Meer resultaten voor ggz zorg

ggz zorg
 
Geestelijke gezondheidszorg ggz en forensische zorg fz Zorgsectoren Nederlandse Zorgautoriteit.
Nieuwe bekostiging ggz en fz. Toezicht op de ggz en fz. Alle informatie over de geestelijke gezondheidszorg ggz en forensische zorg fz hebben we hier samengebracht. U vindt hier de behandelingen die u in rekening mag brengen en tegen welk maximumtarief.
Maatschappelijke Zorg Agogisch medewerker GGZ BOL/4 ROC van Twente.
check rocvantwente.nl voor aanmelden en meer info Maatschappelijke Zorg Agogisch medewerker GGZ BOL/4 ROC van Twente / Laatst gewijzigd op Let op: aan de informatie in deze opleidingsfolder kunnen geen rechten ontleend worden en de genoemde bedragen zijn onder voorbehoud.
Horizontaal toezicht ggz moet leiden tot waardegerichte zorg Actueel Skipr.
GGZ Nederland en Zorgverzekeraars Nederland ZN presenteren een gezamenlijke visie en plan van aanpak voor het landelijke project Horizontaal Toezicht in de geestelijke gezondheidszorg. Binnen de kaders van horizontaal toezicht kunnen afspraken gemaakt worden over gepast gebruik van zorg, zodat zorgverzekeraars en zorgaanbieders samen toewerken naar meer waardegerichte zorg, ten gunste van de patiƫnt.
Geestelijke gezondheidszorg GGZ Rijksoverheid.nl.
Internetconsultatie toegang tot de Wet langdurige zorg Wlz voor mensen met een psychische stoornis. U kunt tot en met 3 augustus 2018 uw reactie geven op het concept wetsvoorstel toegang tot de Wlz voor mensen met een psychische stoornis. Basis GGZ en gespecialiseerde GGZ.
Wat is het GGZ-beleid in Nederland? Zorgwijzer.
De Forensische GGZ is bedoeld voor mensen die een strafbaar feit hebben gepleegd of daarvan verdacht worden waarbij de oorzaak van het delict volledig of gedeeltelijk het gevolg is van een psychische aandoening. In de forensische GGZ gaat zorg en behandeling gepaard met bescherming voor de samenleving.
Psychiater, Langdurige zorg GGZ Drenthe.
Werken bij GGZ Drenthe. Psychiater, Langdurige zorg. Langdurige zorg, locatie Hoogeveen. FACT zorg in Drenthe wordt vorm gegeven in regioteams die nauw samenwerken. FACT is een zeer intensieve zorg voor patiƫnten die behoren tot de meest complexe groep met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen gepaard aan maatschappelijke problemen en de individuele, langdurige, minder intensieve zorg.
Laatste drie ggz-instellingen leveren wachttijden aan Zorgvisie.
27 juli 2018 Nieuws. Drie ggz-instellingen op de vingers getikt om niet aanleveren wachttijden. 26 juli 2018 Nieuws. Ggz e-health Oh My Mood komt naar Nederland. 26 juli 2018 Nieuws. NZa maakt wijzigingen langdurige zorg 2019 bekend. 26 juli 2018 Nieuws.
Welkom bij LevenZorg De kleurrijke organisatie in thuiszorg en ggz LevenZorg.
Leven Zorg loopt vooruit op de landelijke ontwikkelingen en springt in op de zorgbehoeftes die onbeantwoord blijven. Voorbeelden hiervan zijn zorg op afroep, zorgaupair, hoogcomplexe specialistische zorg aan huis, GGZ behandelingen in de avond, zorg en behandeling in eigen taal.

Contacteer ons