Op zoek naar ervaringsdeskundige ggz?

ervaringsdeskundige ggz
 
Ervaringsdeskundige-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor GGZ Drenthe Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Ggz Drenthe. Als Ervaringsdeskundige ben je een herstelcoach. We zijn op zoek naar meerdere medewerkers in de functie van Ervaringsdeskundige B op basis van een min-max.
Beroep Ervaringsdeskundige GGZ YouChooz.nl.
Ervaringsdeskundige GGZ worden. Je kunt ervaringsdeskundige worden als je zelf cliënt in de GGZ bent geweest. Jij hebt van binnenuit gezien wat er bij psychiatrische zorg komt kijken. Jij weet wat het met je zelfbeeld doet om psychiatrisch patiënt te zijn en hoe de omgeving daarop reageert.
Ervaringsdeskundigheid Oost Nederland LEON Cursussen Saxion Parttime School Website.
Uit onderzoek naar afgestudeerden van deze leergang blijkt dat 65% na vijf jaar werkzaam is als ervaringsdeskundige. De leergang richt zich op de volgende kerngebieden.: Herstelgerichte zorg: cliënt empowerment, rehabilitatie en ervaringsdeskundigheid, geschiedenis en visies.; Het GGZ-domein: organisaties van zorg, sociale kaart, wetgeving en psychopathologie.; De eigen ervaringskennis: cv, ontwikkelen van competenties en professionele betrokkenheid.; Praktijkoriëntatie: positionering, gespreksvaardigheden en methodiek. De duur van de leergang bedraagt één onderwijsjaar 10 maanden. Je leert ter voorbereiding op het aangaan van een contract met een werkgever/instelling en volgt daarbij een verplichte stage. Er vinden in totaal 17 lesdagen plaats om de week op vrijdag van 09.00 16.30 uur verdeeld over 30 weken met aansluitend 10 weken stage. Gedurende 30 weken 4 uur zelfstudie per week. Je loopt in totaal 240 uur stage in 10 weken met 4 uur zelfstudie per week voor het opbouw van een portfolio. Tevens worden er zelfstudiegroepen aangeboden met ondersteuning van een studentencoach alumni tijdens de tussenliggende vrijdagen deelname aan de zelfstudiegroep is niet verplicht. De leergang is toegankelijk voor.: mbo-opgeleiden met ervaringskennis vanuit de GGZ of verslavingszorg.;
Ervaringsdeskundige GGZ Drenthe.
Daarnaast lopen er mensen stage. De coördinerende ervaringsdeskundige van GGZ Drenthe is Agnes van Everdingen. Een ervaringsdeskundige is iemand die zelf in behandeling is geweest of nog is bij een ggz-instelling. Hij of zij weet dus wat het is om psychische problemen te hebben.
Ervaringsdeskundigheid GGZ inGeest.
Hoe kunt u uw eigen ervaring met de ggz binnen GGZ inGeest inzetten? Tijdens uw behandeling hebt u gemerkt wat u helpt bij herstel en wat u belemmert. U hebt gemerkt waar u behoefte aan hebt en wat u steunt.
Ervaringsdeskundige in de Zorg Associate degree Hanze Professionals.
De Associate degree Ervaringsdeskundige in de Zorg wordt verzorgd door de Academie voor Sociale Studies, Hanzehogeschool Groningen. Wilt u uw ervaring als gebruiker van de zorg inzetten voor lotgenoten, werkt u betaald of onbetaald al als ervaringswerker in de GGZ of Verslavingszorg en wilt u graag uw kennis en vaardigheden verdiepen?
Ervaringsdeskundigen GGZ Friesland.
De ervaringsdeskundige geeft onvoorwaardelijke steun en aandacht. Maar u bent zelf degene die de koers bepaalt, in samenspraak met de ervaringsdeskundige en de hulpverleners. Opleiding tot ervaringsdeskundige. De ervaringsdeskundigen van GGZ Friesland hebben de tweejarige opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen hbo gevolgd.
Opleidingen GGZ Nederland.
GGZ Nederland streeft ernaar dat onderwijsinstellingen hun programmas daarop afstemmen. Aansluiting op vraag van de ggz-branche moet behouden blijven, ook nu opleidingen steeds meer generaliserend gaan werken. GGZ Nederland heeft in samenwerking met andere organisaties beroepscompetentieprofielen BCPs ontwikkeld voor de verpleegkundige, agogische, vaktherapeutische en ervaringsdeskundige beroepsgroep.

Contacteer ons