klachten.
Generalistische Basis-GGZ of Specialistische GGZ? GGZ Groningen.
De Weem Inhoudelijke informatie Wat past bij u? Generalistische Basis-GGZ of Specialistische GGZ? Generalistische Basis-GGZ of Specialistische GGZ? POH-GGZ, Generalistische Basis-GGZ en Specialistische GGZ. Wat voorheen eerstelijns en tweedelijns GGZ werd genoemd, heet per 1 januari 2014 respectievelijk generalistische basis-GGZ en specialistische GGZ.
Specialistische GGZ Advies Hulp.
Home Behandelgebieden Specialistische GGZ. Bij een verwijzing voor de S-GGZ is sprake van psychische problematiek die te complex is voor de GB-GGZ en een langdurige behandeling vergen. Wij behandelen onder anderen de volgende problematiek in de S-GGZ. Complexe angststoornissen; gegeneraliseerde angststoornis, uitgebreide paniekstoornis.
De Helper, Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ Almelo.
Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Beroep Klinisch psycholoog. Zorginstelling De Helper, Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ, Almelo. Zorginstelling De Helper, Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ, Almelo. Alle psychologiepraktijken en psychotherapiepraktijken in Almelo. Alle psychologiepraktijken en psychotherapiepraktijken.
Doorverwijsmodel Basis-GGZ PRO Praktijksteun.
Generalistische basis GGZ GBGGZ.; Specialistische GGZ SGGZ. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken of verwijzing geboden is, houdt de huisarts idealiter rekening met een aantal aspecten/criteria. Daarbij houdt de huisarts nadrukkelijk rekening met de omgeving context van de cliënt, de mogelijkheden voor zelfmanagement en de impact van de klachten op het dagelijks functioneren.
Ziektebeelden Specialistische GGZ GGZ In de Bres.
Ziektebeelden Specialistische GGZ. U bevindt zich hier: Home Iemand verwijzen Ziektebeelden Specialistische GGZ. CIGGZ In de Bres behandelt een breed scala aan psychosociale en psychiatrische aandoeningen. Binnen onze Specialistische GGZ worden de meer complexe en ernstige aandoeningen en ziekten behandeld.
Wat is Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ?
Wat is Generalistische Basis GGZ en Specialistische GGZ? Het oude onderscheid tussen eerstelijns en tweedelijnspsychologie heeft in 2014 plaats gemaakt voor het onderscheid tussen Generalistische Basis GGZ GBGGZ en Specialistische GGZ SGGZ. De Generalistische Basis GGZ is bedoeld voor mensen met lichte tot matige psychische problemen.

Contacteer ons