Resultaten voor jeugd ggz

jeugd ggz
 
Jeugd-ggz waarom zijn de wachtlijsten zo lang? Dokter Bosman. Jeugd-ggz waarom zijn de wachtlijsten zo lang? Dokter Bosman.
Stel je woont in Nijmegen, en er is daar een wachtlijst bij een psychiater of psycholoog. Dan moet de gemeente voor jou op zoek gaan naar een plek waar de wachtlijst minder lang is, dat kan bijvoorbeeld in de gemeente verderop.
Wanneer jeugd-ggz? Signaleren en vaststellen van stemmingsproblemen Richtlijn Stemmingsproblemen Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming.
Ook moet duidelijk zijn hoe jeugdhulp inclusief jeugd-ggz en huisarts kunnen samenwerken als het gaat om signalering en diagnostiek. Er hoort een sociale kaart beschikbaar te zijn die inzicht geeft in de samenwerkingspartners binnen de jeugdhulp, de huisartsenzorg et cetera.
Kinder en Jeugdpsychiatrie GGZ Drenthe.
Werken bij GGZ Drenthe. Kinder en Jeugdpsychiatrie. Kinder en Jeugdpsychiatrie. GGZ Drenthe Kinder en Jeugdpsychiatrie KJP houdt zich bezig met de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren. Hierbij kijken wij niet alleen naar het kind maar ook naar zijn/haar omgeving.
Kind en jeugd GGZ in Friesland Kinnik.
Kinnik, kind en jeugd GGZ. Kinnik kind en jeugd GGZ biedt hulp aan kinderen en jongeren met psychische stoornissen of problemen. We starten vaak met gesprekken of groepstrainingen op de polikliniek. Soms is intensievere hulp nodig in de vorm van dagbehandeling.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Jeugd GGZ.
Ambulant Jeugd GGZ. Is er sprake van een vermoeden van psychiatrische problemen bij een kind, dan komt Jeugd GGZ door De Praktijk in beeld. Bij deze hulpvorm werken we behalve met het kind en het gezin zo nodig ook samen met professionals in het onderwijs en andere belangrijke personen.
Wat mogen gemeenten van de jeugd-ggz verwachten? VNG.
Wat mag u van de j-ggz verwachten? GGZ Nederland, 22 december 2016. Manifest: Investeren in de toekomst van kwetsbare kinderen. Wat mag u van de j-ggz verwachten? GGZ Nederland, 22 december 2016. Visiedocument Ruimte voor jeugdhulp Werkgroep Rijk, gemeenten, GGZ, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. VNG-dossier Zorglandschap Jeugd.
De staat van e-health in de jeugd-ggz.
Deze website van het Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie geeft een breed overzicht van al die initiatieven, van de uitdagingen en de kansen voor professionals en kinderen. U kunt direct verder naar de hoofdstukken hieronder, of eerst de inleidende columns van Ariƫlle de Ruijter en Jan Buitelaar lezen.

Contacteer ons