Resultaten voor ggz drachten

ggz drachten
 
GGZ Friesland in Drachten Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Kaartweergave GGZ Friesland Drachten. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over GGZ Friesland in Drachten.
Openingstijden van Ggz In De Bres in Drachten.
Openingstijden Ggz In De Bres Drachten. 10 Ggz In De Bres vestigingen gevonden in Drachten. U zocht: Ggz In De Bres in Drachten. Hulp nodig met het vinden van Ggz In De Bres in Drachten? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
GGZ Vacatures in Drachten Vacatures.nl.
16 dagen geleden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Sociaal Werk financieel overeenkomstig met cao GGZ. Dit vraagt flexibiliteit en inzet. Voor meer informatie over. 5 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste GGZ vacatures in Drachten!
Vacatures Ggz drenthe Vacat.
GGZ Drenthe Het team control is verantwoordelijk voor de inrichting van het financieel beheer en de administratie, geeft uitvoering aan en ondersteunt bij de Planning Control cyclus PC en adviseert de directie en het 4 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 3 Opslaan.
Ggz-vacatures in Drachten december 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Pi-groep Vacatures in Drachten. Vanuit Friesland, Flevoland, Groningen en Drenthe bieden we gespecialiseerde GGZ en basis GGZ, zorg en verblijf vanuit de Wmo._. 11 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Pi-groep Vacatures in Drachten.
Vacature Psychotherapeut BIG Psycholoog Drachten helpt je graag.
Binnen onze vrijgevestigde praktijk zijn wij voor de provincie Friesland en Zwolle op zoek naar een psychotherapeut als regiebehandelaar en om het psychotherapeutisch werkklimaat uit te breiden alsmede een bijdrage te leveren aan de opleiding tot psychotherapeut. In onze praktijk wordt ambulante ggz aangeboden binnen zowel de generalistische basis-ggz als de gespecialiseerde ggz, aan kinderen, jongeren en volwassenen.
Medisch Centrum de Poort.
Zo waren onze praktijken als de eerste van Drachten officieel geaccrediteerd, wat inhield dat we voldeden aan de ISO 9001 normen voor huisartspraktijken. Die toegenomen kwaliteit heeft ook geleid tot een toename van ons personeels en ons patiëntenbestand. Op dit moment werken er binnen de muren van onze praktijken 7 huisartsen, 5 praktijkondersteuners somatiek/verpleegkundigen, 2 praktijkondersteuners GGZ en 11 doktersassistentes.
Hartcoherentie Training GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Bel: 0800 GGZ Groep. Hoe Werkt Het. Hoe Werkt Hartcoherentie Training. Onze lichaamstemperatuur, hormoonhuishouding, het immuunsysteem, spijsvertering, ademhaling en de hartslag. Ze hebben één ding gemeen: ze worden volledig automatisch en onbewust aangestuurd. Over deze functies hoeven we niet na te denken.

Contacteer ons