Zoeken naar praktijkondersteuner ggz

praktijkondersteuner ggz
 
Praktijkondersteuner GGZ Huisartsengroepspraktijk Delfzijl www.huisarts-delfzijl.nl.
De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming. Huisarts Delfzijl Praktijk Webster Karg Praktijkondersteuner GGZ. De POH-GGZ en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en psychosociale klachten.
Eerste Praktijkondersteuner GGZ-Jeugd gestart Nieuwsberichten Publicaties De Fryske Marren.
Gemeente De Fryske Marren ondersteunt huisartsenpraktijken financieel met de inzet van een POH-GGZ Jeugd. Wethouder Frans Veltman: De praktijkondersteuner draagt bij aan het bieden van de ondersteuning die het beste past bij de vraag van de jeugdige en het gezin.
Modelovereenkomst praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg LHV 9051599782.
Modelovereenkomst praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg LHV 9051599782. Modelovereenkomst praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg LHV pdf 358kB. Lees voor: Modelovereenkomst praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg LHV het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Modelovereenkomst praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg LHV odt 36kB. Lees voor: Modelovereenkomst praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg LHV het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster.
Praktijkondersteuner GGZ.
Home Praktijkondersteuners Praktijkondersteuner GGZ. Bij het vermoeden van problematiek op het geestelijk vlak, bijvoorbeeld depressieve, angst of rouwproblemen, kan de huisarts u naar de praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg GGZ verwijzen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal samen met u bekeken worden welke problemen er spelen en welk behandelaanbod of therapie het beste bij u past.
Praktijkondersteuner ggz: hulp bij psychische problemen Tiel ECT.
Wilt u een afspraak maken met de praktijkondersteuner GGZ, bespreek dit dan met uw huisarts. U wordt teruggebeld door de assistente of door de praktijkondersteuner voor een eerste afspraak. Neem contact op met uw huisarts of met de praktijkondersteuner GGZ.
Hoe gaat het met de praktijkondersteuner-ggz? Archief Website van TPO Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning.
De financiële en beleidsbeslissingen van de laatste jaren hebben geleid tot een nieuwe ggz-structuur met een basis-ggz en een specialistische ggz zie figuur 1, met ingang van 2014. Daarnaast is de functie praktijkondersteuner huisartsenzorg geestelijke gezondheidszorg poh-ggz ontwikkeld, dichtbij alle patiënten van de huisartsenpraktijk.
Praktijkondersteuner GGZ Huisartsenpraktijk Vathorst. Praktijkondersteuner GGZ Huisartsenpraktijk Vathorst.
De Praktijkondersteuner GGZ, vaak afgekort als POH-GGZ, staat voor praktijkondersteuning van de huisarts voor wat betreft de geestelijke gezondheidszorg. De Praktijkondersteuner GGZ probeert samen met de huisarts patiënten met psychosociale klachten en/of problemen in de persoonlijke sfeer te ondersteunen en kortdurend te begeleiden.
Praktijkondersteuner GGZ Kaderhuisarts YouTube.
GGz Breburg 3799, views. Werken in de Geestelijke Gezondheidszorg, GGZ Duration: 257. wwwscholierentv 5510, views. Huisarts InfoFilm: Doktersassistente en Praktijkondersteuner van de Huisarts, wie zijn dat? Huisarts Rossen 1390, views. GGZ Beslisboom 2014 Duration: 125. GGZ Oost Brabant 1000, views.

Contacteer ons