Zoeken naar gespecialiseerde ggz

gespecialiseerde ggz
 
Specialistische GGZ Queeste.
Specialistische GGZ voor jeugd en volwassenen. De GGZ afdeling van Queeste is een kleinschalige, volledig gecertificeerde polikliniek voor specialistische GGZ SGGZ in Alkmaar en omgeving. Wij doen onderzoek bij jeugdigen en volwassenen waarbij mogelijk sprake is van complexe en/of ernstige psychische problematiek diagnostiek. Wanneer dit inderdaad het geval is, kan de cliënt ook bij ons terecht voor gespecialiseerde behandeling op maat.
LVVP Een behandeling in de vrijgevestigde ggz-praktijk.
Constateert de behandelaar dat u niet binnen de generalistische basis-ggz, maar beter in de gespecialiseerde ggz geholpen kunt worden, dan kan hij u doorverwijzen naar een gespecialiseerde behandelaar. Als de behandelaar zelf psychotherapeut en/of klinisch psycholoog is, dan kan hij/zij de gespecialiseerde behandeling zelf doen.
De Gespecialiseerde GGZ GGGZ/SGGZ NIP.
Vind een Psycholoog. U bent hier: Home Actueel Thema's' Zorgstelsel GGZ De Gespecialiseerde GGZ GGGZ/SGGZ. De Gespecialiseerde GGZ GGGZ/SGGZ. De behandeling van complexe en/of risicovolle DSM-IV stoornissen van de huidige tweede lijn valt vanaf 2014 onder de Gespecialiseerde GGZ SGGZ.
Specialistische ggz GGNet.
Uw patiënt en de basis ggz. Contactgegevens en procedure. Meld uw patint aan. Aanmeldprocedureconsultatie, en telefoonnummers. Contactgegevens en specialismen van onze psychiaters. GGNet biedt POH-ggz aan voor uw praktijk. Alles over ons cursusaanbod voor professionals en naasten. Uw patiënt en de gespecialiseerde ggz.
Gespecialiseerde ggz ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Met daarbij, als dat voor u nodig is: verpleging en verzorging, paramedische zorg, geneesmiddelen en hulp en verbandmiddelen. Opname kan in een ggz instelling Een instelling die van de overheid gespecialiseerde ggz mag leveren. Voor zorg met opname: een instelling die gespecialiseerde ggz met verblijf mag leveren.
Vergoeding gespecialiseerde GGZ Vergoedingen 2016 OZF.
Behandelingen die niet vallen onder gespecialiseerde GGZ. Behandelingen voor kinderen onder de 18 jaar. Dit valt onder de Jeugdwet en hiervoor kunt u terecht bij uw gemeente. Uw hoofdbehandelaar stelt uw behandelplan vast. Uw hoofdbehandelaar hoeft alle behandelingen niet zelf te geven.
Vergoeding gespecialiseerde GGZ 2017 De Friesland Zorgverzekeraar.
Aandachtspunten bij vergoeding gespecialiseerde GGZ. Als u gebruikmaakt van een niet-gecontracteerde zorgaanbieder kunt u in uw voorwaarden nalezen op welke vergoeding u recht heeft. Een overzicht van de tarieven voor 2017 van de vergoedingen staat in de tarievenlijst 2017 Niet-gecontracteerde zorg Generalistische Basis GGZ en Specialistisch GGZ.
Generalistische basis en Gespecialiseerde GGZ verschillen.
Begeleiding op locatie. Home Veelgestelde vragen Wat is het verschil tussen de Generalistische Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ? Wat is het verschil tussen de Generalistische Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ? Sinds 1 januari 2014 is de eerstelijns psychologische zorg vervangen door de Generalistische Basis GGZ GBGGZ.

Contacteer ons