Meer resultaten voor ggz crisisdienst

ggz crisisdienst
 
Crisisdienst Nijmegen Pro Persona.
Als u in een acute psychische crisis bent, helpt een hulpverlener van de IHT Crisisdienst u. De hulp varieert van een eenmalig contact tot intensieve thuisbehandeling en/of acute opname. Datum laatste aanpassing: 30-04-2018. Over Pro Persona. Nieuws Voor de pers Jaarbeeld 2017 Research Magazine 2017 Werken, leren of stage lopen Week van Zorg en Welzijn Even voorstellen. Feiten en cijfers over de zorg Indigo Basis GGZ Zorgkaart.
Crisisdienst Jeugd Bureau Jeugdzorg Limburg.
De Crisisdienst Jeugd werkt intensief samen met partners zoals zorgaanbieders, politie, Veilig Thuis, Raad voor de Kinderbescherming, kinderartsen en justitie. Deze samenwerking maakt het voor de CDJ in vrijwel alle gevallen mogelijk om snel en op maat gesneden hulp in te zetten.
Wat te doen bij een psychische crisis? PsychoseNet.
De crisisdienst is meestal onderbracht bij een GGZ-instelling, waarmee zorg wordt geboden in een regio aan iedereen die in een psychische crisis raakt. De crisisdienst heeft sociaal psychiatrische verpleegkundigen en crisispsychiaters in dienst die op elk moment van de dag telefonisch beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden.
Crisissituaties jeugd, wmo, acute zorg, ggz Hollands Kroon.
Meldpunt Acute Zorg is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via 0226 332 402. Crisisdienst GGZ NHN acute psychische hulp via de huisarts! Tijdens kantooruren 8.30 17.00 uur. Wanneer u bij GGZ NHN staat ingeschreven neem contact op met GGZ NHN tel.
Ik heb een ernstige psychische crisis Thuisarts.
Ik heb psychische klachten informatie voor mensen die niet zo goed kunnen leren. Mijn naaste heeft een verstandelijke beperking en psychische klachten. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Samenwerkingspartners: Federatie Medisch Specialisten, Patiƫntenfederatie Nederland en Akwa GGZ.
Waarderingen over GGZ inGeest, locatie Zuiderpoort in Haarlem.
In januari aangemeld bij de crisisdienst in Haarlem. Wat een aanfluiting is dat. Elke vervolgafspraak tot nog toe is door hun afgezegd omdat er urgente gevallen waren, terwijl jij zelf net zo goed. 14 personen vinden dit een nuttige waardering. Reactie van/namens GGZ GGZ inGeest, locatie Zuiderpoort Haarlem.
Acute Dienst Rotterdam: speciaal voor verwijzers Bavo Europoort.
Crisisdienst Antes is actief in de regio Rijnmond en op de Zuid-Hollandse Eilanden. In de regio Zuid-Holland Zuid verzorgt Yulius de crisishulp. GGZ Delfland doet dit in de regio Nieuwe Waterweg Noord, Lansingerland, Hoek van Holland en in delen van de regio Haaglanden.
Nu chatten.

Contacteer ons