Meer resultaten voor ggz heerenveen

ggz heerenveen
 
GGZ Friesland Klinieken GGZ Friesland HeerenveenHelpt.nl.
Wacht niet te lang met hulp vragen en bespreek uw klachten met uw huisarts. Soms blijken uw problemen te hardnekkig te zijn en verwijst uw huisarts of behandelaar u door naar een kliniek van GGZ Friesland. Het kan goed zijn om even uit de thuissituatie te stappen en een tijdlang in een kliniek aan uw herstel te werken. Een opname houdt in dat u voor een zo kort mogelijke periode in een van onze klinieken komt wonen. In de volgende plaatsen wordt klinische zorg geboden.: Franeker, Heerenveen, Leeuwarden.
Ggz-vacatures in Heerenveen december 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Verslavingszorg Noord Nederland Vacatures in Heerenveen. Lees meer over werken bij Verslavingszorg Noord Nederland. Vanuit Friesland, Flevoland, Groningen en Drenthe bieden we gespecialiseerde GGZ en basis GGZ, zorg en verblijf vanuit de Wmo._. 11 dagen geleden vacature opslaan meer.
Vergelijk 17 GGZ Geestelijke Gezondheidszorg Opleidingen in Heerenveen Springest.
Opleiderscore: 70, NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 70, uit 81 ervaringen. MBO-deelprogramma Verzorgende IG geestelijke gezondheidszorg GGZ. Heerenveen, Amsterdam en 44 andere regio's.' PROGRAMMA Een verzorgende IG Individuele Gezondheidszorg in de geestelijke gezondheidszorg werkt bijvoorbeeld in een GGZ instelling, alge.
GGZ Vacatures in Heerenveen Vacatures.nl.
Ook voldoe je aan de volgende functie eisen: Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van verpleegkunde, SPH of GGZ Agoog. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als. 3 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste GGZ vacatures in Heerenveen!
Bereikbaarheid GGZ Friesland.
Bereikbaarheid GGZ Friesland. Naar aanleiding van de bewonersbijeenkomst op 19 mei over GGZ Friesland en de mogelijke komst van een VNN-kliniek naar Heerenveen Noord, heeft GGZ Friesland de belangrijkste vragen over de relatie met de buurt en de bereikbaarheid op een rij gezet.
Locaties IPGGZ.
Algemene leveringsvoorwaarden GGZ. 9401 LA Assen. Tel: 050 21 10 766. Van april 2016 tot voorjaar 2017 is het noordelijke deel van de Overcingellaan de weg voor het NS-station gestremd voor al het verkeer. Klik hier voor de aangepaste route. 7812 VZ Emmen. Tel: 050 21 10 766. 9743 AD Groningen. Tel: 050 21 10 766. Bekijk hier de locatie. 9728 EE Groningen. Tel: 050 21 10 766. 8442 PL Heerenveen.
Welkom bij Van Andel.
Van Andel is onderdeel van GGZ Friesland en biedt advies, behandeling en begeleiding. Samen met u en uw naasten werken we aan herstel. We sluiten aan bij uw wensen, mogelijkheden en leefsituatie. De behandelingen kunnen kort zijn, maar kunnen ook gedurende langere tijd worden geboden als u dat nodig heeft. Behandeling met verblijf. In het menu aan de linkerkant vindt u meer informatie over de verschillende vormen van zorg. Ook kunt u in dit menu informatie vinden over de werkwijze en de mogelijkheden voor aanmelden. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht. De contactgegevens vindt u onder de knop Contact bovenaan de pagina. Van Andel ouderenpsychiatrie. Locatie Nij smellinghe. 9209 NN Drachten. Telefoon 088 336 56 88. Van Andel ouderenpsychiatrie. MFC De Batting. 8862 AJ Harlingen. Van Andel ouderenpsychiatrie. Kastanjelaan 1, gebouw C. 8441 NC Heerenveen.
Welkom bij Synaeda Synaeda.
Wanneer u psychische klachten heeft en behandeld wil worden door een psycholoog, psychiater of andere hulpverlener in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Sneek of Dokkum, kunt u zich laten verwijzen door uw huisarts of bedrijfsarts. Omdat Synaeda een instelling is voor Basis en Specialistische GGZ valt de zorg onder het basispakket van uw zorgverzekeraar, uw eigen risico zal echter wel altijd aangesproken worden.

Contacteer ons