Meer resultaten voor ggz zwolle

ggz zwolle
 
Jeugd ggz Dimence Groep.
Jeugd ggz ondersteunt kinderen en jongeren met psychiatrische problemen en hun omgeving. De ondersteuning is gericht op het oplossen van problemen en het beperken van de gevolgen daarvan voor het dagelijks leven. Waar mogelijk stimuleren wij de eigen kracht van de patient en zijn of haar netwerk, om zo de behandeling te ondersteunen en deze zo kort mogelijk te laten duren.
Contact Jeugd GGz.
8021 EV Zwolle. Jeugd ggz directiesecretariaat. 0570 604 160. Locaties en telefoonnummers. Contact bij crisis. Neem contact op met je hulpverlener. Buiten kantooruren kun je contact opnemen via de huisartsenpost. Heb je geen hulpverlener bij ons? Neem dan contact op met je huisarts.
Werken bij Dimence.
Psychiater Verslavingspsychiatrie Jeugd. Zwolle 16 uur. Optimale ondersteuning voor psychiaters, om je tijd maximaal te besteden aan onze patiënten! Wij zijn op zoek naar een KJ psychiater die het team verslavingspsychiatrie jeugd in Zwolle wil. Psychiater Spoedeisende GGZ. Zwolle 36 uur.
Cluster GGZ Zwolle zoekt voorzitter Participatieraad Zwolle.
U bent het boegbeeld van het Cluster GGZ en kunt het Cluster naar buiten toe representeren. U bent een betrokken inwoner van Zwolle die op persoonlijke titel spreekt. U denkt vanuit cliënt en inwonersperspectief met als insteek hoe gemeentelijk beleid uitpakt voor de inwoners van Zwolle.
Manager ggz Vacatures in Zwolle/adviseur Intermediair.nl.
de GGZ Aantoonbare; managementervaringErvaring; met financiering in de GGZ zorg en actuele kennis van wet en regelgeving gericht op de gezondheidszorg en in het bijzonder de GGZ.; 26 dagen geleden geplaatst 40 uur WO Familievertrouwenspersoon Midden Nederland. kennis van en ervaring in de ggz, bij voorkeur enkele jaren conform de CAO GGz.
Cookies op destentor.nl destentor.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Vergelijk 28 GGZ Geestelijke Gezondheidszorg Opleidingen in Zwolle Springest.
donderdag 29 september 2016 in Zwolle en 3 andere data. Waarom de opleiding POH-GGZ Met de komst van de basis GGZ is er een duidelijke toename van vragen in de eerstelijn van cliënten met psychis. 4.705 Deze prijs is volledig.
Tactus Verslavingszorg. Tactus Verslavingszorg.
Verwijzen naar Tactus. Wat doe ik bij een crisis? Misbruik alcohol en drugs herkennen. Mijn cliënt heeft een verstandelijke beperking. Mijn naaste heeft een verslaving. Hoe herken ik een verslaving? Is er ook ondersteuning voor een partner? Wat is herstel?

Contacteer ons