Op zoek naar gespecialiseerde ggz?

gespecialiseerde ggz
 
Generalistische basis en Gespecialiseerde GGZ verschillen.
Begeleiding op locatie. Home Veelgestelde vragen Wat is het verschil tussen de Generalistische Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ? Wat is het verschil tussen de Generalistische Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ? Sinds 1 januari 2014 is de eerstelijns psychologische zorg vervangen door de Generalistische Basis GGZ GBGGZ.
Vergoeding 2018: Gespecialiseerde GGZ zonder opname tweedelijns Interpolis zorgverzekering. inline/alert. inline/chevron-left. inline/chevron-left-aqua. inline/chevron-right. inline/chevron-right-aqua
Ook kunt u de wijziging telefonisch of bij uw Rabobank doorgeven. Naar uw Rabobank. Gespecialiseerde GGZ zonder opname tweedelijns. Gespecialiseerde GGZ is geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met een complexe psychische stoornis. Dit zijn zware psychische problemen. Terug naar het overzicht.
Gespecialiseerde GGZ Medisch Spectrum Twente.
Hier kunt u terecht met meer complexe psychiatrische problematiek. Voor de gespecialiseerde GGZ zal het eigen risico in rekening worden gebracht. Binnen de afdeling psychiatrie van het Medisch Spectrum wordt alleen zorg geboden in de gespecialiseerde GGZ. Inloggen voor medewerkers.
De Gespecialiseerde GGZ GGGZ/SGGZ NIP.
Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Actueel Thema's' Zorgstelsel GGZ De Gespecialiseerde GGZ GGGZ/SGGZ. De Gespecialiseerde GGZ GGGZ/SGGZ. De behandeling van complexe en/of risicovolle DSM-IV stoornissen van de huidige tweede lijn valt vanaf 2014 onder de Gespecialiseerde GGZ SGGZ.
Registreren en declareren gespecialiseerde ggz Geestelijke gezondheidszorg ggz en forensische zorg fz Nederlandse Zorgautoriteit.
Na het 3e jaar valt een behandeling met verblijf onder de langdurige ggz. Zie ook de pagina over de langdurige ggz. Let op: een behandeling in de gespecialiseerde ggz zonder verblijf valt altijd onder de gespecialiseerde ggz. De NZa stelt maximumtarieven vast.
Standaardprijslijst Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ IPGGZ.
in rekening gebracht voor een intake zonder vervolgbehandeling, wanneer geen sprake is van een DSM-classificatie of wanneer vroegtijdig wordt geconcludeerd dat behandeling binnen de Gespecialiseerde GGZ geïndiceerd is. Standaardprijslijst Gespecialiseerde GGZ 2015. Naast Basis GGZ bidet IPGGZ ook Gespecialiseerde GGZ.
Vergoeding Gespecialiseerde GGZ zonder opname tweedelijns 2018 Vergoedingen Zilveren Kruis.
Gespecialiseerde GGZ is geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met een complexe psychische stoornis. Wilt u hulp bij psychische klachten? Bijvoorbeeld van een psycholoog of psychotherapeut? Dan kunt u een vergoeding krijgen voor Basis GGZ van Zilveren Kruis. Basis GGZ is geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met een niet-complexe psychische stoornis.
Lievegoed Specialistische GGZ.
Lievegoed biedt gespecialiseerde zorg voor jongvolwassenen met psychische problemen of een verslaving. Ons multidiciplinaire team is gespecialiseerd in de specifieke hulpvragen van deze doelgroep. Onder begeleiding van een arts stop je met middelengebruik en krijg je begeleiding bij de ontwenningsverschijnselen. Dat kan tijdens een opname bij ons, maar ook in combinatie met een ambulante behandeling. We werken dan nauw samen met je huisarts. Reguliere en antroposofische behandelingen. In onze specialistische behandelingen maken we gebruik van een groot aantal reguliere therapieën. Deze combineren we vaak met een van de antroposofische non-verbale therapieën. Bij alle behandelingen is er een bijzondere rol weggelegd voor het therapeutische milieu of de gemeenschap. De omgeving, het werken, het ervaren van gezondmakende bezigheden, dat zijn belangrijke elementen in onze behandelingen. Voorbeelden van reguliere therapieën. Acceptance and Commitment Therapie. Mindfulness Based Cognitieve Therapie. We bieden daarnaast een breed spectrum aan antroposofische behandelingen, meer informatie daarover vind je hier. Onze specialistiche GGZ bieden we in allerlei praktijken en gezondheidscentra in Nederland.

Contacteer ons